Knife fork icon red

Dukdalf

7,8 (30 reviews)

Wat 30 mensen zeggen over Dukdalf

7.8
(30 reviews)
Eten
7.7
Service
7.5
Sfeer
8.1
Schrijf een review

"Een gezellig avondje uit eten."
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

We hebben op 12 maart heerlijk gegeten in de Dukdalf. Het restaurant is gezellig ingericht en heeft een geweldig uitzicht over de jachthaven. De bediening is vriendelijk en informeel. Over het eten kunnen we kort zijn, heel lekker. Een echte aanrader. Prima prijs/kwaliteit verhouding.

Ger van Diejen op 16 maart 2015

7.7 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten

Hetti Van Kessel op 16 maart 2015

"In verschillende opzichten uit balans"
5.3 Keuken 4 | Service 6 | Sfeer 6

Om te beginnen was men vergeten op te schrijven dat wij voor het restaurantmenu kwamen. We kregen toen te horen dat dit het normale 3-gangenverrassingsmenu was, maar dan €5 voordeliger. We kregen niet te horen wat het menu inhield en ons werd ook niet gevraagd of we er bijvoorbeeld een gang aan zouden willen toevoeg...

Lees hele review

Om te beginnen was men vergeten op te schrijven dat wij voor het restaurantmenu kwamen. We kregen toen te horen dat dit het normale 3-gangenverrassingsmenu was, maar dan €5 voordeliger. We kregen niet te horen wat het menu inhield en ons werd ook niet gevraagd of we er bijvoorbeeld een gang aan zouden willen toevoegen.
Hoe dan ook: van de kaart hebben we er de coquilles (€12,50) met eendenleverkrullen (€4,50 extra) als tussengerecht bij gekozen.
We begonnen met een klein stukje kabeljauw op couscous, geserveerd op een 'plankje' van leisteen, waar de couscous natuurlijk afrolde... De temperatuur: matig. De vis had een fractie langer in de pan gemogen.
Daarna dan de coquilles... het waren er 2 (!), verborgen onder de krullen en opgediend op een soortgelijke leisteen met deels dezelfde garnering als bij de kabeljauw. Over dit minimale gerechtje voor € 17 p.p. hebben we een opmerking gemaakt, die direct werd beaamd door de overigens vriendelijke jongen van de bediening. Ons werd toegezegd dat we dan de koffie gratis zouden krijgen. Tja.
Het hoofdgerecht (lamskoteletje en eend) ging vergezeld van koude friet. Ook daarover hebben we iets gezegd, waarna we hete friet kregen. Dat was dan gelijk het enige echt goed op temperatuur zijnde (bij)gerecht van de hele avond. De borden waren niet verwarmd, waardoor de gerechtjes al gedeeltelijk afgekoeld waren voordat ze op tafel kwamen. Het koude nagerecht was in orde. De wijnen ook (en de koffie) ook. Toen ging er nog iets mis met de rekening...
Al met al: in verschillende opzichten uit balans.

M. Drost op 16 maart 2015

"Erg smaakvol"
8.7 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 9

Het is eten was zeer smaakvol en erg mooi gepresenteerd. De porties zijn precies goed. De wijn was ook prima zeker het deserwijntje met een goede uitleg van Daan.

Ingrid op 08 maart 2015

"Heerlijk gegeten"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten. Gemoedelijke sfeer en prima service.

Petra op 07 maart 2015

Plattegrond Alle restaurantdeals in Kerkdriel e.o.

Zandstraat 9 5331 PG Kerkdriel

Over Dukdalf

Restaurant Dukdalf is gelegen aan een van de mooiste jachthavens van Nederland, Jachthaven De Brink in Kerkdriel. Een omgeving waar natuur, rust en ruimte voor recreatie aanwezig zijn. Restaurant Dukdalf biedt u een schitterend uitzicht op de haven in een sfeervolle omgeving met hoogstaande culinaire gerechten.

Restaurant Dukdalf is het resultaat van een jarenlange samenwerking tussen Jeroen van Doorn en chefkok Hein Vissers. Een vertrouwde combinatie tussen gastheerschap en koken die al jaren een succes was bij eerdere werkgevers en die vanaf januari 2012 is omgezet in een eigen onderneming.

Wij hanteren een internationale keuken met een uiteenlopende kaart. Hierbij maken wij veelal gebruik van streekproducten uit de nabije omgeving. Gezonde en verse producten uit de streek Maasdriel die bekend staat om haar champignonteelt. Naast de a la carte-gerechten bieden wij diverse verrassingsmenu’s aan waar een veelheid aan smaken samengebracht worden en u altijd zullen verrassen!

Wij hopen u snel te verwelkomen in Restaurant Dukdalf!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Kerkdriel e.o.
9c1f4fddda

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden