Knife fork icon red

Wat zeggen mensen over Las Tapas

7.0
(15 reviews)
Eten
7.1
Service
6.9
Sfeer
7.0
Schrijf een review

"Goed restauarant"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben gezellig en heel lekker gegeten in Las Tapas. De gastheer was gastvrij en vriendelijk en het restaurant was gezellig en zag er goed verzorgd uit. Top!

Ali Stork op 10 januari 2019

"beroofd"
1.0 Keuken 1 | Service 1 | Sfeer 1

Na lekker gegeten te hebben kwamen bij het afrekenen toch wel voor een onaangename verassing. Wij hadden online gereserveerd omdat ik hierbij een 20 euro korting bon kon inleveren. Ik kon reserveren voor een drie gangen menu voor 22,50 pp (daar zou dan de 20 euro nog van af gaan). Bij het afrekenen werd er ineens 25,50 pp gerekend omdat we een toetje gegeten hadden. Naar mijn weten is een drie gangen menu net als in de encyclopedie staat : voorgerecht hoofdgerecht en dessert. Blijkbaar is dit in deze meneer zijn woordenboek een reden om 3 euro pp meer te gaan rekenen. Ik had dit bij het afrekenen aangegeven maar kreeg toen een vaag verhaal over dat 3 gangen ook kan bestaan uit een extra salade wat natuurlijk onzin is. Ook is er een extra grote kan sangria in de maag gesplitst omdat we geen menu kaart te zien hebben gekregen en dus ook niet een keuze hadden voor een kleine of grote kan. Mensen ga hier niet heen totaal niet gast vriendelijk... Toen ik aangaf dat in de encyclopedie toch echt omschreven word: voor hoofd nagerecht vond hij dat ik begon te schreeuwen??? echt hele rare en nare ervaring + 46 euro armer ongeacht de 20 korting voor paar hapjes en toetje wat we moesten delen....

anoniem op 23 oktober 2018

4.7 Keuken 4 | Service 6 | Sfeer 4

Weinig eten en duur tevens wordt je afgezet met de rekening, conclusie waardeloos !

Haarsma op 19 oktober 2018

"-"
5.0 Keuken 5 | Service 5 | Sfeer 5

Personeel was vriendelijk.
Verder mochten we helaas niet onze eigen tapas uitzoeken en kregen zo veel hapjes die wij zelf nooit uit zouden zoeken en niet lekker vonden. Er werd aangegeven dat we een 3 gangen menu zouden krijgen twv 22,50 maar dit bleek een 2 gangen menu. Zo stond ook in de menukaart: 2 gangen arrangement 22,50. Trap niet in dit arrangement want je krijgt 8 hapjes, 8 hapjes zelf uitzoeken is niet duurder.
Wij namen een Mexicaans biertje bij het eten, dit bleek €17 te zijn voor vier biertjes terwijl ik zelf in de menukaart had gezien dat de biertjes 3,40 per stuk waren. Ik moest dus alsnog meer dan €40 betalen voor 8 simpele hapjes met de bon er al vanaf. Wil je lekker tapas eten, zelf uit kunnen zoeken en vol kunnen raken, zou ik papa negra aanraden. Dit kost €17,50 voor onbeperkt tapas en is echt niet minder lekker!

- op 26 september 2018

"Had me er meer bij voorgesteld...."
4.7 Keuken 6 | Service 4 | Sfeer 4

Hadden gereserveerd met dinerbon via Diningcity. Korting van 20 euro per stel op een 3-gangen diner van 22,50 pp.
Medewerkster bleek niet op de hoogte te zijn van onze reservering en het bestaan van deze bon. Na telefonisch overleg met de 'baas' mochten we dan gebruik maken van het XL-menu van 25,50 pp.
Slecht geregeld!!

De drie gangen bestonden uit paar lauwe voorgerechtjes, simpele hoofdgerechtjes (gehaktballetjes en satéstokjes) en 1 toetjeschaal... (1 brownie per stel en voor ieder 1 bolletje ijs met wat slagroom....

Stormruiters op 17 september 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Leeuwarden e.o.

Oude Oosterstraat 7 8911 LD Leeuwarden

Over Las Tapas

Bij Spaans Mediterraans specialiteitenrestaurant Las Tapas draait het om genieten van heerlijke vers bereide gerechten. In 2001 gaf Hicham Yettefti zijn voorliefde voor de Andalusische keuken vorm door het eerste tapasrestaurant van Friesland te openen. Hij koos voor tapas, kleine gerechtjes, gemaakt volgens eeuwenoude Zuid-Spaanse en Moorse tradities, gekenmerkt door eenvoud en krachtige smaak.


Bij Las Tapas wordt gewerkt met verse kruiden ingrediënten, zonder extra poespas. Het gerecht moet zelf de smaak bieden. Geniet van tapas als Pollo Loco, Patatas Bravas, Gambas Ajilo of van de huisgemaakte Sangria.

Reserveer een tafel
11 mrt
t/m
27 mrt

600 restaurants, 85 nieuwe toppers en 75 sterrenrestaurants

Reserveer direct

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden