Knife fork icon red

De Nederlanden*

9,1 (153 reviews)

Wat 153 mensen zeggen over De Nederlanden*

9.1
(153 reviews)
Eten
9.4
Service
9.1
Sfeer
8.9
Schrijf een review

"Koken ruim boven 1 ster niveau, maar bediening ruim onder."
7.7 Keuken 10 | Service 5 | Sfeer 8

In het kader van Dining with the Stars gegeten bij De Nederlanden op een natte zaterdagavond in december 2019. We hebben genóten van het eten. Wilco weet echt de sterren van de hemel te koken. Mooie gerechten met top kwaliteit producten. Vooral de sauzen blijven genieten. Minder was de beleving er om heen. Tussen de...

Lees hele review

In het kader van Dining with the Stars gegeten bij De Nederlanden op een natte zaterdagavond in december 2019. We hebben genóten van het eten. Wilco weet echt de sterren van de hemel te koken. Mooie gerechten met top kwaliteit producten. Vooral de sauzen blijven genieten. Minder was de beleving er om heen. Tussen de 1e en de 2e en tussen de 2e en de 3e gang zat veel te veel tijd (3 kwartier), terwijl het toetje letterlijk 2 minuten na de laatste hap van het hoofdgerecht werd opgediend. Ook de bediening liet wat steekjes vallen. Zo moesten we zelf vragen om bijschenken van de wijn bij het hoofdgerecht en werd ons geen dessertwijn aangeboden bij het toetje. Al met al was koken ruim boven 1 ster niveau, maar bediening ruim onder.

A en A op 09 december 2019
Geverifiëerd

"Mooie kookkunst - enkele kritiekpuntjes"
8.0 Keuken 7 | Service 9 | Sfeer 8

Deze mensen kunnen koken. Zowel de vis als de kip waren perfect gegaard. Tussen 3 opeenvolgende visgerechten zou iets meer smaakcontrast mogen zitten. Groente, hoe weinig ook, zou ook visueel aanwezig moeten zijn. 'Gesmoorde venkel' was qua smaak en zichtbaarheid niet te herkennen. Als het aan ons gelegen had had d...

Lees hele review

Deze mensen kunnen koken. Zowel de vis als de kip waren perfect gegaard. Tussen 3 opeenvolgende visgerechten zou iets meer smaakcontrast mogen zitten. Groente, hoe weinig ook, zou ook visueel aanwezig moeten zijn. 'Gesmoorde venkel' was qua smaak en zichtbaarheid niet te herkennen. Als het aan ons gelegen had had de verrassende soufflé die na het overdadige dessert werd gepresenteerd volstaan als mooie afsluiting.
Een klein kerstomaatje is een mooie versiering, maar het is wat overdreven dat in het menu aan te treffen als 'met tomaat'.
Overigens: vriendelijke en vooral niet opdringerige bediening. Goede wijnadviezen.

M. van Leeuwen op 07 december 2019
Geverifiëerd

"Puntjes op de i"
8.0 Keuken 10 | Service 6 | Sfeer 8

Leuke avond gehad, heerlijk gegeten, vriendelijke en enthiousaste bediening. Er waren wel een paar puntjes die voor ons de service score naar beneden halen.
* opnemen van 1e drankje duurde lang.
*er werd ons verteld dat de oesters op waren en vervolgens waren er toch wel oesters.
* waterglazen regelmatig leeg...

Lees hele review

Leuke avond gehad, heerlijk gegeten, vriendelijke en enthiousaste bediening. Er waren wel een paar puntjes die voor ons de service score naar beneden halen.
* opnemen van 1e drankje duurde lang.
*er werd ons verteld dat de oesters op waren en vervolgens waren er toch wel oesters.
* waterglazen regelmatig leeg, niet op tijd bij gevuld.
* we hadden een wijnarrangement, bij de 1e gang was de wijn nog niet gebracht.
* ze waren ons brood vergeten, kwam na de 1e gang, bij onze buren na de amuse.

Al met al genoten van de avond, het heerlijke eten, goede bijpassende wijnen en entourage.

Alma van der wielen op 07 december 2019
Geverifiëerd

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Top lunch met heerlijke, verrassende wijncombinaties. Wij komen zeker nog eens terug.

Joop Muller op 04 december 2019
Geverifiëerd

"Wat een culinair feestje"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat een culinair feestje afgetopt met heerlijke wijntjes. Ben hier met mijn vrouw geweest en heb werkelijk waar een fantastische avond gehad. Absoluut voor herhaling vatbaar.

Marco van Walraven op 03 december 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Vreeland e.o.

Duinkerken 3 3633 EM Vreeland

Over De Nederlanden*

Als je zin hebt in een fantastische maaltijd in een fijne, ongedwongen sfeer, dan ben je bij restaurant De Nederlanden meer dan welkom. Het restaurant is gevestigd in een monumentaal pand aan de Vecht in Vreeland, een charmant dorp. Het team van De Nederlanden zorgt dat er werkelijk niets ontbreekt. Of het nou een fantastische maaltijd is of een heerlijk glas wijn, bij De Nederlanden voel je je ongetwijfeld snel thuis.

Bij mooi weer kan je ook buiten eten op het terras zitten, en zelfs als het wat frisser is zorgt de overkapping en terrasverwarming voor een warme sfeer.

Laat je verrassen door de bijzondere culinaire creaties uit de keuken. Of het nou voor een taartje Noordzeekrab is, gesmoorde heilbot met saus van champagne en haringkuit of een Simmentaler ossenhaas, hier kom je zeker weer voor terug!

Beleef een onvergetelijke avond bij restaurant De Nederlanden!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Vreeland e.o.
063ad77af5

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden