To offer the best service possible this website makes use of cookies.
Knife fork icon red

Brasserie Staverden

€37.50

Fantastic 4 course dinner

Brasserie Staverden

9,5 (11)

Fantastic 4 course dinner €37.50

Reserve a table

Deal
Fantastic 4 course dinner
€37.50

Restaurant Brasserie Staverden has been chosen as one of the best restaurants of the Restaurant Week 2019 in Gelderland.

The guests of the Restaurant Week have rewarded restaurant Brasserie Staverden with a beautiful 9.43. And we have great news! Restaurant Brasserie Staverden would like to celebrate this with us and therefore they will serve a delicious dinner.

Book now and enjoy the fantastic 4 course dinner for just €37.50.

Please note, the number of tables is limited.

Reserve a table Reserve a table
  • Reservable till 29 February 2020
  • Not in combination with other offers
  • The price of the deal is per person
  • Reserve for free and pay in the restaurant
  • Only valid for online reservations through www.diningcity.nl

What people say of Brasserie Staverden

9.5
(11 reviews)
Food
9.5
Service
9.5
Atmosphere
9.5
Write a review

"Wild tussen het Wild"
9.3 Cuisine 10 | Service 8 | Atmosphere 10

Prima avond gehad. Vlak naast de verwarming wat warm, omdat er flink gestookt moet worden in een serre met dubbel glas. Wild menu, zeer aan te bevelen, goede bereidingen, zachte smaken. Met wat geluk spot je ook nog wat wild op de terugweg door de mooie regio!

Henk Meijer at 30 November 2019

9.3 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 8

Heerlijk gegeten! Er waren maar twee tafels bezet, maar dat deed niet onder aan kwaliteit en vriendelijkheid. Verrassend 4 gangen menu met van alles wat. Heerlijk tonijn gehad, wild, lekker dessert. Ook meer dan genoeg. Zeker aan te bevelen!

Maaike at 10 October 2019

"Heel goed Restaurant...met heel veel pluspunten, maar ook met 2 minpunten"
9.3 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 10

Dit restaurant heeft een geweldige locatie, écht Unique zo dicht bij het mooie park gelegen, heel gezellig terras en super mooie bbq / lounchy hoek. Ook de beplanting is stijlvol gedaan.
Het eten en de service zijn heel goed! Maar er zijn nog wel punten voor verbetering zodat de gasten van de kwaliteit van het lekkere eten ook optimaal kunnen proeven: wij kregen steeds koude borden! Dat vonden wij echt zonde. Het zou een enorme verbetering zijn als zij het eten op voorverwarmde borden zouden brengen, het eten zou nóg beter tot zijn recht komen.
Verder vond ik ook het dessert (brownies met kaneelijs) niet bijzonder, bijna ondermaats. Het werd eigenlijk aangekondigd als brownie met bananenijs...maar tien kregen wij echter kaneelijs)

Karin Predeek at 06 October 2019

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Mooie locatie en heerlijk gegeten! Echte aanrader!!

Claudia at 05 October 2019

9.3 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 10

heerlijk rustig restaurant, goed eten , goede bediening, een echte aanrader

Jansje at 29 September 2019

Map All restaurant deals in Ermelo

Uddelermeerweg 2 3852 NT Ermelo

About Brasserie Staverden

Brasserie Staverden opende haar deuren 8 april 2009. Een bijzondere locatie in het hart van de kasteeltuin van landgoed Staverden waar u uw dagelijkse beslommeringen even kunt vergeten en kunt genieten van een heerlijke lunch, high tea of diner. Het hele jaar door is het ook mogelijk te genieten op het overdekte en verwarmde buitenterras. Op deze menukaart vindt u diverse zorgvuldig geselecteerde streek- en seizoen producten van lokale leveranciers. Als het seizoen het toelaat, gebruikt de chef-kok diverse groenten en kruiden uit onze eigen moestuin en kas.

Sinds 2018 wordt er speciale aandacht besteed aan de beleving van elk dinergerecht. Zodat de gasten een deel van het culinaire proces aan tafel beleven. Nieuwsgierig? Kom beleven hoe we op bijzondere wijze de verschillende gerechten bij u aan tafel serveren en bereiden.

Brasserie Staverden is inmiddels bekroond met de titel “Beste Terras van Nederland 2017” door de vakjury van Misset Horeca en “Topterras 2018” door de ANWB. 
Er worden  tevens het hele jaar door, elk seizoen, diverse activiteiten georganiseerd zoals; wandelingen, workshops, proeverijen, concerten etc. Ook kunt u bij de Brasserie terecht voor het vieren van uw verjaardag, uw huwelijksdag of een zakelijke bijeenkomst. Iedereen is welkom!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Ermelo

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities