Bleu

Frans, Modern |
8,0 (91 reviews)
72% aanbevolen

3-gangen Chef's lunch € 31,50

Bleu

Frans, Modern |
8,0 (91 reviews)
72% aanbevolen

3-gangen Chef's lunch € 31,50

Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Deal
3-gangen Chef's lunch
€ 31,50

Bleu doet mee aan de Nationale Restaurant Week met een 3-gangen chef's lunch. Ontdek Bleu nu tijdens de Restaurant Week en laat je voordelig in de watten leggen tijdens dit heerlijke 3-gangen chef's lunch.

Reserveer nu jouw tafel bij Bleu!

Zijn er dieetwensen of allergieën? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 30 april 2023
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
3-gangen Chef's diner
€ 36,50

Bleu doet mee aan de Nationale Restaurant Week met een 3-gangen chef's diner. Ontdek Bleu nu tijdens de Restaurant Week en laat je voordelig in de watten leggen tijdens dit heerlijke 3-gangen chef's diner.

Reserveer nu jouw tafel bij Bleu!

Zijn er dieetwensen of allergieën? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 30 april 2023
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 91 mensen zeggen over Bleu

8.0 Gebaseerd op 91 reviews. 72% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Top gegeten"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Super lekker gegeten. We hebben de extra gang erbij genomen. Echt een aanrader.

Eveline Dagevos op 24 maart 2023
Geverifiëerd

"Niet bijzonder"
6.7 Keuken 4 | Service 6 | Sfeer 10

3 gangen keuze menu was beperkt (zeker geen 18 opties zoals Diningcity aangaf). We hadden als hoofd enkel een stuk vis en steak zonder salade, frietjes of saus! Dat moesten we nog los bij bestellen, karig dus. De fles wijn die we wilden was uitverkocht, dus dan maar een duurder alternatief. De keuken was onze bestel...

Lees hele review

3 gangen keuze menu was beperkt (zeker geen 18 opties zoals Diningcity aangaf). We hadden als hoofd enkel een stuk vis en steak zonder salade, frietjes of saus! Dat moesten we nog los bij bestellen, karig dus. De fles wijn die we wilden was uitverkocht, dus dan maar een duurder alternatief. De keuken was onze bestelling vergeten dus het duurde ook nog eens enorm lang. Bij afrekenen was de korting niet verwerkt en moest weer gecheckt worden door andere collega’s, irritant, zet die korting er gewoon meteen op in plaats van dat moeilijke gedoe. Al met al een lange dure avond en het eten was niet bijzonder.

Mau VE op 22 maart 2023
Geverifiëerd

"Perfect lunch"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

It was amazing!

Hugo Americo de Freitas op 17 maart 2023
Geverifiëerd

"Geen geslaagde ervaring"
4.0 Keuken 6 | Service 3 | Sfeer 3

Ontvangst kon geen glimlach of welkom van af. Meisje van de bediening had geen idee wat de restaurantweeklunch was. Moest haar baas hier meerdere keren over bellen en op mijn telefoon in de reservering kijken wat er precies stond. We vroegen of de muziek iets zachter kon (ik was met iemand die slechthorend is en die...

Lees hele review

Ontvangst kon geen glimlach of welkom van af. Meisje van de bediening had geen idee wat de restaurantweeklunch was. Moest haar baas hier meerdere keren over bellen en op mijn telefoon in de reservering kijken wat er precies stond. We vroegen of de muziek iets zachter kon (ik was met iemand die slechthorend is en die had er last van). Als antwoord kregen we dat de muziek al zacht stond… Daarna heeft ze de muziek toch wat zachter gezet gelukkig. We kregen eerst een menukaart, maar daar bleken we niet van te kunnen kiezen. Later liet ze een foto op haar telefoon zien waarop een menu stond (waar een heel andere prijs bij stond dan wat we gereserveerd hadden) waar we wat uit konden kiezen. Het menu was nog niet geprint, omdat het nieuw zou zijn, maar de restaurantweken waren al 2 van de 4 weken bezig. Totaal onvoorbereid leken ze. Restaurant was behoorlijk vies, overal stof en spinnenwebben aan het plafond. Glazen waren niet schoon. Eten was oké. Vooraf carpaccio. We kregen er een stuk geroosterd brood bij, maar helaas zonder wat boter of olie. Wijnkaart was niet beschikbaar, want de wijnen waren niet geleverd, zo kregen we te horen. Als hoofdgerecht een biefstuk. Die was goed van smaak. Frietjes erbij waren ook prima. Jammer dat er geen groente bij zat (behalve 1 kerstomaatje). Toetjes die we konden kiezen waren wat fantasieloos (oa dame blanche of scroppino). De scroppino was naar mijn mening te zoet. Het meisje van de bediening bood aan het eind wel haar excuses aan vanwege de rommelige gang van zaken en ik vond het ook sneu voor haar dat ze er zo alleen en onvoorbereid voor stond, maar al met al was het voor ons geen geslaagde ervaring.

SC op 16 maart 2023
Geverifiëerd

"Goed eten"
8.0 Keuken 10 | Service 6 | Sfeer 8

Goed eten

Kjell Meenhuis op 01 februari 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Bleu

Keuken: Frans, Modern

Bistro Brasserie Bleu in Amsterdam is heerlijk down-to-earth. Hier kan je volop genieten van de klassieke Franse gerechten maar met een moderne touch.

De sfeer is relax en informeel. De keukenteam serveert fair en puur eten. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Bistro Brasserie Bleu. Wil je puur komen genieten? Boek nu snel een tafel en kom langs.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveer formulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden