Wat 171 mensen zeggen over De Gevangenpoort
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Sfeervol restaurant in een monumentaal pand met de nodige historie. Gegeten in de oude cel op de 2e verdieping. Prima verzorgd arrangement, goed op elkaar afgestemd. Zeer vriendelijke ontvangst en bediening. Aanrader.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Woudrichem e.o.
Over De Gevangenpoort
Keuken: Frans
Welkom bij restaurant “de Gevangenpoort” in Woudrichem.
Vanaf september ben ik de trotse eigenaar van restaurant “de Gevangenpoort”. Mijn naam is Erik van de Stelt, chefkok in dit geweldig mooi verbouwde restaurant. Tijdens deze verbouwing was ik niet alleen chefkok maar ook aannemer, accountant en stylist. Na deze intensieve verbouwing richt ik me weer op mijn passie: koken! En ben ik gewoon weer chefkok Erik. Heerlijk!
Ons restaurant wordt geopend in de herfst, een seizoen vol met geuren, kleuren en smaken die voor mooie verassingen zorgen. Wij laten ons inspireren door de seizoenen en koken met mooie regionale producten. Woudrichem ligt in de uniek omgeving van de Vestings driehoek, een unieke regio die drie provinciën namelijk Gelderland, Zuid-Holland en Brabant samen laat komen, dus veel mooie producten zoals honing/kaas en Woerkums kruidenbitter die wij in onze gerechten verwerken.
Er valt nog veel meer te vertellen maar dat doe ik liever persoonlijk, dus ik hoop u snel te mogen begroeten in ons restaurant.
Culinaire groet:
Erik