Knife fork icon red

Midtown Grill

8,4 (31 reviews)
100%

What 31 people say about Midtown Grill

8.4
(31 reviews)
Food
8.5
Service
8.6
Atmosphere
8.1
100%
Write a review

"Juicy & tender yummy steak"
8.0 Cuisine 8 | Service 9 | Atmosphere 7

Steaks very juicy n tender very nice touch from the chef we enjoyed very much. Its one of the best Grill & Steak place

Susan at 14 March 2015

"good food, good service"
8.3 Cuisine 8 | Service 9 | Atmosphere 8

very good steak !! good service - especially one waitress was extremely friendly and gave excellent service

Chris at 12 March 2015

"Goede keuze"
7.3 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 6

Afgelopen vrijdag gegeten bij Midtown Grill met de actie van de restaurantweek in het gezelschap van twee collega's.

Na een prima ontvangst werden we de ruimte gelaten om tot een keuze te komen of we het driegangenmenu zouden gebruiken of iets anders op de kaart. Het menu zag er prima uit en ons werd alvast gevr...

Read full review

Afgelopen vrijdag gegeten bij Midtown Grill met de actie van de restaurantweek in het gezelschap van twee collega's.

Na een prima ontvangst werden we de ruimte gelaten om tot een keuze te komen of we het driegangenmenu zouden gebruiken of iets anders op de kaart. Het menu zag er prima uit en ons werd alvast gevraagd hoe we het vlees bij het hoofdgerecht wilden, het blijft immers een grillrestaurant.

Het voorgerecht, St. Jacobsschelpen met erwtenpuree was goed, met name de schelpen. De garnering was wat minimaal, maar wel in balans. Het hoofdgerecht, Filet Mignon, was uitstekend. Ook hier een puree, maar in combinatie met het goede vlees en groene asperges geen overkill. Ook dit miste een finishing touch, maar voor de prijs begrijp je dat er wat minder royale saus genomen is. Het dessert was een beetje een tegenvaller: zoetige citroentaart met een nog zoetere en licht chemische saus.

Al met al een goede ervaring, hoewel een groep toeristen naast ons de sfeer aardig verpesten met onbeschoft gedrag tegen de bediening en luidruchtig gedrag aan tafel. De bediening was Spaans/Oost-Europees, zoals in meer Amsterdamse restaurants, maar sprak fatsoenlijk Engels en wist waar ze het over hadden.

Roy at 09 March 2015

"HET BESTE STEAKHOUSE VAN AMSTERDAM"
8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Een aantal malen hier gegeten en een super kwaliteit vlees gehad.
Fantastische service en ambiance en echt het gevoel een avond uit te zijn

Jacques at 08 September 2014

"Gezellige sfeer"
6.3 Cuisine 6 | Service 5 | Atmosphere 8

De avond begon al met een klein foutje bij de drankjes. Ik had een medium bier besteld, maar kreeg een small. Maakt helemaal niet uit, kan gebeuren.

Het voorgerecht was een tonijntartaar met avocado en een soja saus-citroen dressing. Kijkend naar het menu had ik er erg veel zin in net als de rest van het menu. To...

Read full review

De avond begon al met een klein foutje bij de drankjes. Ik had een medium bier besteld, maar kreeg een small. Maakt helemaal niet uit, kan gebeuren.

Het voorgerecht was een tonijntartaar met avocado en een soja saus-citroen dressing. Kijkend naar het menu had ik er erg veel zin in net als de rest van het menu. Toen het tartaartje werd geserveerd roken we allemaal een sterke geur van soja saus. Het tartaartje lag in een plasje (bijna een soep) van soja saus en niet te proeven citroen. Het geheel was erg zout en niet lekker.

De New York strip met bearnaise saus, seizoensgroenten en een 2-way baked potato was het hoofdgerecht. De steak was perfect mediumrare en de groenten waren ook lekker. De bearnaise saus heb ik echter niet aangeraakt, omdat deze om een of andere reden niet vloeibaar was en ik deze daarom niet uit het karafje kreeg.

De afsluiting, een citroentaartje met een bessencompote, vond ik zelf al geheel erg lekker, maar mijn tafelgenoten vonden het iets te zuur.

Op de rekening was een fout gemaakt waarbij we €36 euro teveel hadden betaald, maar wel terug hebben gekregen toen we erop wezen.

Desmond at 19 March 2014

Map All restaurant deals in Amsterdam

Stadhouderskade 12 1054 ES Amsterdam

About Midtown Grill

In our always cozy capital Amsterdam you will find the atmospheric restaurant Midtown Grill. Here you will be taken on an amazing culinary journey through the beauty of America.

The dishes consist mainly of delicious American steaks. From corn-fed cattle with a sweeter taste to grass-fed cattle for a pure meaty bite.

The open kitchen provides an educational experience, where all passionate chefs can tell you all about the diversity of the beautiful meat.

Surrounded by a modern look, thanks to the stylish materials, beautiful colors and attractive prints. The comfortable seating areas and the friendly service create a cozy and warm atmosphere.
Enjoy this great sensational experience at the Midtown Grill restaurant now!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Amsterdam

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities