Knife fork icon red

Costarozzi

9,0 (13)

Wat zeggen mensen over Costarozzi

9.0
(13 reviews)
Eten
9.6
Service
9.2
Sfeer
8.3
Schrijf een review

"Trouwdag"
6.0 Keuken 10 | Service 6 | Sfeer 2

Fantastisch eten, sfeer 0,0, personeel is vriendelijk maar daarbuiten alleen met zichzelf bezig. Een serveerster was klaar en ging aan een tafeltje zitten met vrienden/familie en zat te roken en eten niet echt gepast. Eigenaar liep wat in de ronte en bekommerde zich niet echt om de gasten maar het eten was heerlijk.

Rijpstra op 06 mei 2018

"goed en gezellig restaurant"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wij hebben heerlijk gegeten. Aardig personeel, goede service. gezellig ingericht. Gebruik gemaakt van een leuke aanbieding van Dinning city.

Heuver op 29 april 2018

"Direct in mijn adresboek !"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Wat een gezellige avond hebben wij gehad. Grote gastvrijheid, positieve aandacht voor de klant en geweldig goed eten. Als er al wat te klagen zou zijn, moet je het hebben over een tafeltje war iets wiebelt. Dit adres gaat bij mij in het adresboekje

Thea op 14 april 2018

"Costarossi"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Met een kortingsbon van primera zijn we bij dit grieksrestaurant gaan eten. Keuze uit een gevarieerd 3 gangen menu. Vlotte, vriendelijke en gastvrije bediening. Wij lieten ons verrassen door een hoofdgerecht van de Chef. Deze bestond uit een grillschotel, lekker mals vlees met frisse salade geserveerd. Niet heel “verrassend” maar wel lekker. Al met al een geslaagde avond.

L.Groot op 11 maart 2018

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Vriendelijk geholpen en erg lekker gegeten !
Aanrader!

Marius op 11 maart 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Zeist e.o.

Steynlaan 52 3701 EH Zeist

Over Costarozzi

Grieks restaurant CostaRozzi opende woensdag 23 maart 2016 voor het eerst zijn keuken en deuren voor gasten. Eigenaren Vassilis Rozis en Purdy van den Berg bogen samen op meer dan 20 jaar horeca-ervaring. Met de opening van hun eigen restaurant ging een lang gekoesterde droom in vervulling. 

"We zijn ontzettend trots op ons eigen Griekse restaurant. We wilden een compleet andere uitstraling dan de traditionele Griek en dat is ons gelukt. We noemen het zelf een Grieks restaurant 2.0. Alles klopt: de locatie, onze menukaart, de prijs-kwailteitverhouding van onze gerechten, de bediening en onze gastvrijheid. Een mooier plaatje kunnen wij ons niet voorstellen."

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Zeist e.o.
10437287be

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden