Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat mensen zeggen over Restaurant Steengoed

Schrijf een review en deel je foto's

"Steengoed gegeten!👍"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het eten is heerlijk , een top locatie en vriendelijk personeel!
Dankjewel!

Frida Schreven op 03 februari 2024

"Gezellig"
9.3 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 9

We hebben er een heerlijke lunch genoten.
En gaan er zeker nog heen voor een diner.
Geweldige locatie en zeer goede bediening.
Ech een aanrader

Paul Heinst op 20 november 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Tolkamer e.o.

Toon telefoonnummer

Over Restaurant Steengoed

Keuken: Amerikaans, Nederlands

Gelegen aan de majestueuze oevers van de Rijn, bevindt zich Restaurant Steengoed. Dit charmante restaurant biedt een adembenemend uitzicht en zal jouw culinaire zintuigen verwennen.

Steengoed straalt warmte en intimiteit uit, en heet iedereen welkom die op zoek is naar kwaliteit in de buurt van de Duitse grens.

Heb je ook zin om op een voordelige en heerlijke manier kennis te maken met de voortreffelijke keuken van Restaurant Steengoed? Boek nu jouw tafel!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Tolkamer e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden