Knife fork icon red

Brasserie Restaurant de Tellerlikker

8,2 (27 reviews)
100%

Wat 27 mensen zeggen over Brasserie Restaurant de Tellerlikker

8.2
(27 reviews)
Eten
8.6
Service
8.3
Sfeer
7.7
100%
Schrijf een review

"Viel tegen"
6.3 Keuken 5 | Service 7 | Sfeer 7

Na een hoop enthousiaste reacties toch maar eens gaan eten. We hadden ons er erg op verheugd. Vooraf bestelden we de Groninger mosterdsoep. Daar begon het al. Dunne soep, niet echt pittig, geen fluweel op je tong zoals dat hoort te zijn, met veel te verse droge worst welke niet goed gesneden was en dus in een grote ...

Lees hele review

Na een hoop enthousiaste reacties toch maar eens gaan eten. We hadden ons er erg op verheugd. Vooraf bestelden we de Groninger mosterdsoep. Daar begon het al. Dunne soep, niet echt pittig, geen fluweel op je tong zoals dat hoort te zijn, met veel te verse droge worst welke niet goed gesneden was en dus in een grote kluit op de lepel lag en Godslasterlijk slappe croutons.
Ook het hoofdgerecht viel tegen. Niet goed schone borden, smakeloze (ongezouten) groenten, beetgaar maar niet lekker, witlof met pit, dus erg bitter, waterige sausjes en geen mayo bij de patatten. Alles was erg smaak- en zoutloos. Nee, dat krijg je in veel gevallen een stuk lekkerder en beter bereid geserveerd. Ook de manier waarop het personeel de klanten aanspreekt komt niet erg correct over. Ze zijn beleefd, maar de vragen zijn niet correct (Nederlands). Eén opvallend voorbeeld: "Waren jullie uitgegeten?"

Koos en Wil op 31 augustus 2020

6.0 Keuken 8 | Service 4 | Sfeer 6

Eigenlijk een 50/50 beoordeling. Het eten was goed, maar de service kon wel beter.
We hadden een kortingsbon van € 20,00 bij ons en daar stond op dat dat voor een 3 gangen menu van toepassing was. In het restaurant kregen we eerst te horen dat het 3 gangen menu niet hoefde; we konden gewoon bestellen en de korting...

Lees hele review

Eigenlijk een 50/50 beoordeling. Het eten was goed, maar de service kon wel beter.
We hadden een kortingsbon van € 20,00 bij ons en daar stond op dat dat voor een 3 gangen menu van toepassing was. In het restaurant kregen we eerst te horen dat het 3 gangen menu niet hoefde; we konden gewoon bestellen en de korting zou van de bon worden gehaald. Toen wij echter voor tafelgrillen kozen, moesten we opeens wel voor 3 gangen gaan (terwijl de tafelgrill in dezelfde prijsklasse zit als een hoofdgerecht).
Daarnaast hebben we aangegeven dat er rekening moest worden gehouden met een allergie, maar daar is onvoldoende rekening mee gehouden (terwijl de kok vol bleef houden van wel).
Ook moesten we zelf om nieuwe drankjes vragen, dit werd ook niet door het ruim voldoende aanwezige personeel gevraagd, terwijl ze wel continue langs onze tafel liepen.

Richard Zoetemelk op 09 augustus 2020
Geverifiëerd

9.0 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 8

Prima gegeten! Zeer attent dat er in alles rekening wordt gehouden met vegetariër!

Gea B op 12 maart 2020
Geverifiëerd

"Eerste keer daar eten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

De bediening was super vriendelijke en netjes. Het eten was lekker en goed bereid en ze houden goed rekenschap met mensen met allergieën.
Veel keuze ook voor mensen met een allergie zeer netjes geregeld.
Sfeer was mooi rustig muziekje en leuk bloemetje en kaarsje op tafel erg leuk

Small 4439d3787b
Mosy op 04 maart 2020
Geverifiëerd

8.3 Keuken 10 | Service 7 | Sfeer 8

Het eten was heerlijk! We waren doordeweeks en het was rustig. Maar komen zeker een keer terug!

Pauline Strockmeijer op 01 maart 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Winschoten e.o.

Venne 111 9671 EP Winschoten

Over Brasserie Restaurant de Tellerlikker

Vakkennis, gastvrijheid en passie zorgen voor een onvergetelijke avond! In dit gezellige en sfeervolle restaurant kun je genieten van heerlijke gerechten, die vers worden bereid.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden