Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals
Wat 87 mensen zeggen over Spetters*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Verrassend, een smaakexplosie
Fijne ontvangst, meteen al hartelijk verwelkomd aan de voordeur. Van mondgeneugten over voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert en koffie met handgemaakte versnaperingen: subliem! Wij hebben opnieuw heerlijk genoten. De verschillende texturen in elk bord, zijn gewoon puur genot. Aangename bediening.
Klein minpuntje: verwarming mocht iets hoger.
Na een correcte ontvangst namen we plaats aan een knusse tafel. 4 hapjes van lekker tot zeer lekker. Erg fijn voorgerecht, het tussengerecht ( we namen een gerechtje bij )
was goed maar erg weinig ( schol ), het hoofdgerecht, wilde eend was weer lekker,perfecte cuisson maar erg weinig ( 2 reepjes )? Geslaagd desser...
Na een correcte ontvangst namen we plaats aan een knusse tafel. 4 hapjes van lekker tot zeer lekker. Erg fijn voorgerecht, het tussengerecht ( we namen een gerechtje bij )
was goed maar erg weinig ( schol ), het hoofdgerecht, wilde eend was weer lekker,perfecte cuisson maar erg weinig ( 2 reepjes )? Geslaagd dessertenduo. De wijnen per glas werden niet zo gul geschonken door de bedienende dame doch waren correct. De sommelier is een fijne man die professioneel bezig is met zijn job en wat tips rondstrooit.
Onze ( mijn vrouw en mezelf ) conclusie : lekker gegeten maar het mocht allemaal wat meer zijn ( kwantitatief ).
We zetten onze Zeeland-toer verder.
Een restaurant waar letterlijk en figuurlijk op hoog niveau gekookt wordt. Door het letterlijke hadden we een prachtig uitzicht op de Westerschelde. De gerechten waar prachtig opgemaakt en de chef is zeer creatief in het gebruik van lokale producten. De wijnkaart is zeer de moeite waard en de sommelier weet waar hij over praat. Een plek om lief te hebben en weer naar terug te gaan
Alles was perfect van smaak en gepresenteerd.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Breskens e.o.
Over Spetters*
Keuken: Vis en zeevruchten
Aan de jachthaven van het vissersdorp Breskens vindt u Spetters*. In het sfeervolle restaurant op de eerste verdieping geniet u van een prachtig uitzicht over de jachthaven, zowel ‘s middags voor lunch als ’s avonds voor een uitgebreid diner.
Het restaurant werd eind 2013 bekroond met zijn eerste Michelinster.
Chef-kok Laurent Smallegange volgde zijn opleiding aan Hotelschool Ter Groene Poorte en werkte bij enkele gerenommeerde zaken zoals, de Kromme Watergang, Oud Sluis en de Librije. Laurent volgt het seizoen met fijne en pure producten die op een creatieve wijze aan u gepresenteerd worden.
Het team van Spetters ziet ernaar uit u te mogen verwelkomen.