Moche

Peruaans | €€ | Menu

Verbluffend 4-gangen diner incl. welkomstcocktail € 75,- € 58,-

Moche

Peruaans | €€ | Menu

Verbluffend 4-gangen diner incl. welkomstcocktail € 75,- € 58,-

Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Deal
Verbluffend 4-gangen diner incl. welkomstcocktail
€ 75,- € 58,-

De Peruaanse keuken wordt geroemd om haar veelzijdige keuken en dat is ook precies wat Moche in Amsterdam in huis heeft! Gelegen nabij de Oostpoort is het restaurant gemakkelijk te bereiken en op enige afstand van de karakteristieke binnenstad. Moche is een ambassadeur van de trotse Peruaanse keuken die bekend staat om verbluffende smaakcombinaties, exotische ingrediënten en unieke culinaire technieken. Met een mix van inheemse, Spaanse, Afrikaanse en Aziatische invloeden is er voor ieder wat wils. Lokale ingrediënten worden gecombineerd met traditionele gerechten.

Klaar om kennis te maken met de Peruaanse keuken? Moche serveert en heerlijk Verbluffend 4-gangen diner incl. welkomstcocktail voor slechts € 58,- per persoon!

Wanneer kom jij aanschuiven bij Moche?

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 31 december 2025
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat mensen zeggen over Moche

Schrijf een review en deel je foto's

"Altijd een feestje"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk Peruaans eten, ceviche, Tiradito, de Aubergine met smoked joghurt en de kip zijn echt geweldig ook het koriander munt toetje een mooie afsluiter. Niet te vergeten een goede Pisco Sour. Fijne bediening en goede sfeer.

Will op 10 maart 2024
Geverifiëerd

"Lekker eten in relaxte sfeer"
8.0 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 7

Bijzonder lekker en origineel eten - waarbij het wel bijzonder was dat geen van de gerechten in het tasting menu groenten bevatten. Misschien hadden we die nog afzonderlijk moeten bestellen, maar dat had de bediening dan wel mogen zeggen... Die bediening was verder prima, maar af en toe wat belerend, ongetwijfeld on...

Lees hele review

Bijzonder lekker en origineel eten - waarbij het wel bijzonder was dat geen van de gerechten in het tasting menu groenten bevatten. Misschien hadden we die nog afzonderlijk moeten bestellen, maar dat had de bediening dan wel mogen zeggen... Die bediening was verder prima, maar af en toe wat belerend, ongetwijfeld onbedoeld. De sfeer was goed en prettig informeel. De muziek stond, zoals zo vaak, net iets te hard af en toe (mensen komen niet naar een restaurant voor de muziek maar om met elkaar te praten - als we dan toch belerend zijn... ;-))

Joachim Fleury op 13 december 2023
Geverifiëerd
Adam Olender heeft gereageerd op 15 december 2023

Dear Guest, Thank you for taking the time to provide us with your valuable feedback. We're delighted to hear that you found our food both delicious and original. We apologize for any oversight in not informing you about the option to order vegetables separately. We will ensure our staff is more proactive in communicating our menu offerings in the future.
Regarding your comments on the service, we appreciate your recognition of its overall quality.

We're glad that you enjoyed the ambiance and found it pleasantly informal. Your point about the music volume is well-taken; we understand the importance of creating an atmosphere conducive to conversation and will adjust our music levels accordingly.

Thank you again for your constructive feedback, and we hope to welcome you back soon

Warm regards,

Moche Team

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Moche

Keuken: Peruaans

Verbluffende smaakcombinaties, exotische ingrediënten en unieke culinaire technieken: dat tref je bij restaurant Moche in de hoofdstad Amsterdam. Moche is een echte ambassadeur van de Peruaanse gastronomie in het hart van Holland. De Peruaanse keuken staat bekend om zijn mix van inheemse, Spaanse, Afrikaanse en Aziatische invloeden met haar kleurrijke producten. De gastronomie heeft aanleiding gegeven tot emblematische gerechten zoals ceviche, die de geschiedenis en culturele diversiteit van het land weerspiegelen, waarbij lokale ingrediënten worden gecombineerd met traditionele en hedendaagse technieken. Ontdek de Peruaanse gastronomie met een reis door de rijke keuken bij Moche!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden