Knife fork icon red

Da Mario

9,2 (15 reviews)

Wat 15 mensen zeggen over Da Mario

9.2
(15 reviews)
Eten
9.5
Service
8.9
Sfeer
9.1
Schrijf een review

"Prima"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten! Leuke actie van primera/prima menu;keuze. Vriendelijk personeel. Echt een aanrader.

E.Snoeij op 03 april 2018

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Gisteravond voor het eerst bij Da Mario uit eten geweest via de Primerabon. We hadden de matige beoordelingen gelezen maar gingen er blanco naar toe. Dat was maar goed ook. Inderdaad....de inrichting is een beetje oubollig maar wie in Italië geweest is, herkent dit. Een familierestaurant. Vriendelijke en attente bed...

Lees hele review

Gisteravond voor het eerst bij Da Mario uit eten geweest via de Primerabon. We hadden de matige beoordelingen gelezen maar gingen er blanco naar toe. Dat was maar goed ook. Inderdaad....de inrichting is een beetje oubollig maar wie in Italië geweest is, herkent dit. Een familierestaurant. Vriendelijke en attente bediening. Het 3 gangen menu was heerlijk. Smaakvolle soep. Pizza's die we niet op kregen. Alles heet opgediend. Toetje ook erg lekker. Italiaanse muziek op de achtergrond. Lege glazen werden op tijd opgemerkt. Ongedwongen ontspannen sfeer. Jammer dat er maar 8 gasten waren. Wij komen zeker terug.

Tonny op 23 maart 2018

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Vrolijke en vriendelijke mevrouw van de bediening. De bedienende meneer was rustig en correct (sprak waarschijnlijk niet zo goed nederlands).
De kwaliteit, hoeveelheid en de keuze van het eten was gewoon prima.
Wij maakten gebruik van de Primera actie.

Wim & Truus Hol op 19 maart 2018

"italiaanse gastvrijheid"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

het is een heel gezellig restaurant de bediening is vriendelijk het eten is erg lekker en het italiaanse gebabbel om je heen door personeel en klanten maakt de sfeer

C.Saiz op 18 maart 2018

"Uitstekend restaurant!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wij hebben met 4 personen gegeten, 3 gangen menu was heerlijk, genoeg keuze en ruim voldoende. De bediening was zeer vriendelijk. Het was er warm en gezellig, wij komen hier zeker terug.

D. Rietveld op 01 maart 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Barendrecht e.o.

Havenhoofd 2 (eerste etage) 2993 EK Barendrecht

Over Da Mario

Pizzeria's zijn tegenwoordig overal te vinden, maar waar vind u nog zo'n echte Italiaanse?
Zo een waar de Mediterrane smaak nog onvervalst in is te proeven?


Het antwoord is simpel: aan de Havenhoofd 2 in Barendrecht!
Daar huist namelijk de al 10 jaar bestaande Ristorante Pizzeria Da Mario. En als die naam u niet bekend voor komt: vroeger werkte deze onvervalste Italiaan onder de naam Pizzeria Mario te Zijpe Rotterdam. Wat niet veranderd is, is de kwaliteit, deze is nog altijd prima!

Ristorante Da Mario opende in 1993 haar deuren aan de Zijpe. Daarna na drie jaren een nieuwe restaurant begonnen op Plein 1953 te Rotterdam. Nu 17 jaar later, werkt dezelfde staf als toen na enkele omzwervingen op nieuw aan de Havenhoofd 2 te Barendrecht. In een originele Italiaanse Ristorante. Hier worden geen aanpassingen aan andere smaken gedaan, dus geen Amerikaanse, Turkse, of Hollandse pizza's.

In plaats daarvan wordt er nog op z'n Italiaans bereid, en dat gebeurt met dagverse champignons, paprika's, en andere ingrediënten. Niets komt uit een "potje" of "blikje" en dat garandeert de lekkerste pizza's, pasta's, vlees, visgerechten of salades. Want Ristorante Da Mario maakt inderdaad meer dan alleen maar pizza's en pasta-gerechten. Op de menukaart staat ook een kleine selectie van originele Italiaanse vlees- en visgerechten, precies zoals u ze misschien tijdens uw vakantie al eens in het verre zuiden geproefd hebt. Zelf de broodjes die bij verschillende gerechten horen worden bij Ristorante Da Mario persoonlijk in eigen keuken gebakken. En in die keuken klinkt rappe Italiaans van de eigenaar en chef kok Giuseppe en Miranda.
Is er dan nog iets dat niet origineel Italiaans is?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Barendrecht e.o.
0cb5c4c3d8

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden