Knife fork icon red

't Raedthuys*

8,9 (840 reviews)

What 840 people say about 't Raedthuys*

8.9
(840 reviews)
Food
9.0
Service
9.0
Atmosphere
8.7
Write a review

8.7 Cuisine 9 | Service 8 | Atmosphere 9

Perfect eten in een leuke omgeving, van alle 'restaurantweekmenu's' stak dit ver boven alle andere uit.

R van Uuden at 30 August 2010

8.7 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 8

Gelet op de eerste plek van dit restaurant in Over de Tong van de Gelderlander waren de verwachtingen hooggespannen. Ze werden 100% waargemaakt! Het eten was tongstrelend. Wat mij betreft verdient de wijn ook een aparte beoordeling en die was ook uitstekend. Dit gezelschap gaat zeker nog eens terug naar Duiven!

Quir Laumans at 30 August 2010

6.3 Cuisine 9 | Service 8 | Atmosphere 2

Het eten en bediening was uitstekend maar de geluidsdruk/ accoustiek zo slecht en erg dat ik mijn tafelgenote nauwelijks kon verstaan. De sfeer was daardoor slecht. Andere keren dat we bij het Raedhuys gegeten hebben was dit niet het geval. Maar toen zaten we op een andere plek en was het minder druk. Ook de uitleg ...

Read full review

Het eten en bediening was uitstekend maar de geluidsdruk/ accoustiek zo slecht en erg dat ik mijn tafelgenote nauwelijks kon verstaan. De sfeer was daardoor slecht. Andere keren dat we bij het Raedhuys gegeten hebben was dit niet het geval. Maar toen zaten we op een andere plek en was het minder druk. Ook de uitleg bij de gerechten ontging ons voor een groot deel.
Eigenlijk een kater om niet te herhalen.

Thon Pouwer at 29 August 2010

9.0 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 9

Bijzonder lekker gegeten in de Restaurantweek.
Prettig ontvangst, enthousiaste en verzorgde bediening. Goede uitleg over de gerechten, alles was heel smakkelijk in een gezellige ambiance.

Els at 29 August 2010

8.3 Cuisine 8 | Service 9 | Atmosphere 8

Prima service, zeer aardige bediening. Hoofdgerecht met eendenborst en paddestoelenrisotto was werkelijk subliem. Voorgerecht van cocquilles viel iets tegen. Kaasplankje na was weer als vanouds, echt goed. Zeer aan te raden en eigenlijk onbegrijpelijk waarom dit restaurant nog geen ster heeft verdiend. Weten die Fransen misschien Duiven niet te vinden? )

MA Bos at 29 August 2010

Map All restaurant deals in Duiven

Rijksweg 51 6921 AC Duiven

About 't Raedthuys*

A dinner or lunch at restaurant 't Raedthuys in Duiven is really a culinary highlight. History is combined with a modern look which makes the ambiance pleasant and warm. Also, a place where contemporary art and culinary creations meet.

Chef Hans den Engelsen strives for gastronomic perfection with only fresh products. The most original flavor combinations are used at 't Raedthuys, which is also a feast for the eyes. Sommelier Karina van der Kolk serves the perfect wine with the dish.

A dinner or lunch at restaurant 't Raedthuys in Duiven is really a culinary highlight, chef Hans den Engelsen strives for gastronomic perfection with only fresh products. Sommelier Karina van der Kolk adapts the wine to the dish so that eating and drinking is a (culinary) feast for the taste buds.

Be surprised by the culinary wonders of 't Raedhuys!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Duiven

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities