't Amsterdammertje*

Frans
9,2 (1079 reviews)
97%
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Wat 1079 mensen zeggen over 't Amsterdammertje*

9.2 Gebaseerd op 1079 reviews. 97% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Zeer gezellig en heerlijk gegeten wat een mooie smaken en vriendelijk personeel. Bij ontvangst kwam de eigenaar ons welkom heten. Wij gaan volgende maand weer terug. Een echte aanrader voor mensen die genieten van een heerlijk diner in een ontspannen zetting.

Nicolette Slop op 01 oktober 2011

9.3 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 9

Fantastische lunch gehad, een echte smaaksensatie.

c. Romeijnders op 01 oktober 2011

9.3 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 9

Een Topavond!

Anneke Althuis op 30 september 2011

8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

In het kader van de restaurantweek bij het Amsterdammertje gedineerd, omdat ik altijd benieuwd ben naar tenten met een ster die ik nog niet ken. Het eten was uitstekend, vooral de 6 (zes!) speelse amuses waaronder een eigen versie van de bami goreng en het ook het suplement van scholfilet was erg smakelijk. De keuke...

Lees hele review

In het kader van de restaurantweek bij het Amsterdammertje gedineerd, omdat ik altijd benieuwd ben naar tenten met een ster die ik nog niet ken. Het eten was uitstekend, vooral de 6 (zes!) speelse amuses waaronder een eigen versie van de bami goreng en het ook het suplement van scholfilet was erg smakelijk. De keuken maakte gebruik van wat minder gebruikelijke en bijzondere smaken.
De service was voortreffelijk; de bediening was niet stijf en de chef kwam zich nog bij iedere tafel persoonlijk voorstellen.
De sfeer was ok. De zaak is leuk ingericht, alleen jammer dat er geen strenger beleid tegen het gebruik van mobiele telefonie is, want onze buren zaten de hele avond te sms'en en filmpjes te kijken op hun telefoons, terwijl er allerlei lekkers voor hun neus stond.
Zeker aan adres waar ik terug wil komen om een keer a la carte te tafelen.

S Z op 30 september 2011

9.3 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 9

Enorm genoten van de gastvrijheid en vakmanschap van gastheer, gastvrouw en personeel! We komen zeker terug.

Rolf Koning op 30 september 2011

Plattegrond Alle restaurantdeals in Loenen aan de Vecht e.o.

Toon telefoonnummer

Over 't Amsterdammertje*

Keuken: Frans

Restaurant 't Amsterdammertje ligt in Loenen aan de Vecht. Sinds de jaren '80 is 't Amsterdammertje een begrip in de Gooi- en Vechtstreek. Het was één van de eerste brasseries in het land die een 3-gangen keuzemenu aanboden.

Chef-kok André Gerrits begon zijn professionele carrière als kok bij Restaurant de Kromme Dissel. Na werkervaring te hebben opgedaan in verschillende keukens en zijn culinaire vaardigheden naar een hoger niveau te trekken, heeft hij in 2009 samen met zijn vrouw Genevieve 't Amsterdammertje overgenomen. Het succes volgde al snel want in november 2010 is 't Amsterdammertje bekroond met een eerste Michelinster.

Werelden komen samen in de prachtige monumentale oud-Hollandse boerderij van dit restaurant. Chefkok André en zijn team nemen je mee in de werelden van de gastronomie, design, cultuur en vakmanschap. Hoogstaande culinaire gerechten uit de internationale keuken worden geïnspireerd door de seizoenen en geserveerd door een gepassioneerd en gedreven team.

Achter alle gerechten zit een verhaal en de gasten worden meegenomen in deze beleving. Samen met de sommelier wordt bij elk gerecht gewerkt aan de wijn-spijs combinatie. Dit zijn voornamelijk zuivere en biologische wijnen vanuit de hele wereld met een voorliefde voor wijnen uit Duitsland, Oostenrijk en Noord-Italië.

Laat je verrassen door de culinaire gerechten die 't Amsterdammertje te bieden heeft.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Loenen aan de Vecht e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden