To offer the best service possible this website makes use of cookies.
Knife fork icon red

't Raedthuys*

8,9 (829)

What people say of 't Raedthuys*

8.9
(829 reviews)
Food
9.0
Service
9.0
Atmosphere
8.7
Write a review

"Wat een slechte ervaring!"
1.3 Cuisine 2 | Service 1 | Atmosphere 1

Wat een enorme desillusie!
De ongelofelijk petiterige hapjes waren veel te veel gepruts en de meesten varieerden tussen niet lekker en vies. Toen we bij het eerste gerecht zeiden dat we het niet lekker vonden, zei de jonge dame dat smaken verschilden en je niet alles lekker kunt vinden( klopt). Daarna werd er niets meer aan ons gevraagd. De bediening , op één leuke jonge dame na, was verschrikkelijk ongezellig. We kregen niet het gevoel dat ze er waren, om ons een leuke avond te bezorgen en dat onze komst gewaardeerd werd. We zijn enorme liefhebbers van lekker eten en goede wijn en rijden naar alle goede restaurants in Nederland, maar dit is een ervaring om snel te vergeten.

karin Tukker at Yesterday

"Super"
8.3 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 7

Uitstekend smaken pallet heerlijkavondje uit.

Wim & Emily at 09 November 2019

"Sterrenmaaltijd in het Raethuys inDuiven"
9.0 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 9

We hadden gereserveerd voor 6 november om 7 uur in de avond. Ontvangst was plezierig en wij werden naar onze tafel gebracht, Daar konden wij kiezen voor een aperatief en namen een glas champagne want je bent tenslotte in een sterrenrestaurant.In de vleugel waar wij zaten kwam wat later nog een stel met 4 personen aan het andere einde van de vleugel op de begane grond.We kregen de nodige uitleg want we hadden gekozen voor een Michelin proeverij. Er stond een schaal met wat later bleek 3 soorten boter, roomboter, geitenboter en een donker type boter waarvan de naam niet goed gehoord had. De sfeer was prettig en ontspannen en de gerechtjes waren heel interessant en apart. We hadden ook een wijn arrangement er bij besteld en bij bijna elk gerechtje werd er een andere wijn geserveerd. Het was al met al wel een avondvullend gebeuren en we vonden het zeker de moeite waard om eens mee te maken. Het was een rustige avond zoals wij konden zien en zeker niet druk. Het restaurant ziet er heel verzorgd uit.

Tonio at 07 November 2019

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Heerlijk gegeten, super vriendelijk personeel. Top!

Nikki at 10 October 2019

7.3 Cuisine 8 | Service 6 | Atmosphere 8

Heerlijk 4-gangendiner en wijnarrangement: jammer dat het omgevallen glas champagne niet werd vervangen.

B Bos at 06 October 2019

Map All restaurant deals in Duiven

Rijksweg 51 6921 AC Duiven

About 't Raedthuys*

A dinner or lunch at restaurant 't Raedthuys in Duiven is really a culinary highlight. History combined with a modern look makes the ambiance pleasant and warm. Also, a place where contemporary art and culinary creations meet.

Chef Hans den Engelsen strives for gastronomic perfection with only fresh products. The most original flavor combinations are used at 't Raedthuys, which is also a feast for the eyes. Sommelier Karina van der Kolk adapts the wine to the dish so that eating and drinking is a (culinary) feast for the taste buds.

A dinner or lunch at restaurant 't Raedthuys in Duiven is really a culinary highlight, chef Hans den Engelsen strives for gastronomic perfection with only fresh products. Sommelier Karina van der Kolk adapts the wine to the dish so that eating and drinking is a (culinary) feast for the taste buds.

Be surprised by the culinary wonders of 't Raedhuys!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Duiven

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities