Knife fork icon red

Las Tapas

8,2 (41 reviews)

Wat 41 mensen zeggen over Las Tapas

8.2
(41 reviews)
Eten
8.3
Service
8.4
Sfeer
7.9
Schrijf een review

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Top!

Arnold Baron op 15 maart 2020
Geverifiëerd

"Las tapas"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Top!

Natascha van der Veen op 14 maart 2020
Geverifiëerd

8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Leuke sfeer , lekker eten.

Ribic op 08 maart 2020
Geverifiëerd

"Lekker gegeten, maar 20 euro korting...?? Niet dus !"
6.3 Keuken 8 | Service 5 | Sfeer 6

We werden hartelijk ontvangen en kregen een lekker warm plekje bij het raam. Er waren verder nog geen andere klanten in de zaak, dus de gastheer maakte een gezellig praatje met ons. Hij vertelde dat we een vaststaand tapasmenu zouden krijgen, waarbij we wel konden aangeven als er sprake was van allergie, diëet of ie...

Lees hele review

We werden hartelijk ontvangen en kregen een lekker warm plekje bij het raam. Er waren verder nog geen andere klanten in de zaak, dus de gastheer maakte een gezellig praatje met ons. Hij vertelde dat we een vaststaand tapasmenu zouden krijgen, waarbij we wel konden aangeven als er sprake was van allergie, diëet of iets dergelijks. Vooraf kregen we een amuse van het huis, daarna 4 voorgerechtjes en vervolgens het hoofdgerecht, eveneens bestaande uit 4 verschillende gerechtjes. Alle gerechtjes waren lekker, maar sommige waren niet echt goed warm. Daarna kregen we de vraag of we nog koffie of een dessert wilden. Omdat op de website van Blokker staat dat sprake is van een driegangenmenu bij Las Tapas, bestelden we nog een dessert (de één crème brulée , de ander vanille-ijs met amandelschaafsel).
Bij het afrekenen had de gastheer netjes € 35,00 voor 2 personen gerekend (dus € 27,50 voor de 1e persoon, € 7,50 voor de 2e persoon). Maar achteraf bleek dat de desserts ook gewoon op de rekening stonden à € 5,50 per stuk.
Op de website van Las Tapas wordt een XL-arrangement aangeboden (inclusief een luxe dessert ná) voor € 25,50. Dat we via de Blokker-actie € 27,50 moeten betalen (2 euro extra dus), kan ik nog accepteren. Maar dat er géén dessert bij inbegrepen is, vind ik niet netjes.
Achteraf via het contactformulier op de website nog contact gezocht met de gastheer, maar helaas niets meer van het restaurant vernomen.
Jammer ! Het etentje, de Blokkerdineractie krijgt zo een nare bijsmaak !

Anja op 04 maart 2020
Geverifiëerd

"Geweldich"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We binne alderaardichst freonlik ûnthelle by Las Tapas. It iten wie geweldich lekker. Trije gongen wie foar ús wat in protte. Dat makke neat, se ha it moai foar ús ynpakt om mei mei hûs te nimmen.
In oanrider!

T G Alzerda op 02 maart 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Leeuwarden e.o.

Oude Oosterstraat 7 8911 LD Leeuwarden

Over Las Tapas

Bij Spaans Mediterraans specialiteitenrestaurant Las Tapas draait het om genieten van heerlijke vers bereide gerechten. In 2001 gaf Hicham Yettefti zijn voorliefde voor de Andalusische keuken vorm door het eerste tapasrestaurant van Friesland te openen. Hij koos voor tapas, kleine gerechtjes, gemaakt volgens eeuwenoude Zuid-Spaanse en Moorse tradities, gekenmerkt door eenvoud en krachtige smaak.


Bij Las Tapas wordt gewerkt met verse kruiden ingrediënten, zonder extra poespas. Het gerecht moet zelf de smaak bieden. Geniet van tapas als Pollo Loco, Patatas Bravas, Gambas Ajilo of van de huisgemaakte Sangria.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Leeuwarden e.o.
B90052e6f0

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden