Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

Restaurant Sense*

€ 47,50

4-gangen Michelin lunch

Restaurant Sense*

8,9 (65)

4-gangen Michelin lunch € 47,50

Reserveer een tafel

Deal
4-gangen Michelin lunch
€ 47,50

Restaurant Restaurant Sense* is trotse bezitter van 1 Michelinster en serveert een fantastische 4-gangen Michelin lunch.

Wil jij op een voordelige en aantrekkelijke manier kennismaken met Sterrenrestaurant Restaurant Sense*? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke Michelin lunch.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 januari 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Luxe 7-gangen Tasting Menu
€ 92,50

Restaurant Restaurant Sense*, ligt midden in het sfeervolle Den Bosch.

Een diner bij Sense Restaurant is een culinair samenspel van de pure en creatieve gerechtjes van Patron Cuisinier Dennis Middeldorp, prachtig aangevuld met de wijnen van Sommelier Sven Heijkoop.

Wil je alles proeven? Laat je dan verrassen door het luxe 7-gangen tasting menu. Bij dit restaurant wordt "op Olympisch niveau gekookt", aldus de Michelinsterren chef Dennis Middeldorp.

Speciaal voor Diningcity heeft hij een luxe 7-gangen tasting menu samengesteld voor maar € 92,50 p.p.

Let op! Beperkte beschikbaarheid. Vol = vol.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 december 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Voortreffelijk 5-gangen Michelin diner incl 4 amuses
€ 85,- € 62,50

Restaurant Restaurant Sense* is op basis van reviews gekozen tot één van de beste restaurants van de Restaurant Week 2019 van de Michelin sterren restaurants.

De gasten van de Restaurant Week hebben restaurant Restaurant Sense* beloond met een prachtige 9,06. En wij hebben goed nieuws! Zij willen dit graag samen met ons vieren en serveren daarom speciaal voor jou een geweldig menu.

Reserveer snel en geniet lekker en voordelig van het fantastische 5-gangen diner voor maar € 62,50.

Let op, het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 december 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat zeggen mensen over Restaurant Sense*

8.9
(65 reviews)
Eten
8.9
Service
9.2
Sfeer
8.6
Schrijf een review

"ster waardig"
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Prachtig ingericht bedrijf. Prima keuken maar voor mij vaak iets te veel zoettonen in de gerechten. Koningsbaars was heel stug maar volgens de kok hoort dat zo dus die vis is niet mijn ding. Super vriendelijke en gemoedelijke Bediening. Top vrouwelijke sommelier. €9,- voor een glas alcoholvrije bubbel is veel te duur. Dit soort dranken kosten niet meer dan €10, per fles inkoop dus € 6,- per glas is meer als voldoende. Vooral het gerecht van de op diverse manieren bereide knolselderij was voor ons de topper van de avond. Komen zeker terug als we weer in Den Bosch zijn.

Rob Vijn op 24 november 2019
Dennis Middeldorp heeft gereageerd op 26 november 2019

Beste Rob, dank je wel voor je heldere en fijne review. Graag wil ik wel terug komen op de alcoholvrije bubbel. Helaas is de stelling die u inneemt niet juist betreft de in en verkoop van een product. Wanneer de inkoop op €10 zou zitten, wat het in ons geval niet doet maar net wat hoger ligt. Komen wij niet uit met een verkoop van €6 per glas. Ik snap natuurlijk dat u als gast dit voldoende vindt echter is dit voor ons niet het geval, daar wij, iedere horecaondernemer, een bepaalde kostenstructuur heeft die wel betaald dient te worden. Wenst u hier nader uitleg over zijn wij hiervoor altijd bereikbaar.

In ieder geval, graag tot ziens.
Met vriendelijke groet,

Dennis Middeldorp


9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Subliem eten, sublieme service. Een fantastische avond gehad.

Ricardo Meyer op 21 november 2019

"Heerlijk"
8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Ruime opzet, heerlijke smaken, verrassend toetje met ganzenlever en zeer opmerkzaam/attente bediening. Extraatje voor verjaardag. Top

Paul Wijns op 14 november 2019

"Een geweldig diner"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Eten wat je smaakpapillen prikkelt

Fred Haerens op 08 november 2019

7.3 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 8

Voor het eerst hier gegeten.
Eerst 3 bites & 1 amuse, daarna 5 gangen menu:
1. Tartaar Coquille, komkommer, ponzu
2. Gyoza pompoen
3. Corvina, inkvis met retich
4. Kalf, koolrabi
5. Dessert van pruimen & Tonka.
De gerechten waren middelmaat binnen Michelin vond ik. Amuses & vegetarisch gerecht Gyoza pompoen waren te gewoon.
Alleen eerste gerecht tartaar Coquille was lekker, fris en modern.
Tot mijn derde gerecht waren alleen 3 tafels bezet en later bij vertrek was 7 tafels.
De bediening was wel vriendelijk, maar minder attent terwijl niet zo druk was.

AT op 28 oktober 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in 's-Hertogenbosch e.o.

Jeroen Boschplein 6 5211 ML 's-Hertogenbosch

Over Restaurant Sense*

Sense, gevestigd aan het historische Jeroen Boschplein in Den Bosch naast het Jheronimus Bosch Art Center, is loungy en modern en een relaxte plek om te genieten van de lekkernijen van Dennis Middeldorp.

Van het kleurrijke moderne interieur tot de ongeëvenaarde kaaswagen en de prachtige wijnen uitgezocht door sommelier Sven Heijkoop. Dennis Middeldorp kookt puur, creatief en verfijnd met alleen de allerbeste producten. De menukaart van Sense hanteert al jaren de filosofie van Dutch Cuisine waarin groenten en seizoenen de hoofdrol spelen. De sfeer is ontspannen, de bediening no-nonsense en gastvrij.

Sense Restaurant is door Michelin in 2019 wederom bekroond met een ster. Sense ziet dat als een teken van waardering, maar zelfs duizend sterren veranderen niets aan hun ambities: liefdevol koken en aandacht schenken aan de gasten.

Kortom, puur genieten van lunch of diner in het hart van historisch s’-Hertogenbosch. Met plezier word je verwelkomd als gast!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in 's-Hertogenbosch e.o.
918e3f8e77

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden