Knife fork icon red

What people say of Allure

8.5
(445 reviews)
Food
8.7
Service
8.6
Atmosphere
8.3
Write a review

"Matig etentje"
4.7 Cuisine 4 | Service 4 | Atmosphere 6

Tijdens de restaurantweek hier gegeten op een vrijdagavond. Restaurant zat niet vol bij binnenkomst en ook niet toen wij weer vertrokken. Wijn was prima, hoewel die zelf uitgezocht was. Eten daarentegen was een behoorlijke tegenvaller.
Ondanks dat er rekening gehouden werd met onze dieetwensen bleek de amuse en het voorgerecht voor een van ons hetzelfde. Het voorgerecht was groter dan het hoofdgerecht. Het hoofdgerecht was klein en matig van smaak. Gelukkig werd ons een aantal een keer broodje aangeboden waardoor het nog iets leek. Het dessert was niet fris veel koffie tinten(wat ook de bedoeling was). Ik vond de prijs nu al niet in verhouding met de kwaliteit. En dit was via de restaurantweekdeal, de kwaliteit en prijsverhouding zou in normale omstandigheden nog verder uit elkaar liggen
Daarnaast was het personeel van ROC niveau, slecht verstaanbaar en met bijna geen lach op het gezicht.
Al met al niet de ervaring waar wij op hadden gehoopt. En dat integenstelling tot de verhalen die wij ter oren hebben gekregen.
Wij zullen hier niet snel terugkomen.

Astrid van der Laan at 02 April 2019

"Aparte bediening "
7.3 Cuisine 8 | Service 6 | Atmosphere 8

Eten niet heel bijzonder maar wel smaakvol, maar ook niet alles. Bediening beetje vreemd. Dame die de gerechten toelichtte was slecht te verstaan, onze tafelheer zeer schuchter. Dame die de kaas presenteerde wel heel gepassioneerd hierover.

Nineke at 25 March 2019

3.3 Cuisine 2 | Service 6 | Atmosphere 2

Met honger naar huis, qua eten echt te weinig, niet bijzonder en weinig smaak. Drank hoog in prijzen en ook geen goede aanbeveling qua wijnspijs combinatie. Kortom niet meer van deze tijd!

Jacqueline at 25 March 2019

4.0 Cuisine 6 | Service 2 | Atmosphere 4

The food was great and presentation also really good. Only service is little bit slow. But surely we will come back

Annlev at 25 March 2019

9.3 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 8

Het eten en de service was ontzettend aangenaam. Men had verstand van het eten en de wijnen. De wijnen sloten erg mooi aan bij de gerechten. Zeker een aanrader

Simone at 23 March 2019

Map All restaurant deals in Rotterdam

Cargadoorskade 107 3071 AW Rotterdam

About Allure

Restaurant Allure in Rotterdam was described by the 'Gouden Pollepel' as a culinary pleasure. Here quality products are used and surprise your taste buds with special dishes. They have knowledge of the products and wines served and one strives to offer guests a personal evening.


A team of qualified personnel, which together form a close group of people with passion and enthusiasm for their work, take care of an unforgettable evening. Also, prior to a visit to the Luxor theater or during your stay at the nearby suite hotel Pincoffs Allure is the ideal place to meet up.

Reserve a table
All restaurant deals in Rotterdam
Rw winners

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities