Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

Restaurant Sense*

€ 47,50

4-gangen Michelin lunch

Restaurant Sense*

8,9 (68)

4-gangen Michelin lunch € 47,50

Reserveer een tafel

Deal
4-gangen Michelin lunch
€ 47,50

Restaurant Restaurant Sense* is trotse bezitter van 1 Michelinster en serveert een fantastische 4-gangen Michelin lunch.

Wil jij op een voordelige en aantrekkelijke manier kennismaken met Sterrenrestaurant Restaurant Sense*? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke Michelin lunch.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 januari 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Voortreffelijk 5-gangen Michelin diner incl 4 amuses
€ 85,- € 62,50

Restaurant Restaurant Sense* is op basis van reviews gekozen tot één van de beste restaurants van de Restaurant Week 2019 van de Michelin sterren restaurants.

De gasten van de Restaurant Week hebben restaurant Restaurant Sense* beloond met een prachtige 9,06. En wij hebben goed nieuws! Zij willen dit graag samen met ons vieren en serveren daarom speciaal voor jou een geweldig menu.

Reserveer snel en geniet lekker en voordelig van het fantastische 5-gangen diner voor maar € 62,50.

Let op, het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 december 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Luxe 7-gangen Tasting Menu
€ 92,50

Restaurant Restaurant Sense*, ligt midden in het sfeervolle Den Bosch.

Een diner bij Sense Restaurant is een culinair samenspel van de pure en creatieve gerechtjes van Patron Cuisinier Dennis Middeldorp, prachtig aangevuld met de wijnen van Sommelier Sven Heijkoop.

Wil je alles proeven? Laat je dan verrassen door het luxe 7-gangen tasting menu. Bij dit restaurant wordt "op Olympisch niveau gekookt", aldus de Michelinsterren chef Dennis Middeldorp.

Speciaal voor Diningcity heeft hij een luxe 7-gangen tasting menu samengesteld voor maar € 92,50 p.p.

Let op! Beperkte beschikbaarheid. Vol = vol.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 december 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat zeggen mensen over Restaurant Sense*

8.9
(68 reviews)
Eten
9.0
Service
9.1
Sfeer
8.6
Schrijf een review

9.3 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 9

Fantastische avond. Geweldige gerechten. Oog voor detail en verrassende combinaties. Erg goede begeleidende wijnen. Aanrader!

P. Derks op 06 december 2018

"Goed eten maar niet de wauw factor"
8.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 7

Eten was heerlijk. Je ziet de liefde voor de Aziatische keuken terug in de gerechten. Maar mooi vermengt met de franse keuken. De aankleding/sfeer/Ruimte vond ik een beetje tegen vallen. Best kaal en niet erg sfeer vol. Deed mij aan een oude hotel lobby denken maar niet uit de meest gezellige tijd.

Sandra op 05 december 2018

"Topavond"
9.3 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 10

Mijn vrouw en ik aten vrijdagavond bij Sense. We werden aan tafel verwelkomd door de chef die vertelde lekker voor ons te zullen gaan koken.
Die belofte werd waargemaakt. Het werd een heerlijke avond door de geboden gerechten en door de aanbevolen wijnen.
De bediening verliep vlot en deskundig.
Een aanrader.

Martin op 02 december 2018

"Super gegeten!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het eten was super, veel persoonlijke aandacht en ruimte om af te wijken van het vaste menu. Leuke, informele sfeer.

Carlijn op 29 november 2018

"Sterrenkok!!"
9.0 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 8

Het was werkelijk een fantastische beleving! Alles klopte. De "gangen" waren elke keer weer een pláátje op het bord.
Dit verrassingsmenu bestond grotendeels uit vis, iets meer vlees had leuk geweest.
Maar verder....tóp!

Addy Vermeulen op 09 maart 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in 's-Hertogenbosch e.o.

Jeroen Boschplein 6 5211 ML 's-Hertogenbosch

Over Restaurant Sense*

Sense, gevestigd aan het historische Jeroen Boschplein in Den Bosch naast het Jheronimus Bosch Art Center, is loungy en modern en een relaxte plek om te genieten van de lekkernijen van Dennis Middeldorp.

Van het kleurrijke moderne interieur tot de ongeëvenaarde kaaswagen en de prachtige wijnen uitgezocht door sommelier Sven Heijkoop. Dennis Middeldorp kookt puur, creatief en verfijnd met alleen de allerbeste producten. De menukaart van Sense hanteert al jaren de filosofie van Dutch Cuisine waarin groenten en seizoenen de hoofdrol spelen. De sfeer is ontspannen, de bediening no-nonsense en gastvrij.

Sense Restaurant is door Michelin in 2019 wederom bekroond met een ster. Sense ziet dat als een teken van waardering, maar zelfs duizend sterren veranderen niets aan hun ambities: liefdevol koken en aandacht schenken aan de gasten.

Kortom, puur genieten van lunch of diner in het hart van historisch s’-Hertogenbosch. Met plezier word je verwelkomd als gast!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in 's-Hertogenbosch e.o.
918e3f8e77

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden