Knife fork icon red

Het Bosch

8,8 (126 reviews)

Wat 126 mensen zeggen over Het Bosch

8.8
(126 reviews)
Eten
8.9
Service
8.8
Sfeer
8.8
Schrijf een review

"Heerlijke culinaire avond aan de waterkant"
8.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 10

Heerlijk 6 gangen verrassingsmenu, met als uitschieter kalfsvlees en ravioli met morilles. Locatie pal aan het water met uitzicht over de Nieuwe meer is ongeëvenaard. WIjnarrangement samengesteld door enthousiaste autodidact sommelier haalt je soms uit je comfort zone, zijn geen allemansvrienden, maar wél van goede kwaltiteit en pasten uitstekend bij de gerechten.

Rutger de Koning op 20 juli 2019
Geverifiëerd

"Teleurstellend"
4.0 Keuken 2 | Service 4 | Sfeer 6

Helaas, deze keer sloeg Het Bosch de plank mis. Na eerdere positieve en iets minder positieve ervaringen was dit echt niet naar behoren. Weliswaar 6 gangen, maar zonder enige bijzondere gerechten. Slechts één gang met een stukje lam en één gang met vis, namelijk koude zalm. Alle gerechten op het lam na waren koud en...

Lees hele review

Helaas, deze keer sloeg Het Bosch de plank mis. Na eerdere positieve en iets minder positieve ervaringen was dit echt niet naar behoren. Weliswaar 6 gangen, maar zonder enige bijzondere gerechten. Slechts één gang met een stukje lam en één gang met vis, namelijk koude zalm. Alle gerechten op het lam na waren koud en van tevoren bereid. De aardappelsoep was echt een dieptepunt. Bediening matig, en ik kan me voorstellen dat iemand die de eerste dag begint ook niet alles weet, maar een beetje briefing was handig geweest. De sfeer was niet slecht, maar er werd alleen buiten geserveerd en dat werd later op de avond fris. Na enthousiaste ervaringen in het begin van Het Bosch was dit voor ons de laatste keer.

Martin op 18 juli 2019
Geverifiëerd

"Het Bosch in de zon"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Zalige plek naast de RingA10 (maar daar merk je niks van). Zonnig terras, goede sfeer, vriendelijke en zeer bekwame gastheer. Menu van 4 gangen was zeer goed. We komen zeker terug.

Kat op 04 juli 2019

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat een verassing was dit restaurant. Mooie gerechten en buitengewoon smakelijk. Personeel vriendelijk. Wijnen ook lekker. Aanrader.

H De Vos-Klein op 23 juni 2019
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten!"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten bij het Bosch, prachtig opgemaakte borden en geweldige smaken gecombineerd. Ook de wijn was erg lekker. Bediening maakt de avond uit compleet door je echt als gast te benaderen, service gericht en vriendelijk. Enige minpunt zijn de acomfortabele stoelen op het terras, niet prettig voor zo’n lange zit...rugpijn van gekregen!

Thijs op 23 juni 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Jollenpad 10 1081 KC Amsterdam

Over Het Bosch

Het Bosch is direct gelegen aan de Nieuwe Meer met het meest geweldige uitzicht van Amsterdam. Bij restaurant Het Bosch kan je genieten van een heerlijke lunch of een waanzinnig diner op één van de mooiste locaties van de hoofdstad. De menukaart typeert zich als "klassiek met een moderne en creatieve twist". De gerechten zijn geïnspireerd door de Franse keuken, met invloeden uit Italië, Spanje en Azië. Laat je verrassen door de overheerlijke smaken van restaurant Het Bosch.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden