Knife fork icon red

l'Angolo Italiano

8,8 (223)

What people say of l'Angolo Italiano

8.8
(223 reviews)
Food
9.0
Service
8.8
Atmosphere
8.6
Write a review

8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Mijn man en ik hebben heerlijk gegeten. De wijn paste uitstekend bij de gerechten. Vriendelijk personeel en goede bediening.

Patricia Lemmert at 03 September 2019

9.3 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 8

Ja langere tijd hebben we weer een keer gegeten bij L'angolo. De zaak bleek overgenomen en door een verbouwing korte tijd gesloten geweest. Hierdoor leek het in verhouding met onze eerder ervaringen rustig in de zaak. De kwaliteit van het eten en de service in de zaak verdienen het dat er weer net zoveel klanten komen genieten van het eten. Het enige wat kan is dat de gestegen prijzen de klanten nog wat tegen houden. De kwaliteit is echter uitstekend en daarmee in verhouding met de prijs.

IdB at 19 August 2019

8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Eigenaar/chef vriendelijk. Lekker Italiaans eten en een mooie rode wijn, rustige locatie! Een aanrader!

Farida Polsbroek at 02 August 2019

"Een grote teleurstelling gisteravond !!!!"
2.0 Cuisine 2 | Service 2 | Atmosphere 2

Wij komen er al jaren Nu weer geboekt komen daar met vrienden zijn ze gesloten een grote verbouwing en de zaak is verkocht .Nou daar stonden wij met onze gasten voor een grote verbouwing en wat nu te doen hebben ergens anders moeten gaan eten wat wij echt niet leuk vonden op zondag avond als je gasten heb !!!!

Frederik Jan de Leeuw at 08 July 2019

5.3 Cuisine 6 | Service 4 | Atmosphere 6

Na een aantal keren te zijn geweest is dit de laatste keer dat wij er hebben gegeten. 4 glazen Pinot Grigio (erg zuinig geschonken, nog minder dan de helft) voor 6,50 per glas. Voorgerecht was OK, hoofdgerecht was als voorgerecht (5 ravioli op een rijtje met saus & spaghetti met alleen saus), nagerecht een piepklein ijsje. Zo met elkaar bijna 80 euro voor 2 personen. De actie 40% korting slaat nergens op (uiteraard excl. dranken). Het was het niet waard voor duur geld! Bediening was té nonchalant, ambiance OK. Nee, hier komen wij niet meer terug.

Debra at 10 June 2019

Map All restaurant deals in Amsterdam

Scheldestraat 23 1078 GD Amsterdam

About l'Angolo Italiano

Our passion for food makes that we enjoy this work everyday. All our dishes are made with a lot of care and attention. Our kitchen serves delicious and healthy dishes that are made with care and fresh ingredients.


 

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Amsterdam
9807d298e9

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities