Wat 30 mensen zeggen over Dukdalf
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Eerste keer in dit restaurant. Was tevens een verjaardagspartijtje. Zaten in een aparte kamer. Dus geen idee hoe het restaurant er normaal uitziet. Eten was prima. Voor herhaling vatbaar.
Gisteravond heerlijk gegeten bij Dukdalf. Gezellig restaurant met een warme sfeer. De rokershoek op het terras aan het water was zelfs met aandacht ingericht. Vriendelijke bediening met persoonlijke aandacht. De gerechten waren mooi opgemaakt met veel verschillende en soms verrassende smaken. Het wijnarrangement was al even verrassend. Kortom, een aanrader.
We werden hartelijk ontvangen, even later kwamen onze vrienden ook en hebben we een heerlijk welkomstdrankje gedronken, een combinatie van pro secco met limoen en wodka, een soort sorbet... jammie! De amuse was ook erg lekker en het voorgerecht (stukje dorade met een gamba op een bedje van couscous). Tot zover geen ...
Lees hele reviewWe werden hartelijk ontvangen, even later kwamen onze vrienden ook en hebben we een heerlijk welkomstdrankje gedronken, een combinatie van pro secco met limoen en wodka, een soort sorbet... jammie! De amuse was ook erg lekker en het voorgerecht (stukje dorade met een gamba op een bedje van couscous). Tot zover geen klachten, goede bediening, behalve dat de jongeman een beetje 'onzeker' was misschien. Maar dit vind ik dan altijd ook wel vertederend. Het hoofdgerecht bestond uit een stukje bijzonder rundvlees, wat op je tong smolt, maar de ragout hadden ze wat mij betreft achterwege kunnen laten, want die vond ik echt niet lekker. Het paste er ook niet bij. Jammer, want het rundvlees was echt een toppertje. Erbij geserveerd een stukje gecarameliseerde witlof en wat sla, een blokje aardappel gratin en nog een ander stukje vlees (weet ik niet meer) Separaat frietjes en appelstukjes. Al met al helemaal niet slecht voor de prijs, maar het verschil tussen het voorgerecht en hoofdgerecht vond ik dan te groot. Jammer, we komen gewoon nog eens terug als het mooi weer is, want ik denk wel dat het een prachtige locatie is aan het water. Dat konden we nu in het donker niet zien. Dan gaan we gewoon lekker op het terras zitten, drankjes met voorgerechtjes genieten ;-)
Oja, en het dessert was OK, stukje marshmallow, chocolade mousse en een groot en klein bolletje ijs.
Prima keuken, maar niet hoogdravend. Als je dit voor ogen houd kun je er makkelijk wat eten.
Gisteren hebben we gedineerd in restaurant Dukdalf. We waren na binnenkomst meteen onder de indruk van het fantastische uitzicht!
Heerlijk gegeten en een goed glas wijn gedronken.
De bediening was heel plezierig.
Aktie menu gegeten, alles vrijwel perfect. Een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Kerkdriel e.o.
Over Dukdalf
Keuken: Nederlands
Restaurant Dukdalf is gelegen aan een van de mooiste jachthavens van Nederland, Jachthaven De Brink in Kerkdriel. Een omgeving waar natuur, rust en ruimte voor recreatie aanwezig zijn. Restaurant Dukdalf biedt u een schitterend uitzicht op de haven in een sfeervolle omgeving met hoogstaande culinaire gerechten.
Restaurant Dukdalf is het resultaat van een jarenlange samenwerking tussen Jeroen van Doorn en chefkok Hein Vissers. Een vertrouwde combinatie tussen gastheerschap en koken die al jaren een succes was bij eerdere werkgevers en die vanaf januari 2012 is omgezet in een eigen onderneming.
Wij hanteren een internationale keuken met een uiteenlopende kaart. Hierbij maken wij veelal gebruik van streekproducten uit de nabije omgeving. Gezonde en verse producten uit de streek Maasdriel die bekend staat om haar champignonteelt. Naast de a la carte-gerechten bieden wij diverse verrassingsmenu’s aan waar een veelheid aan smaken samengebracht worden en u altijd zullen verrassen!
Wij hopen u snel te verwelkomen in Restaurant Dukdalf!