Knife fork icon red

Pollevie Bar & Kitchen

8,3 (46)

Wat zeggen mensen over Pollevie Bar & Kitchen

8.3
(46 reviews)
Eten
8.6
Service
8.6
Sfeer
7.7
Schrijf een review

"Pollevie"
4.7 Keuken 6 | Service 2 | Sfeer 6

Wisselende bediening: steeds andere dames aan tafel.

De rekening werd opgemaakt en er werd €100 meer in rekening gebracht.
We hebben dit aangegeven, en toen werd alleen maar gezegd: sorry
Erg jammer

Nathalie op 22 maart 2018

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Gisteren 20 maart hier gegeten, prima service en enthousiaste bediening. Het eten surprise menu was ook verrassend vegetarisch en heerlijk vlees. Het enige minpuntje de prijs voor een glas wijn. We kregen namelijk geen wijnkaart, en als je dan 6,75 voor een glas wijn moet betalen vind ik persoonlijk best aan de prijs.

Ton op 21 maart 2018

"zeer matig tevreden"
5.7 Keuken 6 | Service 5 | Sfeer 6

Voor de derde keer wezen eten bij Pollevie. Dit keer met reservering via 'restaurant week' . Ontvangst was niet al te hartelijk. Niets bij het aperitief, nog geen nootje of olijfje laat staan een amusetje. We kregen eerst de 'verkeerde kaart' en moesten alles weer inleveren en opnieuw kiezen van de 'restaurant-week-kaart'. Voorgerecht met kalfswang was overdreven zout. Hoofdgerecht was kip met als groentegarnituur gebakken avocado. De avocado was niet rijp en zo hard als rauwe aardappel, dus niet te eten. Bij voorgaande keukenbrigade stond Pollevie bekend om de mooie en royale groentenbereidingen. Erg kleine portionering van de gerechten. Brood werd er ons niet bijgegeven ondanks dat er wél broodbordjes gedekt waren dus moesten om wat brood vragen om de honger te stillen, maar de roomboter bij het brood kwam recht uit de vriezer en was bevroren, dus ook niet te eten. Dit werd er nota bene door de bediening bijgezegd! Vorige keren kregen we er ook wat gefrituurde aardappeltjes bij, maar dat is verleden tijd. De wijnen zijn lekker, maar erg aan de prijs. De vorige keren dat we hier hebben gegeten, waren we meer enthousiast dan deze keer. Misschien komt dat door het ' restaurant-week-menu ', maar het leek ons dat je juist daarmee een visitekaartje behoort af te geven als restaurant. Kortom, onze goede herinnering aan voorgaande bezoeken is door deze teleurstellingen aan duigen.....

Eugene op 19 maart 2018

"Best lekker"
6.3 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 5

Ik kan niet zo goed ontdekken welke kant ze op willen bij Pollevie! Chique? Lage drempel? In het kader van de restaurantweek hier voor de 1e keer gaan eten. Begonnen met een cocktail. Dit duurde erg lang doordat er een naar onze mening onervaren jongen achter de bar stond. Die was wel bijzonder aardig maar werd echt aan zijn lot overgelaten. Jammer! Cocktail was wel lekker en goed gelukt. Over het eten zeggen we dat er geen verrassingen waren en dat het redelijk was. De zaak was redelijk vol en daardoor rumoerig. Voor ons vooralsnog nog geen reden om snel terug te gaan.

Eertje op 18 maart 2018

"Heerlijk gegeten tijdens restaurantweek"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Ontzettend lekker gegeten bij Pollevie tijdens de restaurantweek. De bediening was vriendelijk, eten was super lekker. We namen er wel nog een vierde gerecht bij. Wijnarrangement erbij genomen, niet goedkoop maar o zo lekker om bij ieder gerecht een bijpassende wijn geserveerd te krijgen. Maakt het geheel compleet. Komen er zeker nog eens terug. Voor de sfeer geef ik vier sterren. Dit omdat we het nogal gehorig vonden. Dank je wel Pollevie voor de mooie avond.

John van Velzen op 18 maart 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in s-Hertogenbosch e.o.

Hofvijver 2b 5223 MC s-Hertogenbosch

Over Pollevie Bar & Kitchen

Pollevie restaurant is gelegen in het paleiskwartier aan de hofvijver in 's-Hertogenbosch.

Pollevie staat voor passie voor seizoensgebonden en regionale producten. Zo werken zij samen met verschillende vaste leveranciers uit de regio voor hun asperges, rundvlees en brood. De heerlijke koffie wordt zelf gebrand door de inhouse bariste, dit maakt dat elke boon optimaal wordt benut.

Daarnaast kunnen wijnliefhebbers hun hart ophalen bij Pollevie. Het assortiment is breed en omvat wijnen uit verschillende wijngebieden. De kundige sommelier adviseert je graag over de beste wijn-spijs combinaties.

Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in s-Hertogenbosch e.o.
Dwtsnl 2019 6

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden