Knife fork icon red
Update - Wat betekenen de nieuwe maatregelen voor jouw reservering?

Pollevie Bar & Kitchen

8,6 (79 reviews)

Wat 79 mensen zeggen over Pollevie Bar & Kitchen

8.6
(79 reviews)
Eten
8.9
Service
8.8
Sfeer
8.1
Schrijf een review

7.3 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 7

Leuke zaak met mooie, heerlijke en originele gerechten.
Duurde redelijk lang tussen de gerechten ( ongeveer 3 kwartier). Zou iets korter mogen.

SR op 14 februari 2020
Geverifiëerd

"sterwaardig vegetarisch eten"
8.0 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 6

Heerlijk avondje gehad bij Pollevie. Fijn voor vegetariërs dat ze ook volledige groentemenu’s hebben. Uiteraard voor zes gangen gekozen, gecombineerd met een wijnarrangement. Het begon met een aperitief van het huis, kefir, en twee amuses, waarvan één oude bekende, het gefermenteerde radijsje. Kefir was behoorlijk f...

Lees hele review

Heerlijk avondje gehad bij Pollevie. Fijn voor vegetariërs dat ze ook volledige groentemenu’s hebben. Uiteraard voor zes gangen gekozen, gecombineerd met een wijnarrangement. Het begon met een aperitief van het huis, kefir, en twee amuses, waarvan één oude bekende, het gefermenteerde radijsje. Kefir was behoorlijk friszuur. Vervolgens werden de eerste vier verfijnde groentegerechtjes geserveerd, mooi geproportioneerd, vol van smaak en belangrijk voor ons, ook nog gewoon herkenbaar als product. In het juiste tempo om het glas wijn rustig leeg te drinken door de aardige en deskundige bediening. De biet Wellington met een crème van eekhoorntjesbrood was heerlijk. Gelukkig geen bijlages als brood, friet of een bakje slappe sla. Vervolgens als toetje een wederom mooi geproportioneerd kaasplankje met drie stukjes Hollandse kaas en verder een zoet bordje met chocolademousse, chocolade met zeezout en koffie-ijs.
Het enige minpuntje dat we kunnen noemen is de keuze van de achtergrondmuziek. In een stijlvol restaurant als Pollevie past een compilatie van jarennegentigpopmuziek niet echt. Dat verwachten we van de lokale pizzeria. Liever helemaal geen achtergrondmuziek of anders iets subtiels klassieks, zou onze voorkeur hebben. Ik doe gráág enkele suggesties!

Welmoed de Jong op 09 februari 2020
Geverifiëerd

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Verrassend restaurant, leuk concept.
Trendy

R. Claessens op 09 februari 2020
Geverifiëerd

"Geweldig goed restaurant"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Verrassende combinaties, bediening is top. Niet goedkoop maar 100% waar voor je geld. Een aanrader voor wie van eerlijk en verfijnd eten houdt. Alleen jammer dat de booking via Diningcity niet is doorgekomen bij het restaurant, maar daar kan Pollevie zelf waarschijnlijk niks aan doen. Prima opgelost overigens. De hu...

Lees hele review

Verrassende combinaties, bediening is top. Niet goedkoop maar 100% waar voor je geld. Een aanrader voor wie van eerlijk en verfijnd eten houdt. Alleen jammer dat de booking via Diningcity niet is doorgekomen bij het restaurant, maar daar kan Pollevie zelf waarschijnlijk niks aan doen. Prima opgelost overigens. De hut was overduidelijk volgeboekt maar ze hebben toch een tafeltje voor ons vrijgemaakt. Leuke avond gehad!

Dennis Staffhorst op 09 februari 2020
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat hebben we ontzettend lekker gegeten. Mooie gerechten, streling van de tong met prima wijnarrangement erbij.
Groot compliment voor de keuken en de fijne bediening.

KG van der Meulen op 07 februari 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in 's-Hertogenbosch e.o.

Hofvijver 2b 5223 MC 's-Hertogenbosch

Over Pollevie Bar & Kitchen

Pollevie Bar & Kitchen is gelegen in het prachtige Paleiskwartier aan de mooie Hofvijver in 's-Hertogenbosch. Pollevie staat voor passie voor seizoensgebonden en regionale producten van uitstekende kwaliteit. Zo werken zij samen met verschillende vaste leveranciers uit de regio voor hun asperges, rundvlees en brood. De heerlijke koffie wordt zelf gebrand door de inhouse bariste, die er dan ook voor zorgt dat elke boon optimaal wordt benut.

Daarnaast kunnen wijnliefhebbers hun hart ophalen bij Pollevie. Het assortiment is breed en omvat wijnen uit verschillende wijngebieden. De kundige sommelier adviseert je graag over de beste wijn-spijs combinaties wat ervoor zorgt dat alle smaken van de fenomenale gerechten nog meer tot hun recht komen.

Laat je verwennen door het vriendelijke personeel in een ongedwongen sfeer bij Pollevie Bar & Kitchen!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in 's-Hertogenbosch e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden