Knife fork icon red

Le Garage

€ 45,- € 31,50

Fenomenaal Frans 3-gangen menu

Le Garage

7,7 (329)

Fenomenaal Frans 3-gangen menu € 45,- € 31,50

Reserveer een tafel

Deal
Fenomenaal Frans 3-gangen menu
€ 45,- € 31,50

Restaurant Le Garage in Amsterdam is bij uitstek het restaurant om heerlijk te dineren in een gezellige sfeer. De chefs laten je genieten van creatieve maar authentieke gerechten, kenmerkend voor Le Garage. Tezamen met de vriendelijke bediening belooft dit een geweldige avond uit te worden.

Wil jij genieten van dit fenomenale Frans 3-gangen menu van de chef voor maar € 31,50?

Reserveer dan direct via DiningCity.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 september 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat zeggen mensen over Le Garage

7.7
(329 reviews)
Eten
7.7
Service
7.8
Sfeer
7.6
Schrijf een review

"Le Garage is niet meer wat het was"
3.3 Keuken 2 | Service 2 | Sfeer 6

Na een uur wachten eindelijk een broodje, die we later voor 4,50 op de rekening terugvonden. Het restaurant menu was niet aansprekend, daarop besloten wij a la carte te eten. Escargots waren prima maar ceviche van dorade omvatte een zeer beperkt portie. Lady steack niets bijzonder en net als mijn poulet zonder enige bjlage. Poulet was volgens kelner halve kip uit van de rotisserie maar waa op het bord helaas ontnomen en wederom minimaal portie. Gerecht was smakeloos en ik had meer het gevoel dat het was opgewarmd in de magnetron. Nadat we klaar waren werden er opeens frietjes geserveerd. Geen dessert meer genomen, erg jammer allemaal, had gehoopt op oude tijden maar die zijn hier echt voorbij. Er loopt veel personeel maar iedereen is gehaast en rent door elkaar om brandjes te blussen. :(

MICHIEL op 23 maart 2019

"menu restaurantweek"
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

wij hadden gereserveerd voor het menu van de restaurantweek. leuk menu, en heerlijk gegeten! komen zeker nog een keer terug!

Diana op 19 maart 2019

"Fantastische risotto! "
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Afgelopen zaterdag met twee vriendinnen bij Le Garage gegeten en een heerlijke avond gehad. We hadden het restaurantweekmenu en kozen als hoofdgerecht voor de vegetarische risotto en die was echt top. Ook voor- en tussengerecht waren erg lekker. Kaasjes toe en lekkere wijntjes erbij en vriendelijke een bediening, wat wil een mens nog meer. Het voor- en tussengerecht verschenen wel erg snel na bestellen c.q. na elkaar op tafel, maar toen we vroegen of het tempo iets naar beneden kon, werd daar direct gevolg aan gegeven. Kortom een goede avond!

Lise op 18 maart 2019

"Prima gegeten"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

3 gangen diner smaakte prima maar porties waren wat aan de kleine kant. Prijzen van de koffie en tafelwater bleken niet in verhouding en waren erg hoog.

Debby op 17 maart 2019

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Top avond gehad. Eten heerlijk sfeer super gezellig bediening heel goed en lief

Lia Have op 15 februari 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Ruysdaelstraat 54 - 55 1071 XE Amsterdam

Over Le Garage

Restaurant  Le Garage was, zoals de naam al doet vermoeden, ooit een garage. De parallel wordt duidelijk, als we bedenken dat een restaurant eigenlijk een plaats is waar mensen worden gerepareerd cq. gerestaureerd.


Mensen die duf en dor binnenkomen, fris en opgekrikt de deur uit zien gaan, dat is het vak van restaurateur. Een mensenvak. Van kijken, voelen, inleven. De mensen moeten bij je willen zijn. Voor lunch én diner. Wij van Le Garage proberen ons te onderscheiden door juist dat ‘restaureren’ ondersteund door vakmanschap in de keuken, wijnadvies en sfeer.


Kwaliteit kost geld, zonder juiste inkoop van mooie producten geen goede keuken. En zonder een chef die daarmee om kan gaan, geen lekker eten. Maar het moet natuurlijk wel een beetje leuk blijven. Sinds jaar en dag voeren wij een Michelin Bib-Gourmand menu, drie gangen voor 37,- euro. Een menu dat regelmatig verandert, zodat u altijd voor een aangenaam bedrag bij Le Garage kunt eten.


Bij goed eten hoort goede wijn. Vanaf dag één heeft Le Garage hoog ingezet met de wijnkaart. We liepen en lopen vaak voorop met nieuwe ontwikkelingen. Zo waren we de eersten die zogenaamde Vin Nature wijnen durfden voeren. Deze jarenlange toewijding heeft er voor gezorgd dat onze sommelier, Erwin Walthaus, in 2015 werd uitgeroepen tot sommelier van het jaar 2015.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
9807d298e9

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden