Knife fork icon red

De Kruidfabriek by Lute

8,7 (93 reviews)

Wat 93 mensen zeggen over De Kruidfabriek by Lute

8.7
(93 reviews)
Eten
8.9
Service
8.5
Sfeer
8.8
Schrijf een review

8.0 Keuken 9 | Service 7 | Sfeer 8

Eten was heerlijk, maar de service liet het deze keer een beetje liggen. We hadden voor 4 gereserveerd en werden aan een tafel gezet die maar voor 2 was gedekt (waren maar 2 tafels bezet op dat moment) en de rest van de tafels waren voor 4 of meer gedekt. De bediening wist ook soms niet wat er geserveerd werd, en vraag of we iets anders wilde drinken bleef uit. Moesten er zelf naar vragen.

Margot d J op 20 januari 2020
Geverifiëerd

"Smaakvol menu, fraaie locatie"
7.7 Keuken 9 | Service 7 | Sfeer 7

Mooie gerechten, veel aandacht voor presentatie. We waren er op een rustige doordeweekse dag. In het weekend zal het ongetwijfeld levendiger zijn. Vriendelijke bediening. We misten een paar kleine dingen die je bij dit type restaurant wel verwacht, zoals een toelichting bij de geschonken wijn (er werd niets bij vert...

Lees hele review

Mooie gerechten, veel aandacht voor presentatie. We waren er op een rustige doordeweekse dag. In het weekend zal het ongetwijfeld levendiger zijn. Vriendelijke bediening. We misten een paar kleine dingen die je bij dit type restaurant wel verwacht, zoals een toelichting bij de geschonken wijn (er werd niets bij verteld), bijschenken van water en iets van friandises bij de koffie/thee. Verder wel prima verzorgd.

Leon op 03 januari 2020
Geverifiëerd

"Gezellige avond"
5.7 Keuken 8 | Service 4 | Sfeer 5

We hebben een gezellige avond gehad. Ontvangst was prima, heerlijk gegeten.
We misten een uitleg over evt bijpassende wijnen. Verder na het afrekenen niemand meer gezien. Beetje raar was dat om zo weg te gaan....

Elle op 08 december 2019
Geverifiëerd

8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Relaxte omgeving, heerlijk gegeten, leuke ruimte en allerbelangrijkst: fantastische steak tartare!!

Vivian Schenk op 06 december 2019
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Bijzondere locatie en heerlijk eten. Fijn sfeer en zeer goede bediening. Relaxt

Pieter Stekelenburg op 05 december 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amstelveen e.o.

De Oude Molen 5 1184 VW Amstelveen

Over De Kruidfabriek by Lute

De Kruidfabriek by Lute is gevestigd op het terrein van een voormalige kruitfabriek. Het maakt onderdeel uit van de stelling van Amsterdam. Net buiten Amsterdam, gelegen aan de Amstel. Een ruim, industrieel, maar gezellig restaurant met een prachtig terras. Met de eigen kruidenkas is de naam De Kruidfabriek een knipoog naar het verleden.

De gerechten zijn creatief, eigentijds en heel betaalbaar lekker. De keuken, onder leiding van chef Tim Buis, combineert pure en lokale producten met kruiden en specerijen uit eigen tuin en kas. Er is van alles mogelijk. Even een hapje voor de wedstrijd of concert, afspreken met vrienden of je grote liefde in de bar of ga voor een waanzinnige culinaire avond.

Een ander label onder de hoede van LUTE is Explore in Muiden. Ook een voormalig Kruitfabriek en nu de evenementenlocatie voor bedrijfsfeesten, diners, presentatie, trouwerijen, modeshows en tv opnames. De ligging is uniek, net buiten Amsterdam en aan de rand van 't Gooi. Parkeren voor de deur en de vertrouwde kwaliteit van Lute.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amstelveen e.o.
B90052e6f0

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden