Knife fork icon red

Restaurant ACE

€57.00 €40.00

Amazing 5-course dinner including amuse

Restaurant ACE

8,7 (38)

Amazing 5-course dinner including amuse €57.00 €40.00

Reserve a table

Deal
Amazing 5-course dinner including amuse
€57.00 €40.00

Restaurant Restaurant ACE is one of the winners of Dining with the Stars 2019 with a 8.38.

Based on guest reviews, restaurant Restaurant ACE has been selected as one of the winners of Dining with the Stars 2019. The restaurant serves their great winners menu during this special winners edition.

Do you want to enjoy a delicious and well priced menu at restaurant Restaurant ACE? Book your table now!

Please note, the amount of seats is limited.

Reserve a table Reserve a table
  • Reservable till 30 September 2019
  • Not in combination with other offers
  • The price of the deal is per person
  • Reserve for free and pay in the restaurant
  • Only valid for online reservations through www.diningcity.nl

What people say of Restaurant ACE

8.7
(38 reviews)
Food
8.8
Service
8.7
Atmosphere
8.7
Write a review

9.3 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 10

Met z’n vieren gegeten en was voor ons allen een heerlijk en perfect avondje! Interieur is warm en bruin cafe achtig. Tafels zien er erg mooi en verzorgd uit. Het eten was erg verassend en lekker. Heerlijke wijnen de allemaal ook per glas te bestellen zijn. En de bediening was uiterst vriendelijk en professioneel. Kortom we hebben allemaal genoten!

Ronald at 19 July 2019

"Fantastisch avondje uit!"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Heerlijk eten, superleuke bediening en een ontzettend gezellige sfeer. Kortom: de perfecte plek voor een heerlijk avondje uit!

Joost & Josje at 08 July 2019

"Topavond!"
8.7 Cuisine 10 | Service 8 | Atmosphere 8

Heerlijk eten, een explosie van smaaksensaties. Met mooie bijpassende wijnen. Een tikje eigenwijze maar zorgzame bediening zorgt dat alles soepel verloopt. Dat allemaal in een aparte en fijne inrichting. Top avond gehad hier!

Harry Dijkland at 03 July 2019

"Goede kok, inhoud van de service kan nog beter"
6.0 Cuisine 8 | Service 4 | Atmosphere 6

Een gemengd gevoel overgehouden aan dit restaurant. Laten we het positieve benadrukken, het eten is erg goed. We hadden een 7 gangen verrassingsmenu. Het eten is verrassend en de kok houd van zuurtjes in het eten, maar weet dat goed te plaatsen.
De bediening komt vriendelijk over maar inhoudelijk gaat er wel wat mis. Ik vraag concreet om leidingwater en door de reactie van de serveerder weet ik dat hij dat gehoord heeft. Toch wordt er een fles "Amsterdam Water" op tafel gezet. Maar er zijn genoeg restaurants die zelf dit soort flessen vullen. Maar hij blijkt rustig voor 6,50 op de rekening te staan. Het lijkt er ook op dat deze fles op alle tafels er doorheen wordt gedrukt. Dit vind ik niet netjes als je ook voor 70 aan drankjes daarnaast besteld en al helemaal stom als je zonder te melden gewoon mijn vraag negeert en de waterfles er doorheen druk. Stom want dat verreken ik altijd voor een deel in de fooi. Ook bij de toelichting van de wijnen gaat het twee keer mis bij de toelichting. Er wordt een fantastisch verhaal verteld over de bergen van Italië, bij een fles uit Spanje. Ook bij dessertwijn wordt een verhaal verteld wat kant nog wal slaat. Hij vertelt het daarentegen wel enthousiast en dat vind ik toch nog belangrijker. Wellicht nog wat onervaren hierin, maar met z'n enthousiasme komt hij er wel. Qua aanbeveling dus met de hakken over de sloot, mede door de fanatische prestaties van de kok.

Frank at 03 July 2019

6.7 Cuisine 6 | Service 6 | Atmosphere 8

Het eten was goed, interieur zag er goed uit, service was vriendelijk en goed. klein puntje als aandachtschoonheid; ik had doorgegeven dat we ons jubileum gingen vieren daar werd geen aandacht aan geschonken.

Polin Lam at 28 June 2019

Map All restaurant deals in Amsterdam

Utrechtsestraat 33 1015 BT Amsterdam

About Restaurant ACE

“Apart from exquisite food, ACE trembles with original Amsterdam charm. Guests will be taken on an adventure of exotic flavors and surprising combinations in a magical atmosphere, but then without white linen, exorbitant wine menus and pompous service. ” – Mickey Corbijn, Restaurant Manager


“I only want to do what we feel like doing. Make food that we enjoy. You can never stand out if you steal someone else’s ideas. My food is honest. I prefer to have four delicious things on a plate, than a plate full of structure and colors because you know it is going to do well on social media. In the end, everything is about flavor, which has to be so good that people leave the place with a smile on their face.” - Rik Thesing, Chef

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Amsterdam
10437287be

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities