Knife fork icon red

Le Garage

€ 45,- € 31,50

Fenomenaal Frans 3-gangen menu

Le Garage

7,7 (329)

Fenomenaal Frans 3-gangen menu € 45,- € 31,50

Reserveer een tafel

Deal
Fenomenaal Frans 3-gangen menu
€ 45,- € 31,50

Restaurant Le Garage in Amsterdam is bij uitstek het restaurant om heerlijk te dineren in een gezellige sfeer. De chefs laten je genieten van creatieve maar authentieke gerechten, kenmerkend voor Le Garage. Tezamen met de vriendelijke bediening belooft dit een geweldige avond uit te worden.

Wil jij genieten van dit fenomenale Frans 3-gangen menu van de chef voor maar € 31,50?

Reserveer dan direct via DiningCity.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 september 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat zeggen mensen over Le Garage

7.7
(329 reviews)
Eten
7.7
Service
7.8
Sfeer
7.6
Schrijf een review

7.0 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 7

Goed samengesteld menu met afwisselende gerechten.
Met zorg bereid en aan tafel gebracht.
Fijn dat je als "marginale"-klant, maximaal wordt behandeld.

Roly Mul op 24 augustus 2010

5.3 Keuken 5 | Service 4 | Sfeer 7

Tot mijn spijt begrijp ik niet wat er zo bijzonder is aan het eten bij le Garage. Het heeft in ieder geval veel geld gekost. Bij binnenkomst werden wij met 3 personen aan een tafeltje gezet van 75 bij 75 cm (wel gereserveerd) Dit vraagt om problemen. Van het menu namen mijn echtgenote en zoon "steak tartare", een stuk tartaar gemengd met wat kruiden. Ik nam "varken" met wat kruiden, waarvan bleek dat het vlees te droog was.De dame die bediende stootte tijdens het uitserveren een glas om,waarvan een deel van de inhoud bij mijn vrouw op haar bord terecht kwam. Met een servet werd alles droog gemaakt.Er werd aangegeven dat zij, indien zij dat wilde!, het gerecht opnieuw gemaakt zou worden.De heer naast mij gaf aan dat in deze zaak, gezien de prijs,je moet eisen dat er een nieuw gerecht komt. Ik zat inmiddels met het "varken" en mijn vrouw onderkende dat indien ik op haar zou moeten wachten, mijn hoofdgerecht de status van koude schotel zou hebben aangenomen. In spagaat zittend aan een te kleine tafel waardoor de borden voor een deel overstaken met middelmatig eten voor veel geld. Mijn voorgerecht smaakte prima: escargots. Maar ja, die komen uit blik. Mijn blik in de zaak deed mij plotseling denken aan een sprookje: De kleren van de keizer.

Bert de B. op 17 mei 2010

5.3 Keuken 5 | Service 4 | Sfeer 7

Tot mijn spijt begrijp ik niet wat er zo bijzonder is aan het eten bij le Garage. Het heeft in ieder geval veel geld gekost. Bij binnekomst werden wij met 3 personen aan een tafeltje gezet van 75 bij 75 cm (wel gereserveerd) Dit vraagt om problemen. Van het menu namen mijn echtgenote en zoon "steak tartare", een stuk tartaar gemengd met wat kruiden. Ik nam "varken" met wat kruiden, waarvan bleek dat het vlees te droog was.De dame die bediende stootte tijdens het uitserveren een glas om,waarvan een deel van de inhoud bij mijn vrouw op haar bord terecht kwam. Met een servet werd alles droog gemaakt.Er werd aangegeven dat zij, indien zij dat wilde!, het gerecht opnieuw gemaakt zou worden.De heer naast mij gaf aan dat in deze zaak, gezien de prijs,je moet eisen dat er een nieuw gerecht komt. Ik zat inmiddels met het "varken" en mijn vrouw onderkende dat indien ik op haar zou moeten wachten, mijn hoofdgerecht de status van koude schotel zou hebben aangenomen. In spagaat zittend aan een te kleine tafel waardoor de borden voor een deel overstaken met middelmatig eten voor veel geld. Mijn voorgerecht smaakte prima: escargots. Maar ja, die komen uit blik. Mijn blik in de zaak deed mij plotseling denken aan een sprookje: De kleren van de keizer.

Bert de B. op 17 mei 2010

5.3 Keuken 5 | Service 4 | Sfeer 7

Tot mijn spijt begrijp ik niet wat er zo bijzonder is aan het eten bij ke Garage. Het heeft in ieder geval veel geld gekost. Bij binnekomst werden wij met 3 personen aan een tafeltje gezet van 75 bij 75 cm (wel gereserveerd) Dit vraagt om problemen. Van het menu namen mijn echtgenote en zoon "steak tartare", een stuk tartaar gemengd met wat kruiden. Ik nam "varken" met wat kruiden, waarvan bleek dat het vlees te droog was.De dame die bediende stootte tijdens het uitserveren een glas om,waarvan een deel van de inhoud bij mijn vrouw op haar bord terecht kwam. Met een servet werd alles droog gemaakt.Er werd aangegeven dat zij, indien zij dat wilde!, het gerecht opnieuw gemaakt zou worden.De heer naast mij gaf aan dat in deze zaak, gezien de prijs,je moet eisen dat er een nieuw gerecht komt. Ik zat inmiddels met het "varken" en mijn vrouw onderkende dat indien ik op haar zou moeten wachten, mijn hoofdgerecht de status van koude schotel zou hebben aangenomen. In spagaat zittend aan een te kleine tafel waardoor de borden voor een deel overstaken met midelmatig eten voor veel geld. Mijn voorgerecht smaakte prima: escargots. Maar ja, die komen uit blik. Mijn blik in de zaak deed mij plotseling denken aan een sprookje: De kleren van de keizer.

Bert de B. op 17 mei 2010

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Ruysdaelstraat 54 - 55 1071 XE Amsterdam

Over Le Garage

Restaurant  Le Garage was, zoals de naam al doet vermoeden, ooit een garage. De parallel wordt duidelijk, als we bedenken dat een restaurant eigenlijk een plaats is waar mensen worden gerepareerd cq. gerestaureerd.


Mensen die duf en dor binnenkomen, fris en opgekrikt de deur uit zien gaan, dat is het vak van restaurateur. Een mensenvak. Van kijken, voelen, inleven. De mensen moeten bij je willen zijn. Voor lunch én diner. Wij van Le Garage proberen ons te onderscheiden door juist dat ‘restaureren’ ondersteund door vakmanschap in de keuken, wijnadvies en sfeer.


Kwaliteit kost geld, zonder juiste inkoop van mooie producten geen goede keuken. En zonder een chef die daarmee om kan gaan, geen lekker eten. Maar het moet natuurlijk wel een beetje leuk blijven. Sinds jaar en dag voeren wij een Michelin Bib-Gourmand menu, drie gangen voor 37,- euro. Een menu dat regelmatig verandert, zodat u altijd voor een aangenaam bedrag bij Le Garage kunt eten.


Bij goed eten hoort goede wijn. Vanaf dag één heeft Le Garage hoog ingezet met de wijnkaart. We liepen en lopen vaak voorop met nieuwe ontwikkelingen. Zo waren we de eersten die zogenaamde Vin Nature wijnen durfden voeren. Deze jarenlange toewijding heeft er voor gezorgd dat onze sommelier, Erwin Walthaus, in 2015 werd uitgeroepen tot sommelier van het jaar 2015.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
10437287be

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden