The Harbour Club Café Amsterdam

Vis en zeevruchten
7,1 (76 reviews)
76%
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Wat 76 mensen zeggen over The Harbour Club Café Amsterdam

7.1 Gebaseerd op 76 reviews. 76% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

"GEEN Aanrader"
2.3 Keuken 1 | Service 2 | Sfeer 4

Heel langzame service. Plakkerige tafels. Veel te luide muziek. Slechte organisatie. Terwijl het niet druk was. Het eten was maar gemiddeld qua kwaliteit. de plek heeft zeker potentie. Maar op dit moment moeten ze nog echt stappen zetten voordat ze het niveau bereiken dat ze claimen te hebben. Jammer want de locatie is echt heel fjin.

Nicolas Gelders op 11 april 2016

"harbour club cafe leuk maar de prijs niet waard"
4.7 Keuken 5 | Service 6 | Sfeer 3

je betaald extra maar voor de naam eten is redelijk al onze gerechten hadden een overheersend saffraan smaak. wij hadden drie gangen waarvan bij alle gangen ons servies beschadigd was. Na een opmerking kreeg ik te horen dat zee er bij het laatste gerecht rekening ermee zouden houden, Helaas. Het behoort tot de resta...

Lees hele review

je betaald extra maar voor de naam eten is redelijk al onze gerechten hadden een overheersend saffraan smaak. wij hadden drie gangen waarvan bij alle gangen ons servies beschadigd was. Na een opmerking kreeg ik te horen dat zee er bij het laatste gerecht rekening ermee zouden houden, Helaas. Het behoort tot de restaurant waar je extra moet betalen maar het is het extra betalen niet waard.
Leuke zaak voor een drankje in de avond.

ingrid op 08 april 2016

6.0 Keuken 2 | Service 6 | Sfeer 10

Eten was te zout.

k op 03 april 2016

"Leuke ervaring"
8.3 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 8

Leuke ambiance, mooie inrichting, vriendelijke en behulpzame bediening, lekker eten. Ik ben al een paar keer hier wezen eten en had goede ervaringen met het restaurant en wilde mijn vriendinnen ook laten kennismaken. Al met al, ons groepje heeft een heel leuke avond gehad tijdens restaurantweek. Het voorgerecht was ...

Lees hele review

Leuke ambiance, mooie inrichting, vriendelijke en behulpzame bediening, lekker eten. Ik ben al een paar keer hier wezen eten en had goede ervaringen met het restaurant en wilde mijn vriendinnen ook laten kennismaken. Al met al, ons groepje heeft een heel leuke avond gehad tijdens restaurantweek. Het voorgerecht was exclusief, king krab, een misschien omdat het prijzig was, was het maar een klein stukje. Dat is te begrijpen. We hadden extra de tussengerecht genomen, coquilles. Was wel mooi opgemaakt en lekker bereid met verscheidene ingrediënten. Het hoofdgerecht was ook heel mooi gepresenteerd en heerlijk. Dessert idem. Creativiteit duidelijk aanwezig in de presentatie en in de ingrediënten die gebruikt werden. Dus een aanrader!

Jill op 10 september 2015

6.7 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 8

Kleine porties eten en wij moesten heel lang wachten tussen de gerechten door.
Prijs - kwaliteit verhouding niet goed.

Carla op 10 september 2015

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over The Harbour Club Café Amsterdam

Keuken: Vis en zeevruchten

In het Olympisch Stadion in Amsterdam vindt u The Harbour Club Café. Een unique concept waar je kan lunchen, borrelen, dineren én dansen Een bijzondere locatie welke uw diner een extra dimensie geeft. Het restaurant is luxueus en modern ingericht. 

De kaart biedt een uitgebreide selectie van vis- en vleesgerechten. Een speciale oesterkaart biedt Franse en Ierse oesters, een oester plateau of de klassieke oesters. Daarnaast biedt het frisse sandwiches, hemelse desserts en speelse bites. 


In het midden van het restaurant staat een bijzondere bar. Hier schenkt men bijzondere wijnen voor u in. Deze tillen de gerechten naar een nog hoger niveau.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden