Knife fork icon red

De Steenen Tafel

8,8 (546 reviews)
98%

Wat 546 mensen zeggen over De Steenen Tafel

8.8
(546 reviews)
Eten
8.8
Service
8.9
Sfeer
8.6
98%
Schrijf een review

7.7 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 8

Gezellige avond

Hans Peters op 25 augustus 2010

7.3 Keuken 9 | Service 6 | Sfeer 7

Goed eten in een goede sfeer, maar als minpunt een te commerciële aanpak waarbij wij als gast ons oneerlijk behandeld voelden.

H Verheijen op 25 augustus 2010

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Een fantastische avond gehad in De Steenen Tafel. Werkelijk voortreffelijk eten, vriendelijke bediening en een goede sfeer. We hebben een heel fijne avond gehad en komen zeker terug!

Maria Geluk op 24 augustus 2010

8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Gisterenavond een compleet verzorgde avond gehad bij De Steenen Tafel. De zeer vriendelijke en kundige bediening zorgde dat het ons aan niets ontbrak en onze smaakpapillen werden gestreeld door een goede basis voorzien van lekkere variaties van mousse en schuim. Dit maakte ons etentje daar een geweldig succes!

Sanne Gerritsen op 24 augustus 2010

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Een fantastische lekkere- en gezellige avond gehad met een uitgelezen goed uitgebalanceerd menu met de daarbij behorende advieswijnen, uiteraard geheel vrij om daarvan gebruik te maken. We zijn het immer goed gewend in dit restaurant en als we dan geen enkel verschil merken tijdens de restaurant week met onze "gewon...

Lees hele review

Een fantastische lekkere- en gezellige avond gehad met een uitgelezen goed uitgebalanceerd menu met de daarbij behorende advieswijnen, uiteraard geheel vrij om daarvan gebruik te maken. We zijn het immer goed gewend in dit restaurant en als we dan geen enkel verschil merken tijdens de restaurant week met onze "gewone" bezoeken dan vinden wij dat een groot compliment waard.
Niet voor niets ons favoriete restaurant!

M. van der Hoek op 24 augustus 2010

Plattegrond Alle restaurantdeals in Arnhem e.o.

Weg achter het Bos 1 6822 LV Arnhem

Over De Steenen Tafel

Een restaurant met een bijzonder rijke historie is Restaurant de Steenen Tafel. Het restaurant bevindt zich op het mooiste en tevens hoogste punt van Arnhem, in een watertoren in park Klarenbeek.

Er wordt eerlijk, eenvoudig maar vooral smaakvol gekookt. De gerechten zijn klassiek maar toch vernieuwend. De combinaties worden simpel gehouden, om elk ingrediënt afzonderlijk en perfect tot zijn recht te laten komen.

Bij Restaurant de Steenen Tafel wordt gewerkt met streekproducten van kleine ambachtelijke producenten. In het wildseizoen ontvangen ze wild van de Veluwe en uit de Ooijpolder. In het voorjaar en zomer ontvangen ze groenten uit de tuin van Marianne. Zij verbouwt met liefde, de volledig biologische groenten en de kruiden.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Arnhem e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden