Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

Restaurant Sense*

€ 47,50

4-gangen Michelin lunch

Restaurant Sense*

8,9 (68)

4-gangen Michelin lunch € 47,50

Reserveer een tafel

Deal
4-gangen Michelin lunch
€ 47,50

Restaurant Restaurant Sense* is trotse bezitter van 1 Michelinster en serveert een fantastische 4-gangen Michelin lunch.

Wil jij op een voordelige en aantrekkelijke manier kennismaken met Sterrenrestaurant Restaurant Sense*? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke Michelin lunch.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 januari 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Voortreffelijk 5-gangen Michelin diner incl 4 amuses
€ 85,- € 62,50

Restaurant Restaurant Sense* is op basis van reviews gekozen tot één van de beste restaurants van de Restaurant Week 2019 van de Michelin sterren restaurants.

De gasten van de Restaurant Week hebben restaurant Restaurant Sense* beloond met een prachtige 9,06. En wij hebben goed nieuws! Zij willen dit graag samen met ons vieren en serveren daarom speciaal voor jou een geweldig menu.

Reserveer snel en geniet lekker en voordelig van het fantastische 5-gangen diner voor maar € 62,50.

Let op, het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 december 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Luxe 7-gangen Tasting Menu
€ 92,50

Restaurant Restaurant Sense*, ligt midden in het sfeervolle Den Bosch.

Een diner bij Sense Restaurant is een culinair samenspel van de pure en creatieve gerechtjes van Patron Cuisinier Dennis Middeldorp, prachtig aangevuld met de wijnen van Sommelier Sven Heijkoop.

Wil je alles proeven? Laat je dan verrassen door het luxe 7-gangen tasting menu. Bij dit restaurant wordt "op Olympisch niveau gekookt", aldus de Michelinsterren chef Dennis Middeldorp.

Speciaal voor Diningcity heeft hij een luxe 7-gangen tasting menu samengesteld voor maar € 92,50 p.p.

Let op! Beperkte beschikbaarheid. Vol = vol.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 december 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat zeggen mensen over Restaurant Sense*

8.9
(68 reviews)
Eten
9.0
Service
9.1
Sfeer
8.6
Schrijf een review

"Pure verwennerij op alle fronten!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Prachtig interieur is het eerste wat opvalt; modern en warm! Het eten...werkelijk geweldig. Twee sterrenniveau-zaken zijn zeker niet altijd beter dan Sense met 1 Michelinster!
Verfijnd, spannend, creatief, overheerlijk. Perfecte service. We komen terug!

Joop op 31 januari 2019

"Fantastisch"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk genoten, prachtige locatie, vriendelijk en service gericht personeel. Open en helder, geen stijf gedrag. Genoten van alle mooie en smaakvolle gerechtjes. Top avond gehad!!!

Jo op 25 januari 2019

"tegenvallend"
5.7 Keuken 5 | Service 7 | Sfeer 5

vol verwachting naar Sense gegaan, ontvangst prima, bediening ook.
Het eten was niet echt bijzonder, geen idee waarom Sense een ster heeft.
We eten regelmatig in andere restaurants zonder ster, waar het eten zeker niet onderdoet voor wat we nu kregen, maar waar de prijs behoorlijk lager is.
Jammer, misschien waren we er niet op het juiste tijdstip.

Gerard op 11 januari 2019

"Topavond, een ster waardig"
9.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten, mooie gerechten, goede wijn en een gezellige Brabants-gastvrije ontvangst en bediening

Thea van Delft op 09 januari 2019

"Top ervaring"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Smaken waren erg goed en de gerechten mooi opgemaakt. Bediening was erg vriendelijk en gezellig. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Bram op 13 december 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in 's-Hertogenbosch e.o.

Jeroen Boschplein 6 5211 ML 's-Hertogenbosch

Over Restaurant Sense*

Sense, gevestigd aan het historische Jeroen Boschplein in Den Bosch naast het Jheronimus Bosch Art Center, is loungy en modern en een relaxte plek om te genieten van de lekkernijen van Dennis Middeldorp.

Van het kleurrijke moderne interieur tot de ongeëvenaarde kaaswagen en de prachtige wijnen uitgezocht door sommelier Sven Heijkoop. Dennis Middeldorp kookt puur, creatief en verfijnd met alleen de allerbeste producten. De menukaart van Sense hanteert al jaren de filosofie van Dutch Cuisine waarin groenten en seizoenen de hoofdrol spelen. De sfeer is ontspannen, de bediening no-nonsense en gastvrij.

Sense Restaurant is door Michelin in 2019 wederom bekroond met een ster. Sense ziet dat als een teken van waardering, maar zelfs duizend sterren veranderen niets aan hun ambities: liefdevol koken en aandacht schenken aan de gasten.

Kortom, puur genieten van lunch of diner in het hart van historisch s’-Hertogenbosch. Met plezier word je verwelkomd als gast!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in 's-Hertogenbosch e.o.
918e3f8e77

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden