Knife fork icon red

De Wiemel

8,5 (63)

Wat zeggen mensen over De Wiemel

8.5
(63 reviews)
Eten
8.7
Service
8.4
Sfeer
8.5
Schrijf een review

"Aanrader!"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heel erg lekker gegeten in een sfeervol restaurant. Het driegangenmenu voor €31,95 is z’n prijs meer dan waard.

A. op 14 juni 2019

"Etentje"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten, een amuse vooraf gekregen, in een sfeervol, rustig restaurant zonder muziek, met prettige, leuke bediening. Minpuntje, we moesten redelijk lang wachten op het dessert, maar ook het dessert smaakte voortreffelijk en maakte het wachten meer dan goed!

GJ op 26 mei 2019

6.7 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 6

Lekker gezeten en gegeten. Stoel was een ramp voor mijn rug. Rekening was ondanks de korting prijzig.

L.H. Van Rietschoten op 20 mei 2019

"Ervaring"
5.3 Keuken 6 | Service 4 | Sfeer 6

Bij een weekendje weg in Drenthe kwamen we om te eten terecht bij Restaurant de Wiemel in Gasselte. 4 personen en een kind van 2 jaar. Bij aankomst zagen wel al dat het druk was en mijn vrouw gaf als opmerking ze hebben wel een kleine keuken voor zoveel gasten, we kunnen wel eens lange wachttijden hebben. We hadden als snel door dat de serveerster die bij ons aan tafel kwam nog niet veel ervaring had. Opname van de bestelling ging langzaam maar dat is niet erg als het goed gaat iedereen moet het toch leren. Iedereen had zijn drankje en we gingen het eten bestellen. Vanwege de actie waar we aan deel namen moesten we een 3 gangen menu afnemen. Dat konden we uit de gehele kaart kiezen met een vaste korting per couvert, 1 persoon nam een 3 gangen menu en de rest aparte onderdelen. Bij de afrekening werd dat vergeten waardoor de rekening iets hoger uitviel dan de bedoeling was Vooraf werd een aperitief besteld van nachos, die werd pas gebracht toen we aan het voorgerecht waren begonnen, dat is volgens mij niet de bedoeling, iemand had een soep besteld en de bediening zag dat er nog geen lepel op tafel gelegd was. Die ging ze meteen halen, 5 min. later maar zelf gehaald. Een voorgerecht was niet compleet en moest even terug naar de keuken. Bij de tweede rond drankjes werd de friste ook vergeten die ook later maar zelf aan de bar gehaald. Na het uitserveren van het hoofdgerecht waren er 2 die niet al te warm meer waren, denk even blijven staan. Een persoon had een schnitzel met toevoeging Ui, spekjes en champignon Hij kreeg een kale schnitzel met de mededeling dat de toevoeging alleen geheel uitgeserveerd werd omdat die al vooraf klaargemaakt was met daarbij de vraag of dat niet vooraf meegedeeld was. Niet dus. De volwassene zaten allemaal te eten maar voor de kleine was er nog niets, gevraagd waar dat bleef en even later nog eens gevraagd bleek dat de keuken van niets wist, niet goed doorgegeven dus. Toen we aangaven dat we het niet meer hoefde, hij at al met ons mee, kwam het toch snel op tafel, kon die gezellig na eten. Uiteindelijk wedt het eten afgesloten met het nagerecht en daar ging wonderwel alles goed. Bij het afrekenen werd de aftrek van de actie vergeten en zou ik vol moeten betalen. Aangegeven dat dit niet juist was werd de korting handmatig verrekend, dat is niet mijn zaak maar hoe kan de kassa s ’avonds dan nog kloppen. Ik denk dat ik de volgende keer op zoek ga naar een ander restaurant in de buurt.

HorenH op 20 mei 2019

"Kan. Eter"
6.0 Keuken 4 | Service 6 | Sfeer 8

Als voorgerecht kun je beter geen bavarois van peer met gorgonzola bestellen,want die ontbreken.
Als je op de bavarois een toef slagroom doet,kan het als panacotta op de dessertlijst.
Dit gemeld hebbende kwam er ook geen reactie in de trant van:” goh,mevrouw wat jammer”.
De rest van het menu was aardig,maar niet om ver voor om te rijden.
Jammer!

Antonia op 16 mei 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Gasselte e.o.

Gieterweg 2 9462 TD Gasselte

Over De Wiemel

Meer dan lekker eten

Een ruim restaurant dat door de sfeervolle inrichting een intieme sfeer heeft. Met mooi weer vermaken de kinderen zich buiten in de speeltuin, terwijl jij van de zon geniet op het terras.

Maar De Wiemel is veel meer dan een restaurant. Het is een dagje uit met familie, vrienden of collega’s.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Gasselte e.o.
7518002eb3

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden