Knife fork icon red

't Hooghe Water

7,6 (124 reviews)
83%

Wat 124 mensen zeggen over 't Hooghe Water

7.6
(124 reviews)
Eten
7.6
Service
7.7
Sfeer
7.5
83%
Schrijf een review

6.0 Keuken 6 | Service 7 | Sfeer 5

Te luidruchtig geen mooi gedekte tafels lijkt net kantine. Eten redelijk, maar ga hier niet terug.

Silvia Bouwman op 15 oktober 2017

"Etentje voor twee"
7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

Na een goede ontvangst konden we een tafel uitzoeken en kozen er een bij het raam, met leuk uitzicht over het water. Na een apéritif konden we onze keuze maken uit het 3 gangen menu, vooraf een voortreffelijke carpaccio een hoofdgerecht met zeebaars en een met bavette(heerlijk van smaak) met beide een heerlijk sausj...

Lees hele review

Na een goede ontvangst konden we een tafel uitzoeken en kozen er een bij het raam, met leuk uitzicht over het water. Na een apéritif konden we onze keuze maken uit het 3 gangen menu, vooraf een voortreffelijke carpaccio een hoofdgerecht met zeebaars en een met bavette(heerlijk van smaak) met beide een heerlijk sausje,groente en patat. Ook dit was prima klaar gemaakt. Met als toetje een dame blanche waren zeer voldaan. De sfeer was wat minder omdat er maar weinig mensen waren die kwamen eten, met prettige rustige muziek op de achtergrond en attente bediening een fijne avond. Ruime onbetaalde parkeer gelgeheid

Rien Lindsen op 12 oktober 2016

"Uitstekende keuken, leuke ligging met terras aan het water"
7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

De keuken is voortreffelijk. Het uitzicht over de IJssel is fantastisch, maar was die dag somber vanwege het slechte weer. De bediening is er correct en vriendelijk. De ruimte had echter iets meer aankleding kunnen hebben. Het was nu teveel een eetcafe. En dat viel erg op omdat we de enige gasten waren voor de lunch van die middag.

Francis op 07 april 2016

"Verrassend"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

We waren erg verrast over ons bezoek in dit restaurant.
Het menu tijdens de restaurantweek was erg lekker. Als hoofdgerecht had ik gestoofde paling en deze was super mals en lekker. Ook het nagerecht, kaneelparfait was erg lekker. Het vlees van mijn vriend was precies goed gebakken. Voor een restaurant zoals dit w...

Lees hele review

We waren erg verrast over ons bezoek in dit restaurant.
Het menu tijdens de restaurantweek was erg lekker. Als hoofdgerecht had ik gestoofde paling en deze was super mals en lekker. Ook het nagerecht, kaneelparfait was erg lekker. Het vlees van mijn vriend was precies goed gebakken. Voor een restaurant zoals dit was het eten echt top!
De bediening heel vriendelijk, snel en attent, zelden zo goed meegemaakt.

Wat alleen een beetje jammer was; in het hele restaurant waren er (incl. ons) maar 3 tafels bezet. Dat had wel neerslag op de sfeer want zo voelt het restaurant nogal groot terwijl het dat niet is. De bediening verklaarde het geringe aantal bezoekers met het feit dat ze na de winterpauze net weer open waren.
Als we hier 's zomers langsfietsen is het vooral op het terras altijd druk. Misschien is het gewoon de ligging van het restaurant, je loopt er niet zomaar langs. Maar we komen zeker nog een keer terug.

Antje op 16 maart 2015

"Super diner voor twee..."
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Na een hele lieve ontvangst.. heel fijne avond gehad.. Eten tijdens de restaurantweek was heerlijk.
Komen van de zomer zeker terug.. want het terras zag er ook heel uitnodigend uit zo aan het water.

Bertha Boucock op 16 maart 2015

Plattegrond Alle restaurantdeals in Capelle aan den IJssel e.o.

Groenedijk 48 2904 LB Capelle aan den IJssel

Over 't Hooghe Water

Vanuit restaurant 't Hooghe Water in Capelle aan de IJssel is er een grandioos uitzicht over het water van de Hollandsche IJssel. Het interieur is eigentijds en warm met een entourage die ook de zakenvrouw/man aanspreekt. Door de speciaal ontworpen kroonluchters die de hoge ruimte een bijzondere uitstraling geven en de entresol waar je tussen de verlichting van Parijse bolletjes dineert, is ’t Hooghe Water geschikt voor een romantisch diner voor twee, maar zeker ook voor grotere gezelschappen en alles wat er tussen zit. Ook voor brunches, high tea, receptie, feesten en partijen of een (nieuwjaars-) borrel weet men ’t Hooghe Water goed te vinden.

Op de menukaart, die regelmatig wisselt, vind je een prima prijs-kwaliteit verhouding met perfect bereide gerechten uit de internationale keuken en seizoensgerechten.

Zomers terras

Het terras van restaurant ’t Hooghe Water biedt de gasten een uniek, wijds uitzicht over de Hollandsche IJssel. U geniet van het sonore motorgeluid van de binnenvaartschepen, maar ook van trendy waterscooters, waterskiërs, zeiljachten of plezierjachten. Terwijl u geniet van een heerlijk drankje of heerlijke lunch of diner, trekken deze schepen aan u voorbij. U kunt een keuze maken uit de kleine kaart/terraskaart en vanaf 17.00 uur van de grote kaart. Het terras biedt voor de automobilisten, fietsers of wandelaars een ideaal rustpunt om even een hapje en drankje te nuttigen.


 

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Capelle aan den IJssel e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden