Knife fork icon red
Update - Wat betekenen de nieuwe maatregelen voor jouw reservering?

Dukdalf

7,8 (30 reviews)

Wat 30 mensen zeggen over Dukdalf

7.8
(30 reviews)
Eten
7.7
Service
7.5
Sfeer
8.1
Schrijf een review

"ontdekking"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

prachtige plek, heerlijk gegeten, gezellige sfeer.

elly op 31 oktober 2016

"Sfeervol lekker eten"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Een geslaagd avondje uit. Het eten was heerlijk met verrassende smaken. De bediening goed, netjes en gezellig. Zeker de moeite waard om nog eens een keer over te doen.

Diana op 03 april 2016

"Wat een fout restaurant is dit!"
4.0 Keuken 2 | Service 2 | Sfeer 8

Prachtig uitzicht, beetje Amerikaans idee. Echter, omdat we het Week van het Restaurant menu hadden kregen we een paar afgesneden boterhammen waar alle andere gasten een mooi bolletje vers gebakken brood kregen. We hadden geen keuze, we kregen een "verrassing", bij het voorgerecht leek het nog goed te gaan, simpel p...

Lees hele review

Prachtig uitzicht, beetje Amerikaans idee. Echter, omdat we het Week van het Restaurant menu hadden kregen we een paar afgesneden boterhammen waar alle andere gasten een mooi bolletje vers gebakken brood kregen. We hadden geen keuze, we kregen een "verrassing", bij het voorgerecht leek het nog goed te gaan, simpel prutje van gerookte zalm maar ok, maar het hoofdgerecht was werkelijk een debakel!! Zowel de vis als het lam waren rauw en niet warm. Bijgerechten waren wat slappe patatten en een lekkere salade van bleekselderij. Er werd ons niet gevraagd waarom niet alles op was dus we hebben het maar zo gelaten. Als toetje had een van ons een leuk opgemaakt, maar niet bijzondere combi van ijs en chocolade en de ander een koude pepermunt thee. Omdat we inmiddels flink de balen hadden van ons bezoek toch maar gemeld dat de thee niet op was omdat hij koud was. Antwoord serveerster DAT KAN NIET!!! komt uit onze koffie machine, nou, maar zo gelaten. Ze bood ons nog wel een vervangend kopje aan maar dat hebben we beleefd afgeslagen. Naast de niet goede kwaliteit stonden we ook om precies te zijn in 1 uur en 10 minuten weer buiten, we werden er echt doorheen gejast, werkelijk geen stijl. Dit terwijl mensen die geen Week van het Restaurant menu hadden wel in alle rust bediend werden. Mijn advies aan het restaurant is dat als je niet achter een aktie staat je er beter ook niet aan mee kunt doen. Kortom zeer teleurstellend!

Ronald en Angelique op 03 april 2016

"Wat een fout restaurant is dit!"
4.0 Keuken 2 | Service 2 | Sfeer 8

Omdat we het Week van het Restaurant menu hadden kregen we een paar afgesneden boterhammen waar alle andere gasten een mooi bolletje vers gebakken brood kregen. We hadden geen keuze, we kregen een "verrassing", bij het voorgerecht leek het nog goed te gaan, simpel prutje van gerookte zalm maar ok, maar het hoofdgere...

Lees hele review

Omdat we het Week van het Restaurant menu hadden kregen we een paar afgesneden boterhammen waar alle andere gasten een mooi bolletje vers gebakken brood kregen. We hadden geen keuze, we kregen een "verrassing", bij het voorgerecht leek het nog goed te gaan, simpel prutje van gerookte zalm maar ok, maar het hoofdgerecht was werkelijk een debakel!! Zowel de vis als het lam waren rauw en niet warm. Bijgerechten waren wat slappe patatten en een lekkere salade van bleekselderij. Er werd ons niet gevraagd waarom niet alles op was dus we hebben het maar zo gelaten. Als toetje had een van ons een leuk opgemaakt, maar niet bijzondere combi van ijs en chocolade en de ander een koude pepermunt thee. Omdat we inmiddels flink de balen hadden van ons bezoek toch maar gemeld dat de thee niet op was omdat hij koud was. Antwoord serveerster DAT KAN NIET!!! komt uit onze koffie machine, nou, maar zo gelaten. Ze bood ons nog wel een vervangend kopje aan maar dat hebben we beleefd afgeslagen. Naast de niet goede kwaliteit stonden we ook om precies te zijn in 1 uur en 10 minuten weer buiten, we werden er echt doorheen gejast, werkelijk geen stijl. Dit terwijl mensen die geen Week van het Restaurant menu hadden wel in alle rust bediend werden. Mijn advies aan het restaurant is dat als je niet achter een aktie staat je er beter ook niet aan mee kunt doen. Kortom zeer teleurstellend!

Ronald en Angelique op 03 april 2016

"Een prima revanche!"
8.3 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 8

Op de laatste zondagavond van augustus hebben we genoten van een heerlijk en mooi gepresenteerd driegangenmenu. Een voorgerecht met coquilles, appel en rogvleugel. Een hoofdgerecht met ossehaas en ribeye (meen ik) en een door de kok zelf gebrachte compositie van chocola, ijs en rood fruit. We werden ook blij van de ...

Lees hele review

Op de laatste zondagavond van augustus hebben we genoten van een heerlijk en mooi gepresenteerd driegangenmenu. Een voorgerecht met coquilles, appel en rogvleugel. Een hoofdgerecht met ossehaas en ribeye (meen ik) en een door de kok zelf gebrachte compositie van chocola, ijs en rood fruit. We werden ook blij van de linnen servetten en het goed gekozen wijnarrangement.
De pui die uitkijkt op het grote terras en de haven was open, waardoor we een prachtig uitzicht hadden en tegelijkertijd een lekker windje voelden waaien.

M. Drost op 08 september 2015

Plattegrond Alle restaurantdeals in Kerkdriel e.o.

Zandstraat 9 5331 PG Kerkdriel

Over Dukdalf

Restaurant Dukdalf is gelegen aan een van de mooiste jachthavens van Nederland, Jachthaven De Brink in Kerkdriel. Een omgeving waar natuur, rust en ruimte voor recreatie aanwezig zijn. Restaurant Dukdalf biedt u een schitterend uitzicht op de haven in een sfeervolle omgeving met hoogstaande culinaire gerechten.

Restaurant Dukdalf is het resultaat van een jarenlange samenwerking tussen Jeroen van Doorn en chefkok Hein Vissers. Een vertrouwde combinatie tussen gastheerschap en koken die al jaren een succes was bij eerdere werkgevers en die vanaf januari 2012 is omgezet in een eigen onderneming.

Wij hanteren een internationale keuken met een uiteenlopende kaart. Hierbij maken wij veelal gebruik van streekproducten uit de nabije omgeving. Gezonde en verse producten uit de streek Maasdriel die bekend staat om haar champignonteelt. Naast de a la carte-gerechten bieden wij diverse verrassingsmenu’s aan waar een veelheid aan smaken samengebracht worden en u altijd zullen verrassen!

Wij hopen u snel te verwelkomen in Restaurant Dukdalf!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Kerkdriel e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden