Knife fork icon red

't Amsterdammertje*

€ 62,50

Gastronomisch 5-gangen Michelin Sterren menu

't Amsterdammertje*

9,1 (800)

Gastronomisch 5-gangen Michelin Sterren menu € 62,50

Reserveer een tafel

Deal
Gastronomisch 5-gangen Michelin Sterren menu
€ 62,50

Restaurant 't Amsterdammertje* is verkozen tot het populairste restaurant van Dining with the Stars 2019.

Werelden komen samen in de prachtige monumentale oud-Hollandse boerderij van Restaurant ’t Amsterdammertje* in Loenen aan de Vecht. Chefkok André Gerrits en zijn team nemen je mee in de werelden van de gastronomie, design, cultuur en vakmanschap. Na een hartelijke, Hollandse ontvangst bij binnenkomst, worden hoogstaande culinaire gerechten uit de internationale keuken geserveerd.

Wil je het populaire 5-gangen diner proeven voor slechts € 62,50 p.p.? Reserveer dan nu jouw tafeltje (en eet de sterren van de hemel)!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 augustus 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat zeggen mensen over 't Amsterdammertje*

9.1
(800 reviews)
Eten
9.3
Service
9.1
Sfeer
9.0
Schrijf een review

9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Ongedwongen en klasse!!

Anoniem op 22 juni 2019

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten door de zeer creatieve keukenbrigade, die zorgde voor een prachtige opmaak, een unieke smaakbeleving en mede met het bedienend personeel voor een fantastische 'after dinner time' . Thanks!

Kees op 22 juni 2019

"Voldaan de deur uitgegaan"
7.3 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 8

Goede prijs-kwaliteit verhouding, heerlijke wijnen ook.

Patricia Tossijn-Bieseman op 09 juni 2019

"Vaker naar Japan"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Prachtig 3-gangen menu Dining City met - en dat maakt het extra aantrekkelijk - ruime keuze van vier extra gerechten voor schappelijke prijs.
Met verbazing ontvangen want voor het eerst sinds lange, lange tijd niet met mijn dochter maar met een vriend voor het leven. Omdat André zelf er niet is komt de sous-chef enthousiast vertellen over gisteren gewonnen wedstrijd Aan de Schelde (of zoiets) én over de bereiding van de gerechten.
De bekende wereldreis van amuses kende weer wat nieuwe elementen. Voor van zalm & oester echte parel. Extra gang kalfzwezerik met Japanse invloeden de absolute topper. Lam zelf mooi gegaard maar - voor mij - met te pittige bijgerechten die wat domineerden. Lekker dessert van rabarber (zien we op dit moment wat te vaak) en rode bessen. Leuk dat Amsterdammertje met friandises en wat een heerlijke macaron en madeleine (volgens mijn dochter dan want die heb ik mee naar huis genomen). Top weer.

Jan Willem Sedlarik op 02 juni 2019

6.0 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 6

De eten was lekker in het algemeen. Maar de hoofdgerecht was apart. Wijnarrangement bieden een paar goede wijnen maar ook een paar huiswijnen. 5 wijnen zijn wit uit 6 wijnen. De verhouding was niet goed. Een meid bediening was arrogant en lui. We hadden arrangement met koffie thee en friandises. Maar we moesten zelf vragen voor koffie en thee. Friandises moesten we weer vragen. En naar onze vragen zij reageerde zoals dat was optioneel i.p.v. inclusief. Z’n niveau restaurant maakt je niet z’n low fout. Dat was niet prettig. Ik zou nooit meer arrangement nemen voor ammersterdammertje.

Xiaoyan Wang op 31 mei 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Loenen aan de Vecht e.o.

Rijksstraatweg 119 3632 AB Loenen aan de Vecht

Over 't Amsterdammertje*

Restaurant 't Amsterdammertje ligt in Loenen aan de Vecht.

Werelden komen samen in de prachtige monumentale oud-Hollandse boerderij van Restaurant ’t Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht.

Chefkok André Gerrits en zijn team nemen u mee in de werelden van de gastronomie, design, cultuur en vakmanschap. Na een hartelijke, Hollandse ontvangst bij binnenkomst, worden hoogstaande culinaire gerechten uit de internationale keuken geserveerd.

Het restaurant is hip, vlot en voor iedereen toegankelijk. De sfeervolle, warme inrichting en de bijzondere selectie aan gerechten, brengen u snel in een ontspannen sfeer. In ’t Amsterdammertje is het genieten met alle zintuigen.

Geïnspireerd door de seizoenen worden lunch en diner smaakvol, vernieuwend en puur geserveerd. Op de website van het restaurant (www.restaurantamsterdammertje.nl) kunt u de huidige menukaart inzien.

We staan klaar u te verwelkomen. Tot ziens in ’t Amsterdammertje!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Loenen aan de Vecht e.o.
10437287be

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden