Knife fork icon red

Bleu

€ 29,50

Gastronomisch genieten tijdens 3-gangen diner

Bleu

8,5 (50 reviews)

Gastronomisch genieten tijdens 3-gangen diner € 29,50

Reserveer een tafel

Deal
Gastronomisch genieten tijdens 3-gangen diner
€ 29,50

Restaurant Bleu bevindt zich in het hartje van het altijd gezellige Amsterdam. Dankzij de gezellige sfeer en de fantastische gastvriendelijkheid biedt het restaurant de ideale mogelijkheid voor een gezellige diner.

De chef-kok gebruikt de golden oldies uit de Franse Cuisine maar met een frisse en moderne twist. Dit zorgt voor verrassende gerechten van pure kwaliteit. Zo weet de chef keer op keer fenomenale gerechten te bereiden. De uitstekende service zorgt voor een ongedwongen sfeer. Speciaal voor de gasten van DiningCity heeft restaurant Bleu een fantastisch 3-gangen diner samengesteld voor slechts € 29,50! Grijp dus nu je kans en beleef een fenomenale avond bij restaurant Bleu.

Keuze voorgerechten
* Uiensoep
* Geitenkaas uit de oven
* Runder carpaccio

Keuze hoofdgerechten
* Kip bonne femme
* Gekookte mosselen
* Black Angus burger
* Tournedos Black Angus 160 gram (+ € 8,50)

Keuze desserts
* Crème brûlée
* Chocolade crumble
* Scroppino

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 23 december 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Exclusieve high tea
€ 14,95

In het altijd gezellige Amsterdam is restaurant Bleu te vinden. Dankzij de fantastische gastvrijheid en de ongedwongen sfeer is dit de perfecte locatie om je te laten verwennen tijdens een overheerlijke high tea.

De chef-kok kookt volgens de Franse keuken maar wel met een moderne en frisse twist. Hierdoor worden er elke keer weer fenomenale gerechten geserveerd waarbij de smaken perfect bij elkaar passen. Wilt u zoveel mogelijk van deze smaken ervaren in één bezoek? Dan is dit uw kans! Boek nu exclusief een waanzinnige high tea voor slechts € 14,95 per persoon.

Let op: dit arrangement is uitsluitend te boeken per twee personen.

Het assortiment bestaat uit:
* Blini met gerookte zalm
* Lolly van geitenkaas met pistache
* Scones met jam & crème fraîche
* Tramezzini sandwich met komkommer, kruidenkaas & waterkers
* Spinazie feta quiche
* Belgische wafel met rood fruit
* Pastel del nata
* Macarons (2st)
* Lemon bar
* Blondie
* Mini chocolade muffin

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 23 december 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Verrukkelijke 3-gangen lunch
€ 15,-

In het bruisende Amsterdam is restaurant Bleu gevestigd. In dit gastvrije restaurant hangt een ongedwongen sfeer waardoor elk bezoek weer voelt als thuiskomen. Hier kan je genieten van de voortreffelijke Franse keuken met een moderne en frisse twist. Elke keer weer zal de chef je verrassen met fenomenale smaaksensaties en overheerlijke gerechten.

Exclusief bij DiningCity kan je nu genieten van een verrukkelijk 3-gangen lunch voor slechts € 15,00. Wacht dus niet langer en reserveer snel!

Voorgerechten
* Uiensoep
* Soep van de dag

Hoofdgerechten
* Broodje brie
* Broodje runder carpaccio
* Gepocheerd ei met gerookte zalm

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 23 december 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 50 mensen zeggen over Bleu

8.5
(50 reviews)
Eten
8.4
Service
8.7
Sfeer
8.4
Schrijf een review

"Primera kortingsacyie"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Hoewel aangepast menu door gebruik kortingsactie van primera, heerlijk gegeten, gezellige setting en sfeer. Vooral het chocolade toetje in kopeten kom was erg lekker!!

Dennis op 18 januari 2018

"primera restaurant actie"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Geboekt via de primera actie. Onze reservering was niet doorgekomen. Dat werd netjes opgelost. Bij het verrassingsmenu is er keuze uit 2 voorgerechten, 2 hoofgerechten en 3 nagerechten. We krijgen uitleg over de actie en het menu. Erg netjes. Alle gerechten als ook het toetje zijn goed van smaak. De porties zijn vol...

Lees hele review

Geboekt via de primera actie. Onze reservering was niet doorgekomen. Dat werd netjes opgelost. Bij het verrassingsmenu is er keuze uit 2 voorgerechten, 2 hoofgerechten en 3 nagerechten. We krijgen uitleg over de actie en het menu. Erg netjes. Alle gerechten als ook het toetje zijn goed van smaak. De porties zijn voldoende en er kan zoveel frites worden bijbesteld als gewenst. De rode huiswijn (merlot) is goed van smaak. Met de koffie is ook niets mis. Al met al een prima invulling van de actie.

W. van der Pol op 15 januari 2018

"Verrassend lekker"
7.7 Keuken 7 | Service 9 | Sfeer 7

Ongelofelijk hoe in de beperkte, ietwat onhandige door de verdieping en verlaging, ruimte zoveel gasten prettig geplaceerd worden. Wij zaten naast de entree en konden geamuseerd aanschouwen hoe constant zowel passanten als mensen met reservering vriendelijk onthaald werden. Via een bon van Primera konden wij kiezen ...

Lees hele review

Ongelofelijk hoe in de beperkte, ietwat onhandige door de verdieping en verlaging, ruimte zoveel gasten prettig geplaceerd worden. Wij zaten naast de entree en konden geamuseerd aanschouwen hoe constant zowel passanten als mensen met reservering vriendelijk onthaald werden. Via een bon van Primera konden wij kiezen uit een driegangenmenu menu. De uiensoep was lekker, iets aan de zoete kant, daar moet je van houden. Prettig was dat de crouton met gegrilde kaas naast de soepkom lag ipv erin. Het kippetje Bonne femme was lekker zacht met een lichte rooksmaak door de spekjes en groentetjes waar het in lag. Wel wat lastig eten uit een pannetje zonder ruimte om de botjes te lozen. De chocoladecrumble is een aanrader, wat bizar geserveerd in een soort koperenklankschaal.

Madelon op 13 januari 2018

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Vriendelijk personeel, een warme, mooie inrichting en heerlijk eten! Wij komen zeker terug! In één woord: Top!

Evy Desmares op 04 januari 2018

"Great night"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Very good service, delicious menu and great ambient!! Totally recommended

Lupa Bello op 02 oktober 2016

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Prinsenstraat 10HS 1015 DC Amsterdam

Over Bleu

Bistro Brasserie Bleu in Amsterdam is heerlijk down-to-earth. Hier kan je volop genieten van de klassieke Franse gerechten maar met een moderne touch.

De sfeer is relax en informeel. De keukenteam serveert fair en puur eten. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Bistro Brasserie Bleu. Wil je puur komen genieten? Boek nu snel een tafel en kom langs.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
B90052e6f0

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden