Da Mario

Italiaans | €€
9,2 (15 reviews)
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat 15 mensen zeggen over Da Mario

9.2 Gebaseerd op 15 reviews. 0% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Da Mario, Barendrecht"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Lekker warm, lekker eten en lekkere wijn...allemaal OKE.
Personeel eerst wat nukkig..kregen geen ovale tafel toegewezen ondanks herhaaldelijk verzoek.
Wij zijn met 6 personen ( tafel was gereserveerd zei men) maar toem wij om 22.00 uur weg gingen was de tafel nog steeds leeg.

Was jammer..praat nl makkelijker en...

Lees hele review

Lekker warm, lekker eten en lekkere wijn...allemaal OKE.
Personeel eerst wat nukkig..kregen geen ovale tafel toegewezen ondanks herhaaldelijk verzoek.
Wij zijn met 6 personen ( tafel was gereserveerd zei men) maar toem wij om 22.00 uur weg gingen was de tafel nog steeds leeg.

Was jammer..praat nl makkelijker en is dan ook rustiger voor de omgeving.

Zaak grote gezellig ingerichte was hele avond maar voor 20 % gevuld en de mensen werden toch deels bovenop elkaar gezet.. Of helemaal aan de andere kant...hadden medelijden met tafeltje naast ons wat wel ( als enige ) 2 x gevuld werd...ze hadden ons dan beter ver weg kunnen zetten ( daar waren ook 2 grote tafels).

Bedienende dame werd steeds gezelliger...en dat werd door ons zeer gewaardeerd.,je voelt je dan thuisss..zij liep ook mee naar de uitgang en groette nogmaals.

Gerda op 25 februari 2018

8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Nu 2 keer wezen eten bij Da Mario, bediening zeer vriendelijk en overheerlijk pizza’s! Alleen ons stokbrood vooraf was vergeten en er werd nauwelijks gevraagd of we nog iets wilde drinken. Maar geen reden om hier niet meer heen te gaan. We komen zeker weer terug!

Nettie van der Graaff op 18 februari 2018

"Heerlijk gegeten en goed personeel"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het restaurant heeft een gezellig sfeertje en het eten is echt heerlijk. Vriendelijk personeel en niet opdringerig

Valery op 17 februari 2018

"Lekker eten bij Da Mario"
9.0 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 8

Heel vriendelijke en vlotte bediening met een duidelijke Italiaanse achtergrond. Op de kaart staat een ruime keuze aan Italiaanse gerechten en dan zeker niet alleen pizza's.
Het eten smaakte prima en werd netjes opgediend in een rustige ambiance.
Beetje jammer dat ook de afhaal van maaltijden door het restaurant loopt maar verder niet echt storend.

Rob op 14 januari 2018

"Prima Italiaans restaurant"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Het eten was prima en ruim voldoende.

W. van der Waal op 08 januari 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Barendrecht e.o.

Toon telefoonnummer

Over Da Mario

Keuken: Italiaans

Pizzeria's zijn tegenwoordig overal te vinden, maar waar vind je nog zo'n echte Italiaanse? Zo een waar de mediterrane smaak nog onvervalst in is te proeven? Het antwoord is simpel: aan de Havenhoofd in Barendrecht! Daar huist namelijk de al tien jaar bestaande Ristorante Pizzeria Da Mario. En als die naam je niet bekend klinkt: vroeger werkte deze onvervalste Italiaan onder de naam Pizzeria Mario te Zijpe Rotterdam. Wat niet veranderd is, is de kwaliteit, deze is nog altijd prima! Ristorante Da Mario opende in 1993 haar deuren aan de Zijpe. Daarna na drie jaren een nieuwe restaurant begonnen op Plein 1953 te Rotterdam. Nu 17 jaar later, werkt dezelfde staf als toen na enkele omzwervingen op nieuw aan de Havenhoofd te Barendrecht. In een originele Italiaanse Ristorante. Hier worden geen aanpassingen aan andere smaken gedaan, dus geen Amerikaanse, Turkse, of Hollandse pizza's. In plaats daarvan wordt er nog op z'n Italiaans bereid, en dat gebeurt met dagverse champignons, paprika's, en andere ingrediënten. Niets komt uit een potje of blikje en dat garandeert de lekkerste pizza's, pasta's, vlees, visgerechten of salades. Want Ristorante Da Mario maakt inderdaad meer dan alleen maar pizza's en pasta-gerechten. Op de menukaart staat ook een kleine selectie van originele Italiaanse vlees- en visgerechten, precies zoals je ze misschien tijdens jouw vakantie al eens in het verre zuiden geproefd hebt. Zelf de broodjes die bij verschillende gerechten horen worden bij Ristorante Da Mario persoonlijk in eigen keuken gebakken. En in die keuken klinkt rappe Italiaans van de eigenaar en chef kok Giuseppe en Miranda. Is er dan nog iets dat niet origineel Italiaans is?

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Barendrecht e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden