De Wiemel

Frans, Nederlands |
8,6 (159 reviews)
93% aanbevolen
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Wat 159 mensen zeggen over De Wiemel

8.6 Gebaseerd op 159 reviews. 93% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk buiten gegeten . Toetje binnen bij de open haard,top!
Serveerster erg vriendelijk,maar stond er alleen voor,waardoor we soms lang moesten wachten.

Ab Hooijer op 20 juni 2019
Geverifiëerd

"Aanrader!"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heel erg lekker gegeten in een sfeervol restaurant. Het driegangenmenu voor €31,95 is z’n prijs meer dan waard.

A. op 14 juni 2019
Geverifiëerd

"Etentje"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten, een amuse vooraf gekregen, in een sfeervol, rustig restaurant zonder muziek, met prettige, leuke bediening. Minpuntje, we moesten redelijk lang wachten op het dessert, maar ook het dessert smaakte voortreffelijk en maakte het wachten meer dan goed!

GJ op 26 mei 2019
Geverifiëerd

6.7 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 6

Lekker gezeten en gegeten. Stoel was een ramp voor mijn rug. Rekening was ondanks de korting prijzig.

L.H. Van Rietschoten op 20 mei 2019
Geverifiëerd

"Ervaring"
5.3 Keuken 6 | Service 4 | Sfeer 6

Bij een weekendje weg in Drenthe kwamen we om te eten terecht bij Restaurant de Wiemel in Gasselte. 4 personen en een kind van 2 jaar. Bij aankomst zagen wel al dat het druk was en mijn vrouw gaf als opmerking ze hebben wel een kleine keuken voor zoveel gasten, we kunnen wel eens lange wachttijden hebben. We hadden...

Lees hele review

Bij een weekendje weg in Drenthe kwamen we om te eten terecht bij Restaurant de Wiemel in Gasselte. 4 personen en een kind van 2 jaar. Bij aankomst zagen wel al dat het druk was en mijn vrouw gaf als opmerking ze hebben wel een kleine keuken voor zoveel gasten, we kunnen wel eens lange wachttijden hebben. We hadden als snel door dat de serveerster die bij ons aan tafel kwam nog niet veel ervaring had. Opname van de bestelling ging langzaam maar dat is niet erg als het goed gaat iedereen moet het toch leren. Iedereen had zijn drankje en we gingen het eten bestellen. Vanwege de actie waar we aan deel namen moesten we een 3 gangen menu afnemen. Dat konden we uit de gehele kaart kiezen met een vaste korting per couvert, 1 persoon nam een 3 gangen menu en de rest aparte onderdelen. Bij de afrekening werd dat vergeten waardoor de rekening iets hoger uitviel dan de bedoeling was Vooraf werd een aperitief besteld van nachos, die werd pas gebracht toen we aan het voorgerecht waren begonnen, dat is volgens mij niet de bedoeling, iemand had een soep besteld en de bediening zag dat er nog geen lepel op tafel gelegd was. Die ging ze meteen halen, 5 min. later maar zelf gehaald. Een voorgerecht was niet compleet en moest even terug naar de keuken. Bij de tweede rond drankjes werd de friste ook vergeten die ook later maar zelf aan de bar gehaald. Na het uitserveren van het hoofdgerecht waren er 2 die niet al te warm meer waren, denk even blijven staan. Een persoon had een schnitzel met toevoeging Ui, spekjes en champignon Hij kreeg een kale schnitzel met de mededeling dat de toevoeging alleen geheel uitgeserveerd werd omdat die al vooraf klaargemaakt was met daarbij de vraag of dat niet vooraf meegedeeld was. Niet dus. De volwassene zaten allemaal te eten maar voor de kleine was er nog niets, gevraagd waar dat bleef en even later nog eens gevraagd bleek dat de keuken van niets wist, niet goed doorgegeven dus. Toen we aangaven dat we het niet meer hoefde, hij at al met ons mee, kwam het toch snel op tafel, kon die gezellig na eten. Uiteindelijk wedt het eten afgesloten met het nagerecht en daar ging wonderwel alles goed. Bij het afrekenen werd de aftrek van de actie vergeten en zou ik vol moeten betalen. Aangegeven dat dit niet juist was werd de korting handmatig verrekend, dat is niet mijn zaak maar hoe kan de kassa s ’avonds dan nog kloppen. Ik denk dat ik de volgende keer op zoek ga naar een ander restaurant in de buurt.

HorenH op 20 mei 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Gasselte e.o.

Toon telefoonnummer

Over De Wiemel

Keuken: Frans, Nederlands

Restaurant De Wiemel is gelegen in Gasselte. Staat ook wel bekend om "Meer dan lekker eten".

Een ruim restaurant waar de sfeervolle inrichting voor een intieme sfeer heeft gezorgd. Het prachtige is dat de kinderen met mooi weer zich buiten in de speeltuin kunnen vermaken, terwijl jij van de zon aan het bent genieten op het terras van de heerlijke gerechten.

Een dagje uit met familie, vrienden of collega's, restaurant de Wiemel is de perfecte plek hiervoor!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Gasselte e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden