Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Wat 171 mensen zeggen over De Gevangenpoort
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Met de restaurantweek hebben we genoten van een 3 gangen verrassingsmenu. Alles was tot in de puntjes geregeld. We hebben gesmuld. Ook gebruik gemaakt van bijpassende wijnen. Fijn dat je halve glaze wijn kon bestellen. Zo kun je toch lekker proeven als je nog moet rijden. De sfeer in het restaurant was ook bijzonder (voormalige gevangenis). Wij komen zeker nog een keer terug!
Fantastisch eten op unieke locatie
Gegeten met dining city aktie: als amuse, een pompoensoepje, lekker romig. vooraf kalfstartaar zoetzuur afgemaakt, prima. hoofd biefstuk, perfekt gebakken met sucade, heerlijk. Kok kwam zelf het nagerecht brengen; mongo lekkernijen met chocolade lolly. Top Bediening in orde maar straalt geen rust uit.
Heerlijk gegeten en verwend in een hele prettige sfeervolle omgeving. We komen hier wel wat vaker maar het was op 31-10-2018 echt top. Vriendelijke gastvrouw die ook veel over de geserveerde bijpassende wijnen wist te vertellen.
Beslist een aanrader!!!
Wij waren hier met de restaurant week.
Als eerste wordt je een drankje aangeboden. Je gaat er vanuit dat dit bij het menu hoort maar dit is niet het geval. Wij moesten hiervoor 30 euro betalen voor 4 personen. De bediening is overigens heel netjes. Daarna krijg je een klein maar heerlijk voorgerechtje.. Later volg...
Wij waren hier met de restaurant week.
Als eerste wordt je een drankje aangeboden. Je gaat er vanuit dat dit bij het menu hoort maar dit is niet het geval. Wij moesten hiervoor 30 euro betalen voor 4 personen. De bediening is overigens heel netjes. Daarna krijg je een klein maar heerlijk voorgerechtje.. Later volgt het hoofdgerecht eigenlijk hoofdgerechtje. Je stukje vlees is ongeveer 5 cm bij 2,5 cm. Een een sliertje aardappelpuree. Op de vleesje ligt een bijzonder loempiaatje. Dit alles is wel verrukkelijk maar smaakt naar meer.
Vervolgens volgt een grand desser. Je snapt wel dat dit alles ook niet al te groot is. Ook heel lekker. Vervolgens wordt gevraagd of je een kopje koffie wil. Dit kopje koffie krijg je dan met 4 uiteraard kleine lekkernijen chocolaatjes en een uiteraard kleine Magdalena. Die je allemaal op eet, want je hebt trek. De kosten van de koffie zijn 18 euro. Wij hebben er niet veel bij gedronken, ieder een glaasje water ein totaal 6 glazen wijn. Totaal waren de kosten ruim 200 euro. Behoorlijk wat.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Woudrichem e.o.
Over De Gevangenpoort
Keuken: Frans
Welkom bij restaurant “de Gevangenpoort” in Woudrichem.
Vanaf september ben ik de trotse eigenaar van restaurant “de Gevangenpoort”. Mijn naam is Erik van de Stelt, chefkok in dit geweldig mooi verbouwde restaurant. Tijdens deze verbouwing was ik niet alleen chefkok maar ook aannemer, accountant en stylist. Na deze intensieve verbouwing richt ik me weer op mijn passie: koken! En ben ik gewoon weer chefkok Erik. Heerlijk!
Ons restaurant wordt geopend in de herfst, een seizoen vol met geuren, kleuren en smaken die voor mooie verassingen zorgen. Wij laten ons inspireren door de seizoenen en koken met mooie regionale producten. Woudrichem ligt in de uniek omgeving van de Vestings driehoek, een unieke regio die drie provinciën namelijk Gelderland, Zuid-Holland en Brabant samen laat komen, dus veel mooie producten zoals honing/kaas en Woerkums kruidenbitter die wij in onze gerechten verwerken.
Er valt nog veel meer te vertellen maar dat doe ik liever persoonlijk, dus ik hoop u snel te mogen begroeten in ons restaurant.
Culinaire groet:
Erik