Knife fork icon red

Allure

8,5 (445)

Wat zeggen mensen over Allure

8.5
(445 reviews)
Eten
8.7
Service
8.6
Sfeer
8.3
Schrijf een review

"Matig etentje"
4.7 Keuken 4 | Service 4 | Sfeer 6

Tijdens de restaurantweek hier gegeten op een vrijdagavond. Restaurant zat niet vol bij binnenkomst en ook niet toen wij weer vertrokken. Wijn was prima, hoewel die zelf uitgezocht was. Eten daarentegen was een behoorlijke tegenvaller.
Ondanks dat er rekening gehouden werd met onze dieetwensen bleek de amuse en het voorgerecht voor een van ons hetzelfde. Het voorgerecht was groter dan het hoofdgerecht. Het hoofdgerecht was klein en matig van smaak. Gelukkig werd ons een aantal een keer broodje aangeboden waardoor het nog iets leek. Het dessert was niet fris veel koffie tinten(wat ook de bedoeling was). Ik vond de prijs nu al niet in verhouding met de kwaliteit. En dit was via de restaurantweekdeal, de kwaliteit en prijsverhouding zou in normale omstandigheden nog verder uit elkaar liggen
Daarnaast was het personeel van ROC niveau, slecht verstaanbaar en met bijna geen lach op het gezicht.
Al met al niet de ervaring waar wij op hadden gehoopt. En dat integenstelling tot de verhalen die wij ter oren hebben gekregen.
Wij zullen hier niet snel terugkomen.

Astrid van der Laan op 02 april 2019

"Aparte bediening "
7.3 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 8

Eten niet heel bijzonder maar wel smaakvol, maar ook niet alles. Bediening beetje vreemd. Dame die de gerechten toelichtte was slecht te verstaan, onze tafelheer zeer schuchter. Dame die de kaas presenteerde wel heel gepassioneerd hierover.

Nineke op 25 maart 2019

3.3 Keuken 2 | Service 6 | Sfeer 2

Met honger naar huis, qua eten echt te weinig, niet bijzonder en weinig smaak. Drank hoog in prijzen en ook geen goede aanbeveling qua wijnspijs combinatie. Kortom niet meer van deze tijd!

Jacqueline op 25 maart 2019

4.0 Keuken 6 | Service 2 | Sfeer 4

The food was great and presentation also really good. Only service is little bit slow. But surely we will come back

Annlev op 25 maart 2019

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Het eten en de service was ontzettend aangenaam. Men had verstand van het eten en de wijnen. De wijnen sloten erg mooi aan bij de gerechten. Zeker een aanrader

Simone op 23 maart 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Cargadoorskade 107 3071 AW Rotterdam

Over Allure

Restaurant Allure in Rotterdam werd door de Gouden Pollepel omschreven als een culinaire pleziervaart. Hier worden kwalitatief goede producten gebruikt en worden uw smaakpapillen verrast met bijzondere gerechten. Men heeft kennis van de producten en wijnen die worden geserveerd en men streeft ernaar de gasten een persoonlijke avond uit te bieden.

Een team van vakkundig personeel, dat samen een hechte groep mensen vormt met passie en enthousiasme voor hun vak, verzorgen voor jou een onvergetelijk avond.

Ook voorafgaand aan een bezoek aan het Luxor theater of tijdens je verblijf in het nabij gelegen suitehotel Pincoffs is Allure de ideale plek om af te spreken.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
Dwtsnl 2019 6

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden