Knife fork icon red
Update - Consequences for your reservation.

Café-Restaurant Poortman

8,8 (13 reviews)

What 13 people say about Café-Restaurant Poortman

8.8
(13 reviews)
Food
9.1
Service
8.9
Atmosphere
8.5
Write a review

9.7 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 9

Gezellig restaurant, heerlijk gegeten.

mo Latour at 15 October 2020
Verified

5.7 Cuisine 4 | Service 6 | Atmosphere 7

Als je binnenkomt valt meteen de sfeer op: een combinatie van eetcafé en culinair restaurant. De bediening is van dezelfde combinatie: vlot maar zonder poespas. Het eten is een ander verhaal. Gezien het prijsniveau mag je daar meer van verwachten. Het lijkt meer op een eetcafé dan een culinair restaurant. Eenvoudi...

Read full review

Als je binnenkomt valt meteen de sfeer op: een combinatie van eetcafé en culinair restaurant. De bediening is van dezelfde combinatie: vlot maar zonder poespas. Het eten is een ander verhaal. Gezien het prijsniveau mag je daar meer van verwachten. Het lijkt meer op een eetcafé dan een culinair restaurant. Eenvoudig er soms onvoldoende.
Een bakje sla met met een paar kropslablaadjes en een beetje dressing kan natuurlijk niet. Een glaasje open wijn en nog karig uitgemeten ook voor 6 euro lijkt mij te veel. Ook dat je moet betalen voor een karafje kraanwater is geen aanbeveling.

Arend G. at 27 September 2020
Verified

"Heerlijk gegeten "
8.7 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 8

Heerlijk gegeten bij dit restaurant tijdens onze vakantie! Bedankt voor de leuke en heerlijke gegeten.

Small 7fed14f6f2 Small f62d8ee19a
DP at 25 September 2020
Verified

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

afgelopen weekend genoten van een heerlijk 4 gangen menu. kraak verse gerechten en allemaal heel erg smaakvol. de dames in de bediening zijn attent en lekker losjes op een zeer correcte manier. ook heel leuk gekleed! kortom een echte aanrader!

Marcel at 23 September 2020

"wauw"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

ontzettend lekker gegeten! de losse sfeer met vakkundige en lieve bediening maakt dat kwaliteit zeker niet stijf hoeft te zijn!
en wat fijn om te zien dat het restaurant dat wat afgelegen ligt toch ramvol zit! complimenten. wij gaan zeker terug komen bij jullie!

Berrie at 22 September 2020

Map All restaurant deals in Veeningen

Bloemberg 5 7924 PW Veeningen

About Café-Restaurant Poortman

Contemporary, cozy and enjoyment, those are the core values ​​of Café-Restaurant Poortman in Veeningen. Not only can you enjoy delicious, surprising dishes, the view of the unspoilt landscape with the Reest and storks is also beautiful.

In the restaurant you can expect the local Dutch cuisine. The kitchen uses only the best and tastiest products and preparation methods. Something for everyone. The restaurant was completely renovated in 2017, preserving the authenticity of the building.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Veeningen

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities