Knife fork icon red

Pollevie Bar & Kitchen

8,6 (64 reviews)

What people say of Pollevie Bar & Kitchen

8.6
(64 reviews)
Food
8.9
Service
8.8
Atmosphere
8.0
Write a review

7.3 Cuisine 8 | Service 7 | Atmosphere 7

Leuke zaak met mooie, heerlijke en originele gerechten.
Duurde redelijk lang tussen de gerechten ( ongeveer 3 kwartier). Zou iets korter mogen.

SR at 14 February 2020
Verified

"sterwaardig vegetarisch eten"
8.0 Cuisine 10 | Service 8 | Atmosphere 6

Heerlijk avondje gehad bij Pollevie. Fijn voor vegetariërs dat ze ook volledige groentemenu’s hebben. Uiteraard voor zes gangen gekozen, gecombineerd met een wijnarrangement. Het begon met een aperitief van het huis, kefir, en twee amuses, waarvan één oude bekende, het gefermenteerde radijsje. Kefir was behoorlijk f...

Read full review

Heerlijk avondje gehad bij Pollevie. Fijn voor vegetariërs dat ze ook volledige groentemenu’s hebben. Uiteraard voor zes gangen gekozen, gecombineerd met een wijnarrangement. Het begon met een aperitief van het huis, kefir, en twee amuses, waarvan één oude bekende, het gefermenteerde radijsje. Kefir was behoorlijk friszuur. Vervolgens werden de eerste vier verfijnde groentegerechtjes geserveerd, mooi geproportioneerd, vol van smaak en belangrijk voor ons, ook nog gewoon herkenbaar als product. In het juiste tempo om het glas wijn rustig leeg te drinken door de aardige en deskundige bediening. De biet Wellington met een crème van eekhoorntjesbrood was heerlijk. Gelukkig geen bijlages als brood, friet of een bakje slappe sla. Vervolgens als toetje een wederom mooi geproportioneerd kaasplankje met drie stukjes Hollandse kaas en verder een zoet bordje met chocolademousse, chocolade met zeezout en koffie-ijs.
Het enige minpuntje dat we kunnen noemen is de keuze van de achtergrondmuziek. In een stijlvol restaurant als Pollevie past een compilatie van jarennegentigpopmuziek niet echt. Dat verwachten we van de lokale pizzeria. Liever helemaal geen achtergrondmuziek of anders iets subtiels klassieks, zou onze voorkeur hebben. Ik doe gráág enkele suggesties!

Welmoed de Jong at 09 February 2020
Verified

9.0 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 9

Verrassend restaurant, leuk concept.
Trendy

R. Claessens at 09 February 2020
Verified

"Geweldig goed restaurant"
9.7 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 9

Verrassende combinaties, bediening is top. Niet goedkoop maar 100% waar voor je geld. Een aanrader voor wie van eerlijk en verfijnd eten houdt. Alleen jammer dat de booking via Diningcity niet is doorgekomen bij het restaurant, maar daar kan Pollevie zelf waarschijnlijk niks aan doen. Prima opgelost overigens. De hu...

Read full review

Verrassende combinaties, bediening is top. Niet goedkoop maar 100% waar voor je geld. Een aanrader voor wie van eerlijk en verfijnd eten houdt. Alleen jammer dat de booking via Diningcity niet is doorgekomen bij het restaurant, maar daar kan Pollevie zelf waarschijnlijk niks aan doen. Prima opgelost overigens. De hut was overduidelijk volgeboekt maar ze hebben toch een tafeltje voor ons vrijgemaakt. Leuke avond gehad!

Dennis Staffhorst at 09 February 2020
Verified

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Wat hebben we ontzettend lekker gegeten. Mooie gerechten, streling van de tong met prima wijnarrangement erbij.
Groot compliment voor de keuken en de fijne bediening.

KG van der Meulen at 07 February 2020
Verified

Map All restaurant deals in 's-Hertogenbosch

Hofvijver 2b 5223 MC 's-Hertogenbosch

About Pollevie Bar & Kitchen

Pollevie restaurant is located next to the hofvijver in 's-Hertogenbosch. Pollevie stands for passion for seasonal and local products. They work together with different partners for their asparagus, beef and bread. The delicious coffee is roasted by their inhouse barista, this makes that the every boon is used to it's fullest. 


Pollevie is a little piece of heaven for the real wine lovers. They offer a wide range of wines from different wine areas. The professional sommelier is happy to advise you about the best wine-dine comination. 

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in 's-Hertogenbosch

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities