Knife fork icon red

Blauw Amsterdam

8,1 (11 reviews)
91%

What 11 people say about Blauw Amsterdam

8.1
(11 reviews)
Food
8.2
Service
8.2
Atmosphere
7.9
91%
Write a review

"Geweldig"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Mijn gezelschap bestond uit een medewerkster van Blauw, dus zij weet alle ins en outs van het menu. Gegarandeerd lekker eten! Om te beginnen, de G&T Blauw was erg lekker fris en niet te sterk. Ook bijzonder dat er steranijs in zat. Een aanrader! Vervolgens een voorgerecht genomen ayam bungkus: mix van bi...

Read full review

Mijn gezelschap bestond uit een medewerkster van Blauw, dus zij weet alle ins en outs van het menu. Gegarandeerd lekker eten! Om te beginnen, de G&T Blauw was erg lekker fris en niet te sterk. Ook bijzonder dat er steranijs in zat. Een aanrader! Vervolgens een voorgerecht genomen ayam bungkus: mix van bitterbal met rendang, sate lilit van krab en een dumpling met kipkerrie. Dat was ook erg lekker. Ik vond de bitterbal met rendang lekkerder dan de gewone huis keuken en tuin bitterbal. Ook de eerder genoemde sate lilit en dumpling waren erg lekker. Het hoofdgerecht was de rijsttafel met een mix van alles, vlees, vis en vegetarisch. Erg lekker, maar wel veel. Ook het toetje was een mix van sorbetijs, chocola en klapon (indonesische cake met kokos). Het toetje was ook erg lekker. Ik vond de prijs voor de rijsttafel degelijk. Je krijgt heel veel voor de prijs.

Bediening is vriendelijk en snel. Sfeer was gezellig ondanks de covid19-maatregelen. De maatregelen worden goed gehandhaafd. Ik raad Blauw aan.

Katarina Andini at 30 September 2020
Verified

"Avondje Blauw"
8.7 Cuisine 10 | Service 8 | Atmosphere 8

Heerlijk vers eten! De lege borden werden iets te snel weggehaald.

Karin Walraven at 27 September 2020
Verified

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Heerlijke smaken in het chef's menu. Werkelijk álles was lekker :) Fijn rustig restaurant (niet te groot), met redelijk basic inrichting. Heel vriendelijke en gastvrije bediening. Niet de goedkoopste, maar wel de lekkerste in Amsterdam !

Sanny van Haperen at 25 September 2020
Verified

9.3 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 8

Echt een aanrader. Uitstekend eten en de service is top

Reinder at 23 September 2020
Verified

8.7 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 8

Heerlijk gegeten. De service was erg goed en de rijsttafel ook. Vooral de saté kambing die we nog extra besteld hebben. Enige tip: we hadden aangegeven dat één persoon geen vis eet en daar werd niet direct rekening mee gehouden. Niettemin hele fijne avond gehad!

Martijn at 12 September 2020
Verified

Map All restaurant deals in Amsterdam

Amstelveenseweg 158-160 1075 XN Amsterdam

About Blauw Amsterdam

Restaurant Blauw in Amsterdam is the restaurant for lovers of the real Indonesian rice table. There are rice tables with meat, fish, and vegetarian. All equally special!

The modern interior is surprising. No bamboo on the wall here. Here you sit on designer chairs and huge family portraits adorn the wall. Once at home you will find a photo of your visit to Blauw on their website. These are nice extras.

Be quickly surprised by the delicious dishes of Restaurant Blauw in Amsterdam!

Recommended: the home-made sambal, which you can take home!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Amsterdam

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities