Knife fork icon red

Het Bosch

8,8 (126 reviews)

Wat 126 mensen zeggen over Het Bosch

8.8
(126 reviews)
Eten
8.9
Service
8.8
Sfeer
8.8
Schrijf een review

9.3 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 10

Wat een plekje! Dacht dat na al die jaren Amsterdam ik de restaurant wel een beetje kende ... Heb mezelf echter tekort gedaan want hier was ik nog niet geweest: Het mooiste terras van Amsterdam! Omdat het nieuw te bouwen restaurant het Bosch nog niet helemaal klaar is, zijn we wezen eten op het terras van the Waterf...

Lees hele review

Wat een plekje! Dacht dat na al die jaren Amsterdam ik de restaurant wel een beetje kende ... Heb mezelf echter tekort gedaan want hier was ik nog niet geweest: Het mooiste terras van Amsterdam! Omdat het nieuw te bouwen restaurant het Bosch nog niet helemaal klaar is, zijn we wezen eten op het terras van the Waterfront van het Bosch (zelfde lokatie maar iets meer naar water toe). Hebben hier fantatisch gegeten met de voetjes zo goed als in het water en een heerlijk glas wijn in de hand. Echt een aanrader!

nicoline Schipper op 11 juli 2010

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Jollenpad 10 1081 KC Amsterdam

Over Het Bosch

Het Bosch is direct gelegen aan de Nieuwe Meer met het meest geweldige uitzicht van Amsterdam. Bij restaurant Het Bosch kan je genieten van een heerlijke lunch of een waanzinnig diner op één van de mooiste locaties van de hoofdstad. De menukaart typeert zich als "klassiek met een moderne en creatieve twist". De gerechten zijn geïnspireerd door de Franse keuken, met invloeden uit Italië, Spanje en Azië. Laat je verrassen door de overheerlijke smaken van restaurant Het Bosch.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
9c1f4fddda

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden