Knife fork icon red

What people say of Bridges Dining*

8.6
(293 reviews)
Food
8.8
Service
8.8
Atmosphere
8.3
Write a review

"Erg goede en fijne lunch"
9.0 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 9

Wij hadden een 3-gangen all-in lunch en het was heerlijk!
Voorgerecht geweldig, hoofdgerecht goed en nagerecht weer geweldig. Van tevoren amuses en 2 glazen wijn en koffie inbegrepen. Voor 50 euro per persoon. Beter kon niet.
We zijn Amsterdammers, maar toch blijft het bijzonder om op zo'n plek, op de gracht, aan het water, te eten.

Henk-Jan at 30 December 2017
Bridges Inspired by Ron Blaauw responded at 28 January 2018

Beste Henk-Jan,

Hartelijk dank dat u de tijd neemt om een mooie en positieve review te schrijven over Bridges.

Het is plezierig om te lezen dat u zo genoten heeft van een all-in lunch. U geeft aan dat de gerechten geweldig gesmaakt hebben, ik zal dit met het keuken team delen! Het is erg leuk om te horen dat u het uitzicht op de gracht nog zo erg waardeerd bij ons!

Wij zien ernaar uit u weer te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groet,

Daan Wesselink


"Genieten!"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Genoten van een 3 gangen lunch met wijnarrangement. Echt een feest. De wijn past goed bij de gerechten. De bediening is vriendelijk en kundig. De sfeer is ontspannen, mooi ingerichte zaak.

000 at 19 December 2017
Bridges Inspired by Ron Blaauw responded at 10 January 2018

Beste heer/mevrouw,

Wat een prachtige review over restaurant Bridges, onze dank hiervoor.

Het is fijn om te lezen dat u uw lunch als een feestje heeft ervaren bij ons! U geeft aan dat de wijnen goed bij de gerechten passen en dat u de bediening vriendelijk en kundig vindt. Ik zal uw review met het gehele team van Bridges delen!

Wij verwelkomen u graag snel weer voor een heerlijke lunch!

Met vriendelijke groet,

Daan Wesselink


"Heerlijk eten"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

7 december 2017 een heerlijk lunch menu gegeten bij Bridges. Enkele heerlijk amuses waaronder een madeleine van truffel en een cake van thee met pompoenschaafsel. Gemarineerde coquilles vooraf; een heerlijke Corvina als hoofdgerecht en een kleurrijk licht nagerecht van chocola met vruchten en quenelle van parfait. Leuke persoonlijke bediening

Tony at 08 December 2017
Bridges Inspired by Ron Blaauw responded at 10 January 2018

Beste Tony,

Wat fijn om te lezen dat u zo heeft genoten van de lunch 7 december. U heeft inderdaad een prachtig menu gegeten! Wist u dat wij ondertussen een nieuw menu serveren.

Graag verwelkomen wij u snel weer, wellicht voor het vernieuwde lunch menu.

Met vriendelijke groet.

Daan Wesselink


"Heerlijke avond bij Ron"
9.7 Cuisine 9 | Service 10 | Atmosphere 10

Vanaf ontvangst tot afscheid was alles Top geregeld. Eten was heerlijk, alles gerechten sloten fantastisch op elkaar aan.

Sylvester at 29 November 2017
Bridges Inspired by Ron Blaauw responded at 10 January 2018

Beste Sylvester,

Hartelijk dank voor uw beoordeling.

Het is plezierig om te lezen dat u zo heeft genoten van uw diner bij ons. U geeft aan dat uw gehele diner top geregeld is, dank hiervoor!

Wij verwelkomen u graag snel weer bij restaurant Bridges!

Met vriendelijke groet,

Daan Wesselink


"eten bij Bridges"
9.3 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 8

Vriendelijke en deskundige bediening, een heerlijk 4-gangenmenu dat wel wat aan de dure kant was. De tafels staan wat dicht op elkaar waardoor wat geluidsoverlast van een luidruchtig Amerikaans gezelschap.

Irene at 09 November 2017
Bridges Inspired by Ron Blaauw responded at 10 January 2018

Beste Irene,

Wat een mooie score met twee 10en en een 8! Dank hiervoor. Wat fijn dat u onze bediening als vriendelijk en deskundig beschrijft, ik zal de complimenten doorgeven aan het team! Wij vinden het vervelend om te lezen dat u overlast heeft gehad van anders gasten.

Graag verwelkomen wij u weer in restaurant Bridges!

Met vriendelijke groet,

Daan Wesselink

Map All restaurant deals in Amsterdam

Oudezijds Voorburgwal 197 1012 EX Amsterdam

About Bridges Dining*

A 'Grand' transformation for Restaurant Bridges


The living room for the Amsterdammer


Restaurant Bridges has been totally redesigned. French interior designer Christophe Daudré has turned this modern seafood restaurant in Sofitel Legend The Grand Amsterdam into an even more inviting, elegant and convivial dining hotspot. The festive opening took place on Monday, 31 August 2018.


While Paris is famous for its Eiffel Tower, tourists come to Amsterdam to see its canals. Michelin star Restaurant Bridges is located on the oldest canal in Amsterdam where the movement and reflections of the water were the source of inspiration for the designer in charge of this project. The result is an intimate atmosphere in what used to be the cafeteria of the former city hall.


A highly acclaimed designer
The interior design was created especially for Bridges. The comfortable seating came from Daudré himself. The mirrored panels decorated with gold and metal were created by German haute couture mural designer, Susanne Köhl. The gracefully elegant lamps were devised by Ombre Portée (designer duo: Éric de Dormael and Agathe Tiret), a firm with clients such as Chanel and Galeries Lafayette in Paris.


Excellence for all Amsterdammers 
The new Bridges is proof that even a Michelin star restaurant can provide a very relaxed dining experience. Bridges is the place where every Amsterdammer feels at home: a restaurant with good service, hospitality and conviviality. A place to enjoy the spectacular pairings of seafood and wine created by Chef de Cuisine, Raoul Meuwese and Wine Director of Bridges.

Reserve a table
All restaurant deals in Amsterdam
Rw winners

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities