Knife fork icon red

De Steenen Tafel

8,8 (546 reviews)
98%

What 546 people say about De Steenen Tafel

8.8
(546 reviews)
Food
8.8
Service
8.9
Atmosphere
8.6
98%
Write a review

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Zeer goed!

Remon Janssen at 12 October 2020
Verified

9.0 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 9

Het restaurant ligt op een mooie locatie. Wij zijn voor het eten nog even gaan wandelen in het gebied eromheen. Bij binnenkomst werden we netjes ontvangen. Het restaurant is mooi gedecoreerd en de sfeer is gezellig en tegelijkertijd rustgevend. Het was onze eerste kennismaking met het restaurant en wij hebben genote...

Read full review

Het restaurant ligt op een mooie locatie. Wij zijn voor het eten nog even gaan wandelen in het gebied eromheen. Bij binnenkomst werden we netjes ontvangen. Het restaurant is mooi gedecoreerd en de sfeer is gezellig en tegelijkertijd rustgevend. Het was onze eerste kennismaking met het restaurant en wij hebben genoten van het eten. Er was veel variatie van vis, maar zo uitgekozen dat je niet vind dat het te eentonig was maar juist heerlijk. Daarnaast krijg je tussen de maaltijden door warme broodjes die simpel maar ontzettend lekker zijn. Verder was de service uitstekend en was het personeel erg gezellig. Kortom, een aanrader!

Small 99861fb6f2 Small 24e9eb67cc
Aash at 05 October 2020
Verified

"Wederom prima gegeten"
9.3 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 8

Het gepresenteerde 5 gangen menu was zeer verassend en van uitstekende kwaliteit. De bediening als vanouds zeer prettig.

Lex van der Weerd at 02 October 2020
Verified

"Een aangename verrassing"
8.7 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 8

Verrassende gerechten met zorg en liefde bereid en geserveerd.

Monique at 01 October 2020
Verified

"Een buitengewone avond"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

De sfeer in het restaurant was heel aangenaam ondanks de huidige corona eisen. De coronaregels werden ruimhartig gevolgd.
Het 5-gangendiner was heerlijk en buitengewoon verrassend. De uitleg over de diverse gangen en overige communicatie met het personeel hebben gezorgd voor een fantastische avond.
We komen zeker weer een keer terug.

Ger Santing at 30 September 2020
Verified

Map All restaurant deals in Arnhem

Weg achter het Bos 1 6822 LV Arnhem

About De Steenen Tafel

Restaurant de Steenen Tafel is a restaurant with a, particularly rich history. The restaurant is located on the most beautiful and highest point of Arnhem, in a water tower in Klarenbeek park.

Cooking is fair, simple but above all tasteful. The dishes are classic yet innovative. The combinations are kept simple, to allow each ingredient to stand out separately and perfectly.

At Restaurant de Steenen Tafel we work with regional products from small artisan producers. In the game season, they receive their meat from the Veluwe and from the Ooijpolder. In the spring and summer they receive vegetables from Marianne's garden. She grows with love, the fully organic vegetables, and the herbs.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Arnhem

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities