Mondi Amsterdam New West

Frans, Caribisch | €€ | Menu

3-gangen Rising Star menu incl. signature cocktail € 65,- € 49,-

Mondi Amsterdam New West

Frans, Caribisch | €€ | Menu

3-gangen Rising Star menu incl. signature cocktail € 65,- € 49,-

Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Deal
3-gangen Rising Star menu incl. signature cocktail
€ 65,- € 49,-

Stap binnen bij Mondi Restaurant New West Amsterdam en laat je verwelkomen in een exotisch culinair paradijs waar de Caribische keuken en Amsterdamse cultuur samenkomen. Ontdek de harmonie van Caribbean Soulfood met een Franse twist en een vleugje Mokums bravoure. Op vrijdagavond voegt een DJ een extra dimensie toe, waardoor je je kunt onderdompelen in de rijke Caribische smaken. Een onvergetelijke culinaire reis wacht op je bij Mondi!

Mondi Amsterdam New West serveert nu een 3-gangen Rising Star menu incl. signature cocktail en dit voor slechts € 49,-.

Weet jij al wie je meeneemt om culinair te genieten bij Mondi Amsterdam New West?

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 31 december 2025
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat mensen zeggen over Mondi Amsterdam New West

Schrijf een review en deel je foto's

"Top"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heel gezellig en echt super lekker gegeten!!

Mandy Tol op 12 maart 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Mondi Amsterdam New West

Keuken: Frans, Caribisch

Bon bini na Mondi en welkom bij Mondi Restaurant New West Amsterdam, het nieuwe exotische culinaire paradijs waar de Caribische keuken en cultuur samensmelten. Door de Curaçaose roots creëert chef Justin Niessen een unieke ervaring met pure soulfood en shared fine-dining, waarbij zijn culinaire successen samenkomen met de invloeden van de Amsterdamse smeltkroes. Proef de harmonie van Caribbean Soulfood met een Franse twist en een vleugje Mokums bravoure. Op vrijdagavond geniet je zelfs van een DJ terwijl je je laat onderdompelen in de rijke Caribische smaken.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden