Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

Restaurant Sense*

€ 47,50

4-gangen Michelin lunch

Restaurant Sense*

8,9 (68)

4-gangen Michelin lunch € 47,50

Reserveer een tafel

Deal
4-gangen Michelin lunch
€ 47,50

Restaurant Restaurant Sense* is trotse bezitter van 1 Michelinster en serveert een fantastische 4-gangen Michelin lunch.

Wil jij op een voordelige en aantrekkelijke manier kennismaken met Sterrenrestaurant Restaurant Sense*? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke Michelin lunch.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 januari 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Luxe 7-gangen Tasting Menu
€ 92,50

Restaurant Restaurant Sense*, ligt midden in het sfeervolle Den Bosch.

Een diner bij Sense Restaurant is een culinair samenspel van de pure en creatieve gerechtjes van Patron Cuisinier Dennis Middeldorp, prachtig aangevuld met de wijnen van Sommelier Sven Heijkoop.

Wil je alles proeven? Laat je dan verrassen door het luxe 7-gangen tasting menu. Bij dit restaurant wordt "op Olympisch niveau gekookt", aldus de Michelinsterren chef Dennis Middeldorp.

Speciaal voor Diningcity heeft hij een luxe 7-gangen tasting menu samengesteld voor maar € 92,50 p.p.

Let op! Beperkte beschikbaarheid. Vol = vol.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 december 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Voortreffelijk 5-gangen Michelin diner incl 4 amuses
€ 85,- € 62,50

Restaurant Restaurant Sense* is op basis van reviews gekozen tot één van de beste restaurants van de Restaurant Week 2019 van de Michelin sterren restaurants.

De gasten van de Restaurant Week hebben restaurant Restaurant Sense* beloond met een prachtige 9,06. En wij hebben goed nieuws! Zij willen dit graag samen met ons vieren en serveren daarom speciaal voor jou een geweldig menu.

Reserveer snel en geniet lekker en voordelig van het fantastische 5-gangen diner voor maar € 62,50.

Let op, het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 december 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat zeggen mensen over Restaurant Sense*

8.9
(68 reviews)
Eten
9.0
Service
9.1
Sfeer
8.6
Schrijf een review

"Heerlijk gegeten"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

We hebben genoten van een 3 gangen lunch tijdens de restaurant weken. Heerlijke gerechten in verrassende combinaties. Een echte aanrader voor als je eens iets anders dan de standaard wilt.

Spierings op 08 oktober 2019

"Heerlijk gegeten, goede service"
7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

Heerlijk gegeten, vriendelijk onthaald. Uitgebreid geluncht. Er weer goed rekening gehouden met dieetwensen. Zeker een aanrader.

Lisa op 06 oktober 2019

"lunch bij Sense"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

We hebben gebruik gemaakt van de aanbieding van de restaurant weken om te lunchen bij Sense.
We waren aangenaam verrast door de sfeer in het restaurant maar nog veel meer door de heerlijke lunch die we hebben genoten. Iedere gerechtje was een smaakexplosie in je mond en super mooi gepresenteerd. Al mijn complimenten aan de kok. Ook leuk dat je ze aan eht werk kon zien in de open keuken.

fijnproever op 06 oktober 2019

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben heerlijk gegeten en hebben ons voorgenomen om snel een keer terug te komen.

Marga van Doorn op 05 oktober 2019
Marga van Doorn heeft gereageerd op 05 oktober 2019

Beste Marga,

Wat een mooie woorden, dank! Daar doen we het voor. We zien jullie graag weer!

Hartelijke groet,
Dennis Middeldorp


9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Fantastisch eten met veel smaken, veelal goed in harmonie en prachtige moderne wijnen. Begeleiding tijdens het diner was Brabants, gezellig, gevat en vrolijk. Wij vonden dit erg fijn

Herco Anema op 05 oktober 2019
Herco Anema heeft gereageerd op 05 oktober 2019

Beste Herco,

Dankjewel, daar doen we het voor. Fijn dat jullie een fijne avond hadden!

Hartelijke groet,
Dennis Middeldorp

Plattegrond Alle restaurantdeals in 's-Hertogenbosch e.o.

Jeroen Boschplein 6 5211 ML 's-Hertogenbosch

Over Restaurant Sense*

Sense, gevestigd aan het historische Jeroen Boschplein in Den Bosch naast het Jheronimus Bosch Art Center, is loungy en modern en een relaxte plek om te genieten van de lekkernijen van Dennis Middeldorp.

Van het kleurrijke moderne interieur tot de ongeëvenaarde kaaswagen en de prachtige wijnen uitgezocht door sommelier Sven Heijkoop. Dennis Middeldorp kookt puur, creatief en verfijnd met alleen de allerbeste producten. De menukaart van Sense hanteert al jaren de filosofie van Dutch Cuisine waarin groenten en seizoenen de hoofdrol spelen. De sfeer is ontspannen, de bediening no-nonsense en gastvrij.

Sense Restaurant is door Michelin in 2019 wederom bekroond met een ster. Sense ziet dat als een teken van waardering, maar zelfs duizend sterren veranderen niets aan hun ambities: liefdevol koken en aandacht schenken aan de gasten.

Kortom, puur genieten van lunch of diner in het hart van historisch s’-Hertogenbosch. Met plezier word je verwelkomd als gast!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in 's-Hertogenbosch e.o.
918e3f8e77

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden