Knife fork icon red

Costarozzi

8,7 (48 reviews)

Wat 48 mensen zeggen over Costarozzi

8.7
(48 reviews)
Eten
9.0
Service
8.8
Sfeer
8.4
Schrijf een review

9.3 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 10

Lekker eten!

Themis Rallis op 29 februari 2020
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten, alleen jammer dat mijn man s’nachts aan het overgeven en dunne is geraakt. Achteraf vertelde hij dat er bij de mixed grill een stuk vlees zat dat volgens hem niet goed gaar was.

An op 23 februari 2020
Geverifiëerd

"Echt de moeite waard!"
9.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 10

We waren er nog nooit geweest en werden gelijk leuk ontvangen door de gastheer. Het is een heel gezellig en netjes restaurant. We werden gelijk geholpen en de 3 gangen werden met een aangename tussentijd gebracht. De bediening was netjes en het eten zag er goed verzorgt uit. Alles was echt voldoende ,je gaat er echt niet met honger weg. We hebben heerlijk gegeten en een gezellige avond gehad :)

Arie op 16 februari 2020
Geverifiëerd

"Lekker eten, vervelend geluid, en blijkbaar besta ik niet."
5.3 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 1

Ik heb via diningcity een reservering gedaan bij Costarozzi voor 2 personen. Ik kwam met mijn vriendin aan, heb mijn naam gezegd en gezegd dat we een reservering hadden voor twee personen en we werden naar een tafeltje geleid. Vriendelijk personeel. Na een keuze te hebben gemaakt van het 3-gangen keuzemenu, en het v...

Lees hele review

Ik heb via diningcity een reservering gedaan bij Costarozzi voor 2 personen. Ik kwam met mijn vriendin aan, heb mijn naam gezegd en gezegd dat we een reservering hadden voor twee personen en we werden naar een tafeltje geleid. Vriendelijk personeel. Na een keuze te hebben gemaakt van het 3-gangen keuzemenu, en het voorgerecht gehad te hebben, begon aan een andere tafel een verwarde man, die misschien dacht volkszanger te zijn, luid te zingen in een microfoon, en werd er tijdens het hoofdgerecht door het etablissement gehost. Ik kon mijn vriendin niet eens meer verstaan. We hebben gevraagd of we het nagerecht alsjeblieft buiten mochten eten, en zijn buiten gaan zitten. Eenmaal buiten, om het lawaai te ontvluchten, vond een van de personeelsleden het nodig om de deur open te houden, zodat we weer met het geluid te maken kregen. Bovendien zit je dan tussen de rokers, wat mijn eetlust ook niet echt bevordert, maar door de harde tonen binnen hadden we weinig keus. We hebben buiten (het was winter) lang moeten wachten voordat onze bestelling opgenomen werd. Mijn vriendin is uiteindelijk zelf naar binnen gegaan, heeft gevraagd of de deur dicht mocht blijven, en of iemand onze bestelling op kon komen nemen. Na wat woorden met degene die de deur open heeft gehouden, omdat hij niet begreep dat mensen elkaar tijdens een diner willen verstaan, is gelukkig de deur daarna dicht gebleven. Het nagerecht was overigens voortreffelijk.

Als ik uit eten ben kijk ik nooit op mijn telefoon, maar ik had gewild dat ik dat deze keer wel had gedaan. Tijdens dat ik daar aan het dineren was heb ik van diningcity een mail gekregen over No-show, en hoe erg dat wel niet is. Daarop volgde het dreigement dat Costarozzi mij op een zwarte lijst zou zetten als ik dat nog eens een keer zou doen. Nou, ik was er, maar ze hoeven zich geen zorgen te maken, ze staan bij mij op de zwarte lijst.

Kortom: Het eten is lekker en het personeel vriendelijk, maar je loopt risico je gesprekspartner niet te kunnen verstaan, waardoor je onder luid geluid en gehos je hoofdgerecht zwijgend moet eten. Als je het lawaai ontvlucht en in de winter buiten tussen de rokers gaat zitten moet je zelf naar binnen om te vragen of je wat mag bestellen. Terwijl je er zit word je gemaild over een no-show, alsof je niet bestaat. Ik zou het risico niet meer nemen, en een ander restaurant kiezen, want hier zijn de zaken absoluut niet op orde.

Mark op 02 februari 2020
vassilis rozis heeft gereageerd op 07 februari 2020

beste gast,u reserveert voor 4 personen , en even voor dat u komt verandert voor 2.
op een drukke zaterdag ,en daar hebben we gasten moeten weigeren ,omdat we met 4 personen rekening hadden gehouden. u reserveert via een site waar het duidelijk op staat ,voorgerecht -hoofdgerecht-nagerecht. maar wat u doet is ,u gaat uit een 3-gangen menu bestelling maken(omdat het goedkoper is blijkbaar).dus ik kijk bij mijn kassasysteem en ik zie geen ala-carte bestelling,dus ik denk ze zijn niet komen opdagen,dus ik verwijder de reservering.maar jullie denken lekker goedkoop 20 euro korting plus een 3-gangen menu.en jullie hebben het voor mekaar.en toen de bediening vroeg om een terras verwarming aan te zetten,wouden jullie niet.

vassilis rozis van costarozzi te zeist


5.7 Keuken 4 | Service 7 | Sfeer 6

Gezellig sfeervol met goede bediening.
Jammer dat ons hoofdgerecht de verrassing van de kok voor 2 pers. de bekende mix grill was
Dus weg verrassing en boven dien waren de spiesen droog dus te ver door gegrild.

Cor Mulder op 26 januari 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Zeist e.o.

Steynlaan 52 3701 EH Zeist

Over Costarozzi

Grieks restaurant CostaRozzi in Zeist opende in 2016 voor het eerst zijn keuken en deuren voor gasten. Het restaurant heeft een andere uitstraling dan de traditionele Griek, en de locatie, menukaart, de bediening en de gastvrijheid is wat CostaRozzi uniek maakt.

Ze hebben een creatieve kaart waarin Griekse gerechten de boventoon voeren, maar waar je ook wel eens wat verrassends voorgeschoteld krijgt. Alle gerechten worden elke dag vers bereid van verse ingrediënten in de eigen keuken.

Kom langs bij CostaRozzi en ervaar de Griekse heerlijkheid!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Zeist e.o.
B90052e6f0

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden