Spetters*

Vis en zeevruchten | €€€
8,3 (87 reviews)
91% aanbevolen
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat 87 mensen zeggen over Spetters*

8.3 Gebaseerd op 87 reviews. 91% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

7.7 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 8

Ook wij hadden hier op 25/8 de lunch. Gewoon volgens plan 20 euro pp betaald. Wij kwamen met de nodige scepsis, maar zijn enthousiast vertrokken. De inrichting is mooi, het uitzicht prachtig en de bediening vriendelijk. Het eten bleek hetzelde menu als het diner te zijn. Onze mening: voorgerecht heel erg goed, de mo...

Lees hele review

Ook wij hadden hier op 25/8 de lunch. Gewoon volgens plan 20 euro pp betaald. Wij kwamen met de nodige scepsis, maar zijn enthousiast vertrokken. De inrichting is mooi, het uitzicht prachtig en de bediening vriendelijk. Het eten bleek hetzelde menu als het diner te zijn. Onze mening: voorgerecht heel erg goed, de mosselen prima maar de friet erbij kon beter, nagerecht eenvoudiger dan verwacht maar wel ouderwets lekker. Met dieetwensen werd rekening gehouden. Wij komen nog terug.

R Blaakman op 26 augustus 2010

8.3 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 8

We hebben er lekker gegeten! de service was top!
enige minpuntje was de timing v/d keuken.....wij hadden aangegeven de laatste boot te moeten halen en wilden ook een 4e gang dit kon volgens de, overigens uitstekende bediening, wel maar door dat er tussen het tussen en hoofdgerecht iets teveel tijd zat konden we de...

Lees hele review

We hebben er lekker gegeten! de service was top!
enige minpuntje was de timing v/d keuken.....wij hadden aangegeven de laatste boot te moeten halen en wilden ook een 4e gang dit kon volgens de, overigens uitstekende bediening, wel maar door dat er tussen het tussen en hoofdgerecht iets teveel tijd zat konden we de kaas ne het eten niet helemaal opeten1 verder alles prima met een mooi uitzicht! aanrader!

E va Bommel op 25 augustus 2010

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Wij hebben met ons gezelschap van 8 mensen heerlijk gegeten in Spetters. De bediening was heel goed en oplettend. Een pluim voor deze mensen.

Henk van der Hoek op 25 augustus 2010

8.0 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 7

We hebben lekker gegeten en de ober, die ons bediende was super vriendelijk en deed al het mogelijke om het ons naar onze zin te maken. Jammer dat er weinig mensen waren, het restaurant oogde daardoor en beetje "koud"
Wat ook jammer was, dat we ook voor de lunch €25,-- betaalde. Dat hadden ze even van te voren moeten zeggen.

Els de Caluwé op 25 augustus 2010

4.3 Keuken 4 | Service 4 | Sfeer 5

We hadden hoge verwachtingen van deze bistro uit de koker van de Kromme Watergang. Aan deze verwachtingen heeft Spetters echter verre van kunnen voldoen in deze Restaurantweek. Het interieur met zicht op de haven maakte de onvriendelijke en onkundige bediening nog enigszins goed. Maar ook eten was ver onder de maat....

Lees hele review

We hadden hoge verwachtingen van deze bistro uit de koker van de Kromme Watergang. Aan deze verwachtingen heeft Spetters echter verre van kunnen voldoen in deze Restaurantweek. Het interieur met zicht op de haven maakte de onvriendelijke en onkundige bediening nog enigszins goed. Maar ook eten was ver onder de maat. De soep wooraf was nog een redelijk begin, maar de mosselen dreven in de roomsaus en het everzwijn was droog. Van het dessert heeft men zich heel gemakkelijk afgemaakt: een bolletje ijs, een viertal kersen en een lang geleden afgebakte halve wafel. Spetters doet zijn naam geen eer aan! Jammer, hier komen wij niet meer terug!

F F op 24 augustus 2010

Plattegrond Alle restaurantdeals in Breskens e.o.

Toon telefoonnummer

Over Spetters*

Keuken: Vis en zeevruchten

Aan de jachthaven van het vissersdorp Breskens  vindt u Spetters*.  In het sfeervolle restaurant op de eerste verdieping geniet u van een prachtig uitzicht over de jachthaven, zowel ‘s middags voor lunch als ’s avonds voor een uitgebreid diner.


Het restaurant werd eind 2013 bekroond met zijn eerste Michelinster.


Chef-kok Laurent Smallegange volgde zijn opleiding aan Hotelschool Ter Groene Poorte en werkte bij enkele gerenommeerde zaken zoals, de Kromme Watergang, Oud Sluis en de Librije. Laurent volgt het seizoen met fijne en pure producten die op een creatieve wijze aan u gepresenteerd worden.


Het team van Spetters ziet ernaar uit u te mogen verwelkomen.


 

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Breskens e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden