Knife fork icon red

De Nederlanden*

9,1 (153 reviews)

Wat 153 mensen zeggen over De Nederlanden*

9.1
(153 reviews)
Eten
9.4
Service
9.1
Sfeer
8.9
Schrijf een review

"heerlijk avondje uit bij De Nederlanden"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Een voortreffelijke avond met heerlijk eten en leuke zeer attente bediening. Een echte aanrader. Begonnen met een 3 gangen menu maar dat hebben we snel uitgebreid met 2 extra gangen. Plaatjes van gerechten, met smaak explosies in je mond. We gaan hier zeker nog vaker heen.

Jacques op 04 november 2016

"Heerlijk gegeten!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten! Het waren verrassende, zeer smaakvolle gerechten.
Fijne ambiance!

M. Van Dijk op 03 november 2016

"Een avond lang, één elegant ballet..."
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Een creatieve chef. Een keukenbrigade in zeer goede doen! Lekkere wijn. Meer was er echt niet nodig om er een fantastische gastronomische avond van te maken... Alhoewel, het elegante ballet van de "door de zaal zwevende" aardige serveersters maakte onze "détour" langs smalle wegen en bruggetjes helemaal top!
Samen...

Lees hele review

Een creatieve chef. Een keukenbrigade in zeer goede doen! Lekkere wijn. Meer was er echt niet nodig om er een fantastische gastronomische avond van te maken... Alhoewel, het elegante ballet van de "door de zaal zwevende" aardige serveersters maakte onze "détour" langs smalle wegen en bruggetjes helemaal top!
Samengevat, ieder gerecht was een acrobatische pirouette van smaken, geuren en kleuren...en dit aan een ongemeen zachte prijs. Heel erg bedankt!

Danie op 11 oktober 2016

"belofte wordt werkelijkheid"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

niet voor de eerste keer bij De Nederlanden gegeten en wederom na afloop huiswaarts gekeerd met een zeer voldaan gevoel. Het eten was subliem; alle gerechten waren perfect op elkaar afgestemd en verfijnd van smaak. De toegift, een overheerlijke soufflé, kwam als een zeer aangename afsluitende verrassing van het diner. De bediening was de gehele avond correct, attent en zeer vriendelijk.

Fred op 10 oktober 2016

"Uitstekende lunch"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Het eten was weer voortreffelijk. Ze presteren het om iedere keer weer een andere opmaak van de gerechten te maken. Bovendien vriendelijke en uitstekende bediening.

Henny Bijman op 05 oktober 2016

Plattegrond Alle restaurantdeals in Vreeland e.o.

Duinkerken 3 3633 EM Vreeland

Over De Nederlanden*

Als je zin hebt in een fantastische maaltijd in een fijne, ongedwongen sfeer, dan ben je bij restaurant De Nederlanden meer dan welkom. Het restaurant is gevestigd in een monumentaal pand aan de Vecht in Vreeland, een charmant dorp. Het team van De Nederlanden zorgt dat er werkelijk niets ontbreekt. Of het nou een fantastische maaltijd is of een heerlijk glas wijn, bij De Nederlanden voel je je ongetwijfeld snel thuis.

Bij mooi weer kan je ook buiten eten op het terras zitten, en zelfs als het wat frisser is zorgt de overkapping en terrasverwarming voor een warme sfeer.

Laat je verrassen door de bijzondere culinaire creaties uit de keuken. Of het nou voor een taartje Noordzeekrab is, gesmoorde heilbot met saus van champagne en haringkuit of een Simmentaler ossenhaas, hier kom je zeker weer voor terug!

Beleef een onvergetelijke avond bij restaurant De Nederlanden!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Vreeland e.o.
0cb5c4c3d8

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden